Vind jij een man in overhemd ook zo ongelooflijk sexy?

Wij vrouwen doen altijd wel ons best om er leuk uit te zien. Niet voor een ander, althans ik niet. Maar gewoon dat ik in de spiegel blij ben met wat ik zie. Maar hoe zit dat met mannen? De meeste mannen doen dit ook wel. Maar als ik naar mijn eigen man kijk dan draagt hij het liefst een spijkerbroek en nu met het warme weer een korte broek, met een t-shirt. En niks mis mee natuurlijk. Maar het liefst zie ik hem in overhemd. Ik weet niet wat het is, maar ik vind een man in overhemd (en broek uiteraard), enorm sexy. Het maakt een man mannelijker. En waarom zouden alleen wij vrouwen ons best doen. Mannen mogen ook hun best doen om er mooi en sexy uit te zien!

Een mooi overhemd = sexy

Ik zie Alex het liefst in een mooie pantalon die wat strakker zit (vooral bij de bilpartij), mooie cognac kleurige schoenen en een mooi overhemd. Als we naar een feestjes gaan of samen uit dan draagt hij dit ook altijd. Het staat verzorgd, netjes en nogmaals enorm sexy. Hij heeft voor zijn werk ook een pantalon en overhemd aan, maar geloof me die zijn verreweg van sexy. De broek is zo wijd, alsof ze een partij uit de jaren 90 hebben opgekocht en het overhemd is zo wijd en vormloos dat het ook als slaapoverhemd door kan.

man in overhemd van Hemd voor hem

Een wit overhemd kan altijd

Ik was daarom heel blij dat ik, nou ja Alex, een mooi Venti overhemd van Hemd voor Hem opgestuurd kreeg. Een mooi wit overhemd, wat je overal wel bij kunt dragen. En bij iedere gelegenheid wel gedragen kan worden. Al moet ik zeggen dat het op een zwarte broek een beetje een obergevoel krijg. Maar op een donkerblauwe pantalon en die mooie cognackleurige schoenen is het plaatje helemaal af. Alex heeft verschillende overhemden; roze, zwart, lichtblauw, maar nog geen wit overhemd. Gek eigenlijk. Maar nu heeft hij ook een wit overhemd.

Strijkvrije overhemden

Ik heb eerder over de strijkvrije overhemden van Hemd voor Hem geschreven. Ideaal voor de mensen die niet strijken of er echt een gruwelijke hekel aan hebben. Ik ben zo’n vrouw die het niet erg vindt om te strijken. Mijn hobby is het niet, maar ik vind het ook niet vreselijk. Het overhemd dat we nu kregen is niet strijkvrij, maar wel mooi en van goede kwaliteit.

man in overhemd is sexy

Tijd voor een feestje

Toen Alex zijn oma een paar weken geleden haar 93e verjaardag bij Van der Valk vierde, was dat een mooie gelegenheid om het overhemd aan te trekken. En ja hoor, hij kreeg het ene compliment na het andere. Ik ben blijkbaar niet de enige die het mooi vindt om een man zo gekleed te zien. En als het dan nog eens mijn eigen man is, dan ben ik helemaal een gelukkige vrouw. Natuurlijk moest hij wel van mij op de foto. Maar dat vond hij helemaal prima.

Een uitgebreid assortiment overhemden

Bij Hemd voor hem kan je terecht voor een uitgebreid assortiment aan overhemden. Het enige wat je bij de hand moet hebben zijn een aantal maten, zoals bijvoorbeeld de boordmaat. En dan is het belangrijk om te weten welke pasvorm het overhemd moet hebben. Ik koos voor licht getailleerd, omdat ik het mooi vind als een overhemd een beetje strak zit. Maar ook niet te strak (tja, hij heeft toch een buikje ;-)). Je hebt dan keuze uit verschillende merken en kleuren. Het wordt nog moeilijk kiezen, kan ik je zeggen. Op dit moment kan je nog gebruik maken van de uitverkoop want de sale loopt nog en dit betekent kortingen tot 50%! Dus koop nu alvast een verjaardags, sinterklaas-, of kerstcadeau. Je doet hem, maar vooral ook jezelf er een plezier mee 😉

 

Hoe zie jij je man of vriend het liefst gekleed?

2 REACTIES

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.