fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Doe mee met de winactie en win een video van Sint (WINACTIE GESLOTEN)

Nog even en dan is het 5 december. Het heerlijk avondje van Sinterklaas. En hoe leuk is het dan als je kinderen met een persoonlijke boodschap van Sinterklaas worden toegesproken! Wij zijn al jaren fan van Video van Sint en hebben ook meerdere keren een video gemaakt. Ik mocht ook een video maken dus ook dit jaar hebben wij op pakjesavond een leuke video van Sint. Heb jij nog geen video van Sint besteld? Lees dan gauw verder, want vandaag maak jij kans om jouw kinderen te verrassen. Doe mee met de winactie en win een video van Sint.

win een video van Sint

Wat is Video van Sint

Je hebt vast weleens een commercial van Video van Sint voorbij zien komen. Als dat niet het geval is, zal ik even kort uitleggen wat het precies is. In de persoonlijke boodschap van Sint wordt jouw kind toegesproken door Sinterklaas en zijn pieten. Je kan zelf kiezen wat je Sinterklaas wilt laten zeggen; een compliment, wat je kind graag eet, iets wat je kind heel leuk vindt en een opvoedtip (bijvoorbeeld ‘vaker je kamer opruimen’). Als de naam van jouw kind niet voorkomt in de lijst, dan kan je de naam doorgeven en ook hoe je het uitspreekt. Als je alle gegevens hebt ingevuld, geef je aan waar de kinderen de cadeautjes kunnen vinden. Bijvoorbeeld in de badkamer, op zolder, voor de deur, in de auto en ga zo maar door. Superleuk als de kinderen dan op zoek gaan naar de zak(ken) met cadeautjes.

Hoe werkt het

Je gaat naar de website van Video van Sint en vult naam (en uitspraak), geslacht en leeftijd in. Dit kan een kind zijn, maar natuurlijk ook een volwassene. Dan selecteer je een compliment, wat je kind graag eet, iets wat je kind heel leuk vindt en een opvoedtip. Je kan ook een foto van de persoon uploaden. Superleuk, want die foto komt dan in beeld. Vorig jaar zagen de kinderen hun foto in het grote boek van Sinterklaas. Die koppies, die vergeet ik nooit meer! Als je dit hebt gedaan kan je de volgende persoon invullen. Appeltje eitje dus!

Sint met of zonder pieten

Je kunt dan nog extra foto’s toevoegen. Deze foto’s komen dan tijdens het verhaal ergens naar voren. Bijvoorbeeld op een prikbord of een fotolijstje op het bureau van de Sint. Dit is optioneel en hoeft dus niet. Dan geef je aan of je alleen Sinterklaas in de video wilt. Maar je kan ook kiezen voor Sint met roetpieten of Sint met zwarte pieten. En dan niet vergeten te selecteren wat de verstopplek van de cadeautjes is. In het volgende scherm kan je nog voor extra opties kiezen zoals bijvoorbeeld 5 liedjes van de pieten. Dan klik je door naar het volgende scherm en kan je controleren of alles klopt en vul je je persoonlijke gegevens in.

Ik heb ook een video besteld

Ik mocht ook een video bestellen en heb net onze video besteld. Wij vieren pakjesavond met mijn ouders en vrienden van ons met hun kinderen. Eén van de kinderen heeft een naam die niet in de lijst staat. Deze heb ik handmatig toe moeten voegen, maar ben er nog geen halve minuut mee bezig geweest. Normaal gesproken wordt de dvd binnen 24 uur geleverd, maar doordat Sint de naam nog even in moet spreken, krijgen wij hem een paar dagen later. Ik heb ook voor een downloadversie van de video gekozen. Deze kan ik zodra ik hem binnen heb, naar onze vrienden mailen. Dan kunnen zij samen met hun kinderen de video thuis nog eens rustig kijken. In nog geen 15 minuten heb ik een superleuke video samengesteld en ik kan niet wachten tot het 5 december is! Ben zo benieuwd naar die snoetjes.

Win een video van Sint

En wat ik onwijs leuk vind is dat jij vandaag kans maakt op een gratis Video van Sint! Wat je moet doen? Heel simpel. Onder dit artikel reageren dat jij wilt winnen en Tante Truus Kan Alles op Facebook liken. Meedoen kan t/m morgen (zaterdag 25 november). Het is wat kort dag, maar jouw dvd moet natuurlijk ook op tijd klaar zijn én in huis zijn voor Sinterklaasavond. Ik maak zondagochtend (26 november) de winnaar bekend en ik mail je dan ook gelijk de code die je aan het eind van de bestelling moet invullen en zo niet hoeft te betalen. Je hebt zondag nog 3 dagen om te bestellen. Dus doe snel meer en win een video van Sint!

Niet gewonnen? Bestellen kan altijd

Heb je niet gewonnen en wil je toch een video bestellen? Kijk dan op Video van Sint en bestel daar jouw persoonlijke boodschap van Sinterklaas. Wacht niet te lang want als ik zondag de winnaar bekend maak, heb je nog 3 dagen om de video te bestellen.

Succes allemaal en alvast een hele leuke en gezellige pakjesavond toegewenst!

win een video van Sint

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!