fbpx

Kinepolis Meiden Avond is een superleuk moeder-en-dochter-uitje

gezellige meidenavond met Marley

Kinepolis heeft iets nieuws; Meiden Avond. Afgelopen vrijdag was de eerste editie en wij waren erbij. Ik vond het zo leuk (en Marley ook) en daarom ga ik jullie er alles over vertellen. Ik weet zeker dat veel van mijn lezers ook jonge meiden als dochters hebben en Kinepolis Meiden Avond is een superleuk moeder-dochter-uitje. Een leuke en gezellige avond met je dochter die ik echt iedereen kan aanraden.

Vrijdagavond = Meiden Avond

Als ik met de meiden wegga, is dat eigenlijk altijd overdag. Als gezin gaan we natuurlijk weleens uiteten. Maar een één op één avondje met één van de meiden doe ik eigenlijk nooit. Maar toen ik zag dat er een Meiden Avond werd georganiseerd was ik heel nieuwsgierig wat het inhield. Ik bestelde kaartjes en afgelopen vrijdag was het zover. Marley en ik gingen samen op stap. En ik heb er zo van genoten. Marley ook, ze voelde zich al heel groot.

meiden avond

Leuk voor jonge meiden

Toen ik de kaarten al had besteld was ik eigenlijk bang dat ik iets te overhaast was geweest. Was Marley niet te jong hiervoor?? Ze is pas 8 jaar. Maar de film die vertoond zou worden is ‘Brugklas; de tijd van je leven’. En de meiden kijken hier allebei ieder weekend naar de serie Brugklas op Zapp. Ach, we gaan gewoon en zien wel of het was is. Zo niet, dan weten we dat we de volgende keer niet meer hoeven te gaan. Bij aankomst zie ik al gauw dat er inderdaad wat grotere meiden zijn. Meiden van zo’n 12 jaar en ouder die natuurlijk zonder ouders komen. Maar gelukkig zie ik ook wat jongere meiden met hun moeders. Gelukkig!

Bubbels, muffins en glitters

We worden verwelkomd met een lekker glaasje bubbels (priklimonade) met een mooi suikerrandje en een flinke muffin. En Marley en alle andere meiden smullen zichtbaar. En is een stand met leuke sieraden en Marley krijgt me natuurlijk weer zo gek dat ik een kettinkje voor haar koop. De meiden kunnen opgemaakt worden met een hoop glitters en er is een fotograaf die foto’s maakt. Als ik om me heen kijk zie ik alle meiden met een glimlach staan. Het is duidelijk dat ze dit allemaal erg leuk vinden. En ook mijn grote kleine meid geniet van alles.

meiden avond make up met glitters

Veel giechelende meiden

Als de film begint horen we een hoop gegiechel. Tja, wat wil je met al die pubermeiden. En ik vind het niet zo erg, want ik weet nog heel goed hoe ik op die leeftijd was. Ik moet er stiekem wel een beetje om lachen. Marley snapt het gegiechel niet echt maar dat komt nog wel over een paar jaartjes 😉

Leuke prijzen in de pauze

Halverwege de film is er een pauze en aan het einde van de pauze worden er een paar leuke prijzen gedeeld. De loting wordt gedaan aan de hand van je stoelnummer. Eigenlijk zoals ze het bij de Ladies Night ook altijd doen. Marley vindt het superspannend en hoopt natuurlijk dat ze iets wint. Maar we zijn echte pechvogels. We zitten op stoel K3 en K4 en het meisje op stoel K2 wint een prijs én het meisje op stoel K5 wint ook een prijs. Gelukkig kunnen we er heel hard om lachen. Nadat alle prijzen zijn verloot gaat de film weer verder en is het eigenlijk doodstil in de zaal. Ze zitten er allemaal helemaal in. Als de film dan afgelopen is krijgen we allemaal een goedgevulde goodiebag. Ja, de mama’s ook! Ik heb mijn goodiebag aan Jenna gegeven en hoopte de Rituals lipgloss te krijgen, maar die wilde ze toch echt zelf hebben haha.

meiden avond gezelligheid

Op naar de volgende Meiden Avond!

Op weg naar huis vraagt Marley of we hier vaker heen gaan. Ik kan niets anders uitbrengen dan een volmondig ‘JA!’. Ik was bang dat ze nog wat jong zou zijn, maar het was een topavond. Misschien dat het ook afhankelijk is van de film hoor. Dus ik weet niet of we bij de volgende editie zijn. Maar als het film is die ze graag wil zien, gaan we zeker weer naar de Meiden Avond. En als jij een dochter hebt in de leeftijd van 8 tot zo’n 14 jaar dan kan ik je zeker aanraden om hier eens met je dochter naartoe te gaan. Of haar met vriendinnen te laten gaan. Het is een leuke avond waar een goede sfeer hangt en waar je dochter veilig een leuke avond met vriendinnen kan hebben. Jij doet gewoon in de tussentijd ergens een drankje zodat je haar weer op kunt halen als de film voorbij is 😉

Zou jij met je dochter naar de Meiden Avond gaan? 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!