fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

LEZEN | Mama Leest; het nieuwe magazine voor moeders

mama leest

Drie moeders zijn de uitdaging aangegaan om een nieuw magazine te lanceren. Ze schraapten al hun geld bij elkaar, maakten een mamablad en lieten het drukken. Mama Leest was geboren. Buiten dat ik het onwijs stoer vind van deze drie vrouwen was ik ook erg nieuwsgierig naar dit nieuwe blad. Vanaf 1 juni lag het al in de winkel, maar helaas werd ik toen ziek. Maar nu heb ik dan eindelijk een exemplaar kunnen kopen en vertel ik je er alles over.

Mama Leest

Mama Leest is een magazine boordevol lekkere leesverhalen, eropuitjes en knutselideeën voor moeders met kinderen van 4 t/m 10. Ouders en kinderen hebben te maken met veel vrije (school)dagen. Vakanties, stakingsdagen, tropenrooster, studiedagen, extra lange weekenden, feestdagen en alles wat daartussen zit. Op deze dagen wil je het als gezin gezellig hebben. Daarom maakten Danielle Kool, Esther van Loon en Katja Tremio-Klarenbeek een magazine boordevol eropuitjes in Nederland, knutselideeën en leesartikelen waar zowel moeders als kinderen blij van worden.

Mama Leest helpt je de zomer door

Eén op de vier vakantieliefhebbers, die normaal de zomervakantie in het buitenland doorbrengen, overweegt om die vakantie nu in eigen land te vieren. Veel gezinnen gaan dus een ‘staycation’ tegemoet. Mama Leest springt hier op in door haar lezers te trakteren op uittips in eigen land, activiteiten voor binnen en buiten en leuke knutselideeën. Wel 140 pagina’s aan doe-, maak- en leespret!

mama leest

Wat ik van Mama Leest vind

Wat meteen opvalt is dat het een lekker dik magazine is. Het valt met de knalroze omslag ook lekker op in het schap. Het leuke aan dit mamablad is dat het een fijne mix van tips, lezen en doen is. Er staan hele leuke knutselideeën in en alles wat je nodig hebt aan papier krijg je in Mama Leest. Je moet alleen voor schaar, lijm en dat soort dingen zorgen. De tips variëren van vakantietips in eigen land tot hoe begin ik een moestuin en alles daar tussenin. Beautytips ontbreken uiteraard niet. Ook lees je mooie verhalen van moeders die het roer om hebben gegooid, over scheiden 2.0 en nog veel meer.

Zoals ik al zei; een lekker dik magazine met van alles wat. Maar wel van alles wat de moeder van nu interessant vindt. Heerlijk om in het zonnetje de verhalen te lezen als je kinderen spelen en gezellig om samen met je kinderen de knutsels te maken als je samen iets wilt doen.

Waar te koop

Mamaleest komt 3 keer per jaar uit en bestaat uit 140 pagina’s aan eropuitjes, knutselideeën en ander vermaak speciaal voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar oud. Het magazine koop je voor €7,99 bij de betere boekhandel: Bruna, AKO, The Read Shop, Bijenkorf en Primera. De volgende edities zijn vanaf 1 oktober 2020, 1 april 2021 en 1 juli 2021 verkrijgbaar. Als je nu een abonnement afsluit is editie 2 (lancering begin oktober) de eerste editie die je thuis ontvangt. Een persoonlijk abonnement loopt door tot je deze stopzet en het cadeauabonnement stopt automatisch. Voor meer info kan je terecht op mamaleest.nl.

Heb jij Mama Leest al in de schappen zien liggen?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!