fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

LOL Pearl Surprise is de gaafste LOL Surprise ooit!

LOL Pearl Surprise

We kregen weer iets heel leuks opgestuurd; de LOL Pearl Surprise. We mochten al eerder LOL Surprise ballen uittesten. Zo hebben we de LOL Surprise Pets en LOL Surprise Confetti Pop al eerder uit mogen testen. De LOL Pearl Surprise is net even anders en spectaculairder. Dit keer de eer aan Jenna om dit leuke pakket uit te pakken en uit te testen. Natuurlijk maakten we ook weer een leuk filmpje voor Youtube. Lees gauw verder en dan kom je het filpmje vanzelf tegen.

LOL Surprise

Zoals jullie in eerdere blogs hebben kunnen lezen en zoals jullie op YouTube hebben gezien,  zijn wij grote fans van de LOL Surprise ballen. Wij waren dan ook heel blij toen we de LOL Pearl Surprise mochten uittesten. Maar wat is het eigenlijk? En wat maakt dat deze LOL Surprise anders is dan de rest. Om te beginnen het formaat. Want de LOL Surprise Pearl Surprise is heel groot! Het is een halve bal waarin weer heel veel leuke verrassingen zitten. Kinderen van tegenwoordig kijken heel veel unboxings op YouTube en met deze nieuwe LOL Surprise heb je een ware unboxing die je zelf kunt doen.

LOL Pearl Surprise schelp

LOL Surprise Pearl Surprise Limited Edition

Jenna was vooral heel verbaasd over de grootte van deze LOL Surprise. Als je de deksel verwijdert, begint al direct de unboxing. Je vindt namelijk meerdere kleine balletjes waar allemaal verrassingen in zitten. Kleertjes en accessoires. Ergens moet er dus weer een poppetje tevoorschijn komen. Maar als je deze balletjes allemaal hebt uitgepakt komt je een hele grote bruisbal in de vorm van een schelp tegen. Toen we die in een bak met water hadden gelegd begon de bal meteen heel heftig te bruisen. Wauw! Dit hadden we niet verwacht! Nadat de bal volledig is opgebruist blijft er een schelp over. In deze schelp vindt je drie zakjes waarin weer een leuke verrassing komt. Niet één maar zelfs twee poppetjes; een limited edition Pop and Lil ‘Sister.

Het oordeel van Jenna

We hebben weer een filpmje voor YouTube gemaakt en maar goed ook, want in het filmpje zie je goed hoe goed de bruisbal bruist. Zoals je in het filpmje kunt zien, is Jenna razend enthousiast over de Pearl Surprise. Ze is bijna jarig en heeft al gezegd dat ze er één voor haar verjaardag wil. Ja duh! Ik wil die ook wel voor mijn verjaardag! In het filmpje zie je precies wat er allemaal in de Pearl Surprise zit, wat je ermee kan en wat Jenna ervan vindt.

Het oordeel van mama

Ik vind de ballen van LOL Surprise superleuk. Jammer dat ze dit niet hadden toen ik klein was. Ik had ze vast allemaal willen hebben haha En nu ik de Pearl Surprise heb gezien ben ik een nog grotere fan. Ik ben stiekem best jaloers op mijn kinderen dat zij al dit leuke speelgoed hebben. Gelukkig kan ik er nu ook mee spelen als ik met de kinderen speel.

LOL Surprise Pearl Surprise is niet goedkoop. Maar het is de prijs wat mij betreft zeker waard. Er zitten heel veel leuke verrassingen in en de bruisbal is echt heel spectaculair. Wat ook handig is, is dat je de halve bal kunt bewaren en alle LOL spulletjes erin kunt bewaren. Zo raak je niks kwijt en heb je al je poppetjes en accessoires op één plek. Ik kan je dit speelgoed zeker aanraden. Degene die het krijgt zal je eeuwig dankbaar zijn 😉

Waar te koop

De LOL Surprise Pearl Surprise is bij de meeste speelgoedwinkels te koop. Maar ook bij Bol.com kan je deze leuke verassingsparel kopen. De Pearl Surprise kost €34,99.

Kende jij de LOL Pearl Surprise al? Wat vind je ervan?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product aanschaft, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Deel op:

2 gedachten over “LOL Pearl Surprise is de gaafste LOL Surprise ooit!”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!