fbpx

Little Tikes Face Splash zorgt voor veel waterplezier tijdens de warme dagen

Little Tikes Face Splash

We mochten weer iets superleuks van Little Tikes uittesten. Dit keer is het de Little Tikes Face Splash. Ideaal met het mooie weer. Het zorgt namelijk voor een hoop lol en de nodige afkoeling. Soms ben ik best jaloers op mijn kinderen, want toen ik klein was hadden ze niet van dit leuke buitenspeelgoed. Dat ik het leuk vind, staat dus al vast. Maar wat vonden de meiden ervan?

Little Tikes Face Splash zorgt voor veel een hoop lol

Little Tikes

Ik ben fan van Little Tikes. Het buitenspeelgoed van Little Tikes is namelijk echt van hele goed kwaliteit. Het is gewoon niet stuk te krijgen. Daarnaast hebben ze speelgoed voor elke leeftijd. Zo mochten we een tijdje terug ook de watertafel uittesten. Mijn kinderen zijn er iets te groot voor en daarom verloot ik de watertafel onder mijn Facebookvolgers. Bij 450 paginalikes ga ik hem verloten. Dus als je nog niet meedoet; het kan nog!

Wat is de Little Tikes Face Splash?

De Little Tikes Face Splash is een soort touwtrekken. Als de ander harder trekt dan jij, ben je de Sjaak. Je wordt dan helemaal nat gespoten. Ik kan je zeggen dat het voor een dolle en natte boel zorgt. De meiden hadden de grootste lol. En ze vroegen ook meteen of ze hem mochten houden. Het nadeel is alleen dat je vier pinnen (van kunstof) in de grond moet steken. En wij hebben geen gras in de tuin. We hebben hem daarom bij opa en oma achter op het veldje uitgetest. Hij blijft nu ook bij opa en oma liggen zodat de meiden en haar neefje en nichtjes ermee kunnen spelen als ze bij opa en oma zijn (hoeft oma ook geen badje neer te zetten ;-)).

Little Tikes Face Splash zorgt voor veel waterpret

Waar is de Little Tikes Face Splash te koop?

Zoals je op de foto’s kan zien hebben de meiden de grootste lol gehad. De buren waren ook nieuwsgierig dus die kwamen ook even kijken. En ook een aantal buurkinderen die ermee wilden spelen. Natuurlijk mocht dat! Ik kan je zeggen dat we een hoop lol hebben gehad en dat ik dit zeker een aanrader vindt voor de wat grotere kinderen. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar speelgoed. Bij bol.com betaal je €34,99 voor de Face Splash en je hebt er dan jaren plezier van.

veel waterplezier

Zijn er nadelen?

Er zijn wat mij betreft twee nadelen; je moet er gras voor hebben en er zit geen aansluiting voor de tuinslang op. Die moest ik dus nog zelf kopen. Nou kostte die aansluiting €3,39 dus geen geld, mar toch was het vervelend dat ik er bij het in elkaar zetten achter kwam en dus nog even naar het tuincentrum moest rijden. Maar goed dat is dan ook echt het enige. Verder ben ik alleen maar positief over dit speelgoed. Zoals je op de foto’s ziet is het grasveldje gortdroog en zo kreeg het ook weer wat water 😉

Ken jij deze leuke Face Splash al? Wat vind jij ervan?

Little Tikes Face Splash is leuk buitenspeelgoed

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Deel op:

2 gedachten over “Little Tikes Face Splash zorgt voor veel waterplezier tijdens de warme dagen”

  1. Maxime Vanlommel

    Hoi, wij vinden niet het juiste koppelstuk. Zou u meer info hierover kunnen geven? Alvast bedankt

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!