fbpx

Werken, shoppen, logeren en logés | Kijkje in mijn meivakantie

logeren en logés

De meivakantie zit er helaas alweer op. En ondanks dat het weer de eerste week niet meewerkte hebben we heerlijke dagen gehad. Ik heb vooral gewerkt, maar tussendoor ook leuke dingen met de meiden gedaan en gingen ze logeren en hadden we logés. Al met al was het een rustige vakantie en daar waren we allemaal aan toe.

Work it baby

Ik mocht weer een website maken en ondanks dat de deadline 11 mei was, wilde ik hem in de vakantie af hebben. En het ging zo lekker dat ik hem al voor het einde van de eerste vakantieweek af had. En ik kan je zeggen dat het echt een gave website is geworden. Neem zeker even een kijkje op Tessa Luites Fotografie. Ze start op 11 mei, maar je kan al online een fotoshoot bij haar inplannen. Ze heeft trouwens ook een gave winactie op Instagram.

Verder moest ik wat achterstallig werk voor Tante Truus Kan Alles doen en ook liep mijn webshop niet lekker. Toen ik dat laatste probeerde op te lossen heb ik per ongeluk mijn hele website laten crashen. Maar ook dat is weer hersteld en nou doet mijn website het beter dan ooit. Heb je trouwens de mooie nieuwe items in mijn shop gezien? Neem zeker een kijkje en pak 15% moederdagkorting met de code: MAMA.

Spelletjes

We zijn dol op spelletjes spelen dus dat hebben we ook volop gedaan. Van Rummikub tot Qwixx en van Weerwolven 1 nacht tot online gamen op de Nintendo Switch. We hebben ons zeker niet verveeld deze vakantie. Want we hebben genoeg spelletjes gedaan. Het leuke is dat het nooit verveeld en altijd leuk en gezellig is. Nu wel, want de meiden kunnen inmiddels wel tegen hun verlies.

logeren en logés

Shoppen

Een vakantie is natuurlijk niet compleet als er niet geshopt is. En dus ging ik met de meiden en mijn moeder shoppen bij The Mall of the Netherlands. Jenna zocht nieuwe sneakers uit, Marley een nieuw badpak en ik ging voor een nieuwe jurk. Ook lunchten we gezellig tussendoor en kwamen nog familie tegen en hebben even gezellig staan kletsen. Topdag!

Uiteten

De meiden gingen twee nachtjes bij mijn moeder logeren en daar heb ik volop gebruik van gemaakt door te werken. Maar Alex en ik hadden ook na lange tijd weer eens een datenight en wat hebben we heerlijk gegeten. We waren er ook wel weer aan toe. En zoals iedere keer zeg ik: “Dit moeten we vaker doen!”.

Koningsdag

Het was natuurlijk ook nog Koningsdag en ging ik met de meiden en mijn moeder het dorp in. Was gezellig en wat was het lekker weer! We sloten af met een lekker ijsje en toen weer naar huis. De meiden waren geïnspireerd geraakt door alle oude meuk die mensen aanbieden bij de vlooienmarkt dat ze besloten om voor de deur ook meuk te verkopen. En ze hebben nog gewoon een tientje verdiend ook.

Logeren en logés

De meiden gingen ook logeren en we hadden logés. We begonnen de vakantie met logeren. Nou ja, wij hadden een logé want ons nichtje bleef slapen en de nacht erop ging Marley bij haar slapen. Ook kwam mijn vriendin en haar zoontje twee nachtjes bij ons logeren en sliepen de kinderen traditiegetrouw beneden. En de meiden zijn ook nog twee nachtjes bij mijn moeder geweest. Wat een gezelligheid zo!

logeren en logés

Ziek

Helaas werd Jenna deze vakantie ziek. Ik vermoed de spanning voor haar 10e verjaardag, want naast moe zijn en een keer spugen was er weinig aan de hand. Geen buikgriep want dan had er zeker nog wel iemand binnen het gezien ziek geweest. Na een dag ziek zijn en een dag uitzieken ging het weer goed en kon ze alsnog met Alex en Marley mee naar het zwembad.

Verjaardagsvoorbereidingen

Omdat Jenna haar verjaardag in de vakantie steeds dichterbij kwam zijn we ook bezig geweest met de verjaardagsvoorbereidingen. Zo hebben een leuke uitnodiging gemaakt, maar ook traktaties voor school (binnenkort te zien en lezen in een blog) en hebben we zondagavond natuurlijk het huis versierd.

En toen was de meivakantie alweer voorbij. Hoe was jouw meivakantie?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!