fbpx

Leuke kinderfilms deze herfstvakantie in de bioscoop

bioscoop

De herfstvakantie is zo’n vakantie waar de bioscoop altijd op het lijstje staat van dingen om te doen. Ook in mijn blog met leuke uitjes voor de herfstvakantie die aankomende vrijdag online komt. Maar welke films draaien er in herfstvakantie 2022? Ik vertel je in deze blog welke leuke kinderfilms deze herfstvakantie in de bioscoop te zien zijn.

Misfit The Switch

Noah (Stefania) maakt The Switch van haar leven wanneer ze niet naar het Hoogland mag en verplicht naar het Lorentz moet. Samen met haar bestie Jessey bedenkt ze een geniaal plan: wat als ze wisselen van identiteit en daarmee van school?

Leuke kinderfilms deze herfstvakantie

Hoe Gru superschurk werd

Lang voordat hij een superschurk wordt, is Gru een 12-jarig jongetje in een buitenwijk in 1970 die vanuit zijn kelder plannen smeedt om de wereld te veroveren. Maar dat gaat nog niet zo goed. Als de Minions, onder wie Kevin, Stuart, Bob en Otto (een nieuwe Minion met een beugel die het heel graag goed wil doen), op Gru’s pad komen bundelen de onwaarschijnlijke vrienden hun krachten. Samen bouwen ze hun eerste schurkenhol, ontwerpen ze hun eerste wapens en bereiden ze hun eerste missies voor.

De grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis

In de nieuwste muzikale familiefilm De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen.

Leuke kinderfilms deze herfstvakantie
NLD/Ammerzoden/20220318 – Stills – De grote Sinterklaasfilm Event – Gespuis in de Pakjeskluis – dag #9 SC 1 – Beginlied

De Club van Sinterklaas en de race tegen de Klok

Het jonge Pietje Fernando laat de klok van Sinterklaas kapot vallen. Een ware ramp, want zo lang die stil blijft staan, is de Sintmagie verdwenen. Ondertussen gedraagt het paard van Sinterklaas zich vreemd na een keuring op de manege van Britt Dekker en Zoë en Finn, de kleinkinderen van de klokkenmaker, lijken ineens superkrachten te hebben. Wat is er toch allemaal aan de hand? Zal pakjesavond wel kunnen doorgaan dit jaar?

En wil je je kind nou het geheim van Sinterklaas vertellen? Lees dan deze blog met tips hoe je dit doet.

Leuke kinderfilms deze herfstvakantie

De  Grote Speurtocht naar Kapitein Opa

Een spannend animatie-avontuur voor het hele gezin! Anderson & Nielson hebben een goed leven in de tunnel: ze vullen hun dagen met liedjes zingen, jam eten en elkaar plagen. Op een dag krijgen ze bezoek van een conducteur, ze is erg streng en wil dat ze direct vertrekken…

Leuke kinderactiviteiten bij Pathé

Er worden ook deze herfstvakantie weer een aantal extra activiteiten georganiseerd bij Pathé. Zo kunnen kinderen terecht in de kinderhoek, waar diverse kleur- en doeplaten klaarliggen om lekker mee aan de slag te gaan. Tijdens de film kunnen bezoekers genieten van een KIDS combo, met daarin een hapje, drankje én een kleine verrassing. Charlie, de trouwe mascotte van Pathé, is deze herfstvakantie weer in de bioscoopgangen te vinden voor een meet & greet.

Check via pathe.nl jouw lokale Pathévestiging voor alle activiteiten en alle overige leuke kinderfilms die deze herfstvakantie te zien zijn.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!