fbpx

Ontdek de nieuwe LOL Surprise OMG pop

LOL Surprise OMG pop

We gaan weer richting de decembermaand oftewel cadeautjesmaand en daarom zal je de komende tijd veel speelgoed voorbij zien komen. Het is ook verstandig om al een begin te maken met de aanschaf van cadeautjes. Waarom? Dat lees je hier. Vandaag vertel ik je alles over de LOL Surprise OMG pop. Dé tienerpop van LOL Surprise! Want wij kregen er één opgestuurd om uit te testen. En leuk dat deze fashionpoppen zijn! Ben je nog op zoek naar een leuke cadeautje voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag dan kan ik je deze pop zeker aanraden. In deze blog vertel ik je er alles over.

LOL surprises

Je kent de LOL Surprises vast al. Het draait bij LOL Surprise om het unboxen (uitpakken) en de verrassingen. Ik heb al vaker over de LOL Surprise ballen geschreven, ook hebben we een keer een LOL Pearl Surprise inclusief bruisbal mogen reviewen en nog niet zo lang geleden testten we de LOL Surprise Hairgoals uit. En nu is er weer iets heel nieuws. Een nieuwe manier van unboxen, een echte fashionpop en weer allemaal leuke verrassingen.

LOL Surprise OMG pop unboxing

LOL Surprise OMG pop

Bij de OMG poppen draait alles om fashion. En de bekende LOL Surprise-uitpakverrassingen hebben een nieuw jasje gekregen. Deze nieuwe OMG poppen komen in een doos die je omtovert tot een herbruikbare kleedkamer-speelset. Op die manier kan de fashionpop haar outfits showen en haar modieuze accessoires rocken. Als je de verpakking uit elkaar schuift ontdek je het silhouet van de pop, kan je haar biografie te lezen en vind je ook de eerste set verrassingen. De hippe kleding zit in nieuwe, recyclebare verpakkingen die eruitzien als echte kledingtassen, hoedendozen, schoendozen en ga zo maar door.  Als je de verpakking verder opent, kom je bij de ‘kleedkamer’, waar de pop in haar ondergoed vol spanning staat te wachten tot ze haar favoriete fashion mag aantrekken. Elke pop heeft een originele, unieke volledige look, compleet met schoenen, accessoires en haarversiering.

Wat wij van de LOL Surprise OMG pop vinden

De meiden waren weer helemaal blij toen ze zagen dat er iets van LOL Surprise was binnengekomen. En Marley riep meteen dat ze een filmpje wilde maken. In het filmpje wordt wel duidelijk dat ze deze pop te gek vinden! Kijk zelf maar en ik moest heel wat stukken versnellen omdat het anders zo 20 minuten duurde en dat wil ik je niet aandoen 😉 Vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal want er komen nog veel meer leuke filmpjes aan!

De LOL Surprise OMG poppen zijn bij verschillende speelgoedwinkels te koop en ook bij Bol.com. De adviesprijs is €34,99.

Dit artikel is gesponsord. Dit betekent dat ik een product of dienst heb gekregen om hierover te schrijven. Dit verandert mijn mening niet over het product of de dienst. Als iets goed is zeg ik dit, maar ook als het tegenvalt

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!