fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek de nieuwe LOL Surprise Biggie Pets

Ontdek de nieuwe LOL Surprise Biggie Pets

Zoals je inmiddels wel weet zijn mijn meiden gek op de LOL Surprises. Van de kleinste LOL ballen tot de grote bruisballen. Ze genieten echt van het unboxen. Ze hebben inmiddels een hele bak op hun kamer waar alle LOL Surprise ballen in liggen. En ze spelen er regelmatig mee. Daarom was het extra leuk om de de nieuwe LOL Surprise Biggie Pets uit te testen. Vandaag lees je wat de meiden ervan vonden en natuurlijk hebben we ook weer een leuk filmpje voor YouTube gemaakt!

LOL Surprise

Inmiddels zijn er verschillende LOL Surprises. Zo heb je de LOL Surprise Confetti PopLOL Surprise Pets, LOL Pearl Surprise en nog veel meer! Waar het bij de LOL Surprise om gaat is het unboxen of uitpakken van de surprises. En iedere keer is het toch weer een verrassing welk nieuw poppetje of diertje je hebt. Zoals ik al aangaf zijn mijn dochters echt fan van dit speelgoed. En heel eerlijk, ik vind het stiekem ook heel leuk. Wat dat betreft ben ik blij dat ik dochters heb, want dan kan ik ook met al dat leuke speelgoed spelen.

LOL Surprise Biggie Pets verpakking

LOL Surprise Biggie Pets

En nu is er weer een nieuwe LOL Surprise. De LOL Biggie Pets. In mijn blog over de Pearl Surprise kon je lezen dat we die echt heel erg leuk vonden, maar de Biggie Pets overtreffen toch weer. Oke, je hebt nu geen bruisbal waar een verrassing in zit, maar je krijgt een groot diertje wat je ook als spaarpot kunt gebruiken. Of net als mijn dochters andere spulletjes in kunt bewaren. Je kan hem zelfs als accessoire in de slaapkamer van je kind neerzetten. Staat nog leuk ook!

Wat vinden Marley en Jenna ervan

Deze LOL Surprise mochten de meiden weer samen uitpakken en ze konden natuurlijk niet wachten. Ik kan er heel kort over zijn; ze vonden het geweldig! We hebben natuurlijk weer een filmpje voor YouTube gemaakt en hierin zie je dat Marley zegt dat zij dit de leukste tot nu toe vindt. Dat zeg genoeg toch? In het filmpje kan je alles zien wat er in deze LOL Surprise zit. Maar als jij er één koopt kan er best iets ander in zitten. Want net als bij elke serie van de LOL Surprises zit er een andere verrassing in. Dit maakt het extra leuk en kan je sparen tot je ze allemaal hebt! De meiden hadden het konijntje, maar er is ook een dalmatiër hond, hamster en kat.

Waar te koop

De Biggie Pets zijn o.a. bij Bol.com te koop. Ik zeg een leuk verjaardagscadeau of een leuk cadeau voor de decembermaand😉

Ken jij de Biggie Pets al?

LOL Surprise Biggie Pets beestje

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt.

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product aanschaft, ik hier een percentage commissie voor ontvang.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!