fbpx

Een kijkje in mijn leven | Leuke afspraken en creatief bezig zijn

Leuke afspraken en creatief

Het was weer een druk weekje. Maar wel een leuk druk weekje. Ik had een paar leuke afspraken en creatief was ik ook lekker bezig. Ik ging onder andere naar Keukenhof en het theater. Ik was lekker creatief bezig in mijn bullet journal en kreeg een leuke bestelling voor een paar van mijn illustraties. Maar helaas eindigde de week met hoofdpijn..

Maandag

Deze ochtend heb ik een hele leuke afspraak. Ik ben namelijk gevraagd of ik een column wil schrijven in een nieuw glossy magazine; Glossy Zoetermeer. En natuurlijk heb ik daar heel veel zin in. Vandaag bespreken we wat er nog gedaan moet worden en wat de insteek van mijn column zal zijn. Kan niet wachten tot ik het eerste exemplaar in handen heb!

gek doen onder werktijd
Als ik aan het werk ben komt er regelmatig een klein meisje even kijken wat ik aan het doen ben 😉

Alex heeft vandaag een late dienst dus ik kan tot een uur of vijf werken. Ik probeer het er altijd van te nemen als Alex thuis is, want normaal gesproken heb ik maar tot zo’n 14:45 uur werktijd en dan moet ik de meiden halen. Ik kan dus lekker meters maken.

Dinsdag

Vandaag eerst een paar uur werken en dan naar Keukenhof. Ik ben namelijk uitgenodigd voor de officiële opening van Keukenhof. Het is een leuke persbijeenkomst waar ik veel over Keukenhof te weten kom. En ik ontmoet een paar leuke mensen. Altijd leuk!

bloemen in verschillende kleuren

Als ik naar huis rij weet ik weer waarom ik zo blij ben dat ik niet meer iedere dag met de auto naar mijn werk hoef. File! En dat al rond half vier!! Bij thuiskomst geen zin meer om nog iets te doen. Ik kook alleen voor de meiden en mij. Als de meiden naar bed gaan duik ik er ook in ga nog even Netflixen.

Woensdag

Ook deze ochtend heb ik een leuke afspraak. Het is een bespreking voor een leuke samenwerking die er binnenkort aankomt. En het is ook nog eens gezellig. Kan haast niet anders aangezien degene met wie ik een afspraak had ook Irene heet 😜 Ik krijg altijd zoveel energie van dit soort leuke afspraken! Uiteraard lees je binnenkort waar het over ging.

Leuke afspraken en creatief bezig zijn

De rest van de dag wilde ik werken. Maar vandaag is de verjaardag van mijn vader en ik merk dat ik er niet helemaal bij ben. Daarom besluit ik om lekker te gaan verven. Ik ga aan de slag met de voorpagina voor mijn bullet journal in april. Uiteindelijk ben ik tot laat in de avond bezig. Maar ik ben wel weer lekker helemaal zen.

Donderdag

Vandaag geen afspraken dus alle dingen afronden. Ik begin met het afmaken van mijn bullet journal. Het is zo fijn dat ik voor mijn werk zoveel creatief bezig mag en kan zijn. Na het fröbelen in mijn bullet journal ga ik aan de slag met nog wat blogs die ik geschreven wil hebben. Ook moet ik nog wat illustraties verzendklaar maken. Leuk dat ik nog niet officieel iets verkoop en toch bestellingen krijg!

Leuke afspraken en creatief bezig zijn in mijn bullet jorunal

Tegen de avond heb ik helemaal geen zin om te koken en Alex ook niet, dus dat worden pizza’s. Voor mij uiteraard met wijn, want mijn weekend is begonnen haha.

Vrijdag

Vandaag beginnen we weer met boodschappen doen. Ik heb donderdag mijn weekmenu voor volgende week gemaakt en alle boodschappen in het lijstje gezet. Boodschappen halen is echt heerlijk zo.

Dan nog een beetje opruimen en schoonmaken in huis totdat ik Jenna om 12 uur kan ophalen. Jenna eet snel wat en is dan alweer gauw vertrokken om met vriendinnetjes te spelen. En omdat het zulk lekker weer is ga ik eindelijk de tuin zomerklaar maken. Opruimen, snoeien en een beetje schoffelen en harken. Het is nog een grauwe boel, maar ik ga van de week wel naar het tuincentrum. Ik heb namelijk de hele middag hoofdpijn en hoop dat het vanavond zakt, want ik ga gezellig met mijn schoonmoeder naar Tineke Schouten. Eerst nog pannenkoeken bakken, want daar hadden de meiden trek in en het is ook nog eens pannenkoekendag. Helaas had ik ‘s avonds nog hoofdpijn maar we hebben we enorm gelachen. Een gezellig avondje!

Zaterdag

Vandaag komt er niet veel uit mijn handen. Ik blijf maar steken houden in mijn hoofd. Dus ik doe lekker rustig aan vandaag. Gelukkig is Alex thuis. Als hij de ramen gaat zemen willen de meiden helpen, want ze vervelen zich. Top, want als ze met zijn drietjes klaar zijn is de voorkant van het huis weer helemaal schoon.

samen schoonmaken

In de middag komt een vriendinnetje spelen. Ik hoor ze op zolder zingen en giechelen. Heerlijk om naar te luisteren. Ik ben lekker in bed gaan liggen en druk bezig met wat pagina’s van mijn website aanpassen. Heb jij al gezien welke pagina’s is aangepast heb?

Zondag

Vandaag is de hoofdpijn gelukkig gezakt. Het is nog niet helemaal weg, maar ik kan weer normaal functioneren. Dus ja, dan neem ik het ervan. Wasjes worden gedraaid, bedden verschoond en alle kamers zijn weer schoon. Heerlijk als je huis helemaal opgeruimd en schoon is. Ik kan daar zo van genieten. En morgen begin ik de week dan weer een stuk lekkerder dan wanneer ik nog van alles had moeten doen. Ik zou vandaag met de meiden gaan knutselen, maar het is zulk lekker weer dat ze de hele dag buiten aan het spelen zijn.

lekker knuffelen
Er wordt natuurijk wel volop geknuffeld ❤️

In de middag maak ik een grote pan met Mauritiaanse bami (mine frire) zodat ik morgen niet hoef te koken. Het smaakt weer heerlijk en smullen er allemaal van. Oke, Marley wat minder. Want er zitten ‘dingetjes’ is (lees: groente). Nadat ik alle kool, wortel, lente ui en bieslook er voor haar uit heb gevist kan ook zij genieten 😉

Leuke afspraken en creatief bezig zijn afgelopen week

Ik heb niks teveel gezegd toch? Een lekker drukke week met leuke afspraken en creatief was ik ook. Het gingen deze week alle kanten op. Allemaal verschillende dingen, maar wel allemaal leuke dingen. En dan vertel ik nog niet eens alles wat ik doe en meemaak. Maar ik denk dat ik deze week toch weer een beetje teveel heb gedaan. Ik heb namelijk zelden hoofdpijn. Dus zondagavond heb ik alles klaargelegd voor maandagochtend, nog een klein beetje strijk weggewerkt, dit blogje geschreven en lekker op tijd naar bed. Op naar een nieuwe week!

Ik wens jou ook weer een mooie en fijne nieuwe week. Geniet en lach!

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!