fbpx

Leuke games voor jong en oud

leuke games voor jong en oud

Het is geen geheim dat ik gamen leuk vind en de rest van mijn gezin ook. Vooral in de periodes dat het wat meer regent en we dus meer binnen zitten, wordt er regelmatig een spel op één van de spelcomputers gedaan. Er zijn de afgelopen tijd weer een hoop nieuwe spellen bijgekomen. In deze blog vertel ik je alles over deze leuke games voor jong en oud. Leuk voor als je nog een leuk en origineel cadeautje zoekt voor onder de kerstboom. Oh en ik mag ook nog een spel weggeven! Dus lees snel verder.

Let’s Sing 2021

Ik kan totaal niet zingen, maar ik ben gek op karaoke. Jaren geleden (voordat we kinderen hadden) speelden we avonden lang Singstar (uiteraard met de bijbehorende microfoons) op de Playstation. We hebben toen aan de buren gevraagd of ze last van ons hadden, maar ze vonden het alleen maar leuk en moesten wel lachen om ons en hoe hard we onze best deden. Singstar bestaat helaas niet meer. Maar nu is er een nieuw spel genaamd Let’s Sing!

Wij zijn alle vier dol op zingen, helaas is alleen Jenna gezegend met een zangstem. Maar dat mag de pret niet drukken, want we hebben wel de grootste lol met elkaar. En ook al kan je niet zingen, of laat ik het anders zeggen. Ook al heb je geen hele mooie stem, je kan zeker winnen met Let’s Sing. Als je een beetje toonhoogte kan aanhouden. En ach, het gaat om de lol toch die je samen hebt. En dat zal je zeker hebben!

Let’s Sing 2021 en eerdere versies zijn beschikbaar voor voor PlayStation®4, Nintendo Switch en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X. En verkrijgbaar bij o.a Bol.com.

Speed 3: Grand Prix

Als je van snelheid houdt is Speed 3: Grand Prix het spel voor jou. Speed 3: Grand Prix daagt spelers uit om het circuit op te gaan en de beste coureur aller tijden te worden. Duw de concurrentie van de weg, terwijl je op circuits over heel de wereld racet: van een Amerikaanse woestijn tot de neon-verlichte straten van Tokio. Je kunt het zowel in singleplayer als in split-screen multiplayer spelen.

Ik heb ooit eens een rondje meegreden op het circuit in Zandvoort. Mannen kwamen lijkbleek die auto’s uit en ik vond het geweldig. Sindsdien ben ik gek op snelheid en op racespellen. Ik ben er niet heel goed in, want ik crash nogal eens, maar ik heb altijd de grootste lol en daar gaat het om!

Speed 3: Grand Prix is beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One®, en Nintendo Switch™ en verkrijgbaar bij o.a. Bol.com.

Slide Stars: Op avontuur met Freek Vonk

Slide Stars is een leuke platformgame waarin je als een internationale influencers verschillende waterattracties trotseert. Dit doe je met de meest gekke en uiteenlopende opblaasbare objecten zoals bijvoorbeeld een kekke roze flamingo of een banaan. Onder de influencers zijn ook Prof. Dr. Freek Vonk en Milan Knol te vinden. En vooral die laatste deed het hem hier. Jenna is namelijk een echt Knolpowerfan.

Dit is echt een hilarische game en leuk voor jong en oud. Het feit dat je kan kiezen uit verschillende maffe opblaasbare objecten is natuurlijk al geweldig, maar de waterattracties zijn een waar avontuur. Jenna en ik zijn vooral fan van dit spel en hebben het al heel veel gespeeld. Al wordt het wel steeds moeilijker. Maar die uitdaging is natuurlijk ook heel leuk.

Slide Stars: Op avontuur met Freek Vonk is beschikbaar voor de PS4 en Nintendo Switch en vekrijgbaar bij o.a. Bol.com.

Asterix & Obelix XXL Romastered

Asterix & Obelix XXL Romastered is een remaster van de originele action adventure game die in 2003 werd uitgebracht en brengt naast grafische verbeteringen ook een hele hoop nieuwe opties om te ontdekken. Net zoals in het origineel kan je naar eigen inzicht tussen de twee Galliërs schakelen. Of je nu de kracht van Obelix of de behendigheid van Asterix gebruit, je zal de vaardigheden van elk personage zo goed mogelijk moeten gebruiken om de missie te voltooien!

Asterix & Obelix XXL Romastered is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en vekrijgbaar bij o.a. Bol.com.

Alle spellen zijn via Bol.com te koop.

Uiteglichte foto: ©Foto MaNo Fotografie

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!