fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met LOL Surprise Fashion Show is jouw kind lekker creatief bezig

LOL Surprise Fashion Show

De makers van L.O.L Surprise! hebben we weer een hele leuke nieuwe poppencollectie uitgebracht! Onder de naam L.O.L Surprise! Fashion Show zijn er vier poppen beschikbaar zodat jouw kind zich lekker uit kan leven en creatief aan de slag kan gaan. Wij, nou ja Jenna, mocht één van de LOL Surprise Fashion Show-poppen voor jullie unboxen en in deze blog lees je er alles over.

L.O.L Suprise!

Hier zijn de meiden al jaren groot fan van L.O.L Surprise! en hebben ze al meerdere L.O.L Surprises uitgetest. Waar het bij dit speelgoed om gaat is het unboxen en dus het uitpakken ervan. Ieder zakje of pakje is een verrassing oftewel een surprise. Of het nu de L.O.L Surprise! ballen zijn of een andere L.O.L Surprise, het verrassingseffect is altijd groot.

L.O.L Surprise! Fashion Show

En ook de nieuwe L.O.L Surprise! Fashion Show-poppen vallen weer goed in de smaak. Er zijn 4 verschillende poppen:

Missy Frost & La Rose 

Missy Frost is niet te missen op de catwalk dankzij haar schitterende outfit en haar glanzende, ijsblauwe haardracht. Datzelfde geldt voor La Rose, die direct alle aandacht naar haar toe trekt met haar roze outfit. Samen vormen ze de modepoppen in deze collectie en ze dromen ervan om op de cover van het prestigieuze Fashion B.B.-magazine te schitteren. Kinderen kunnen hen helpen om deze droom realiteit te laten worden door hun looks te transformeren, kledingstukken om te keren en unieke kleurencombinaties samen te stellen.

Met LOL Surprise Fashion Show is jouw kind lekker creatief bezig

Lady Braids & Twist Queen

Krullend haar, golvend haar, stijl haar of toch één of meerdere vlechten? Of misschien wel een combinatie? Lady Braids en Twist Queen zijn gezegend met perfect haar om creatief mee aan de slag te gaan en nieuwe haarstijlen uit te proberen. Deze Hair Dolls worden geleverd met W.O.W. Magic Mousse en verschillende stylinghulpmiddelen, zodat kinderen binnen het half uur een kapsel kunnen creëren die helemaal klaar is voor de catwalk. Combineer deze unieke haarstijlen met in het oog springende mode en gedetailleerde accessoires om de look helemaal af te maken. 

Met LOL Surprise Fashion Show is jouw kind lekker creatief bezig

L.O.L. Surprise! Fashion Show – Minipop

Naast de vier grotere poppen zijn er ook 12 LOL Surprise Fashion Show – Minipoppen beschikbaar. Deze poppen vind je in de welbekende L.O.L Surprise ballen. In deze ballen zitten zowel ontwerpers als modellen, klaar om de catwalk op te gaan in de meest fantastische outfits en oogverblindende accessoires ooit. De milieuvriendelijke papieren bal is ook beter voor het milieu!

Met LOL Surprise Fashion Show is jouw kind lekker creatief bezig

Speelgoed van het Jaar 2022

Onlangs werd de L.O.L. Surprise! Fashion Show Missy Frost-pop uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar binnen de ‘Poppen’-categorie. Een deskundige vakjury heeft de pop onder de loep gelegd en deze op basis van verschillende pijlers beoordeeld: originaliteit, veiligheid, kwaliteit, speelplezier, de relatie met de categorie en duurzaamheid. Ook is Missy Frost nog in de race voor de publieksprijs. Fans kunnen stemmen via www.speelgoedvanhetjaar.nl en kans maken op een mooi spellen- en speelgoedpakket.

Unboxing op YouTube

Wij kregen L.O.L. Surprise! Fashion Show La Rose thuis om te unboxen en om mee te spelen. Dat liet Jenna zich natuurlijk geen twee keer zeggen en wilde ze weer als vanouds een video voor YouTube maken. Het was een beetje onwennig naar 3 jaar, maar het is weer een hele leuke video geworden. Je kan hem hieronder bekijken.

Verder kan ik heel kort zijn over deze leuke poppen. Het is een feestje om ze uit te pakken, de outfits die je kan creëren zijn oneindig en mijn kind werd er helemaal blij van. Ze heeft na het opnemen van het YouTube filmpje de hele middag zitten spelen en outfits gewisseld. Ik kan deze leuke LOL Fashion Show-poppen dan ook zeker aanraden! Het is een leuk verjaardagscadeau of een leuk cadeaus voor in de decembermaand.

De L.O.L. Surprise! Fashion Show-poppen en de L.O.L. Surprise! Fashion Show-minipoppen zijn in de meeste speelgoedwinkels verkrijgbaar en uiteraard ook op Bol.com.

Wie ga jij deze leuke L.O.L Fashion Show-pop geven?

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt. 

Dit artikel bevat affiliatelinks. Dit betekent dat als jij via de link een product koopt, ik hier een percentage commissie voor ontvang. Dit kost jou niks.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!