fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tover deze kerst met een leuke kerstkaart een lach op iemands gezicht

kerstkaart

Stuur jij nog weleens een brief of kaartje per post? Weinig, denk ik? Ik merk dat ik ook steeds minder kaartjes verstuur. Maar toen Marley in het ziekenhuis lag en overladen werd door hele lieve kaartjes heeft me dat aan het denken gezet. Ze straalde bij iedere kaart die ze kreeg en de kaarten hebben nog weken op de tussendeur gehangen. Het viel me op dat ze op haar verjaardag niet eens zoveel kaarten krijgt. Gek eigenlijk. Bij iets naars stuur je wel een kaart, maar niet bij iets leuks als een verjaardag of als je gewoon aan diegene denkt. Daar wil ik vanaf nu verandering in brengen! Mijn goede voornemen vanaf nu is meer kaartjes versturen en een lach op iemands gezicht toveren!

Steeds minder kerstkaarten

Kerst komt eraan en dat is een mooi moment om te beginnen met mijn nieuwe goede voornemen. Het viel mij vorig jaar al op dat we minder kerstkaarten kregen. Mensen sturen steeds vaker een kerstgroet via Facebook of Instagram. Of een digitaal kaartje per mail. Maar ik vind het juist zo leuk om die kaart uit de brievenbus te halen en dan nog niet te weten van wie het kaartje is. Het uitpakken van het kaartje is hier thuis altijd een ding, want wie mag de envelop open maken. Ja echt, zo leuk vinden wij het om post te krijgen. En dan al die kaartjes aan een lijn boven de open haard of op de tussendeur geplakt. Het zorgt bij mij voor dat extra kerstgevoel.

kerstkaart zwart en goud

Teveel gedoe?

Ik denk dat ik wel weet hoe het komt dat er steeds minder kaarten worden verstuurd. Het is gedoe. Je moet een kaart uitzoeken, een leuke tekst schrijven, het adres op de envelop schrijven, postzegel plakken (oh shit, geen postzegels in huis) en naar de brievenbus lopen. Gedoe. Maar is het echt gedoe? Kost het echt zoveel tijd? Want een lach op iemands gezicht toveren is toch waar je het voor doet? Maar ik begrijp het wel, we hebben het allemaal druk. En dan vallen dit soort dingen als eerste af. Maar denk de volgende keer aan degene voor wie het kaartje is en hoe jij zijn of haar dag een beetje mooier kunt maken.

Tover een lach op iemands gezicht

Daarom ben ik zo blij met de samenwerking die ik met Kaartje2go heb. Via Kaartje2go kan je heel makkelijk leuke kaarten versturen. Of dit nu om een verjaardagskaart, gewoon een kaartje omdat je aan iemand denkt of kerstkaarten gaat. Het kan allemaal en is allemaal heel eenvoudig te bestellen. Je kan de kaarten zo persoonlijk maken als je wilt, want je kunt ook een foto uploaden. Als je een account aanmaakt kun je verjaardagen en adressen invoeren. Zo vergeet je nooit meer een kaartje te sturen want je krijgt per mail een reminder. En zo kan jij bij iedere verjaardag een lach op iemands gezicht toveren. En als je een account hebt krijg je ook nog eens korting op de prijs van alle kaarten. En korting willen we allemaal 😉

kerstkaart groen met zwart

Kerstkaarten bestellen

Ik mocht alvast mijn kerstkaarten bestellen. Ik ben zelf niet zo van de fotokaarten dus ging ik op zoek naar leuke kerstkaarten. Het was nog moeilijk kiezen, want de keuze is echt enorm. Je kunt kiezen uit kaarten met een foto of zonder, met of zonder jaartal, verschillende stijlen en thema’s. Ik ging voor een moderne kerstkaart zonder foto. Je kunt de kaarten direct naar de geadresseerden laten sturen (je kunt aangeven wat de verzenddatum moet zijn) of het pakket met kaarten naar je eigen adres laten sturen. Ik koos voor het laatste omdat ik, nieuwsgierig als ik ben, eerst de kaarten zelf wil zien. Je kunt ook een proefdruk opvragen zodat je eerst je gemaakte kaarten kunt bekijken. Maar ik wil ze zelf op de bus doen. Hoort ook een beetje bij het kerstgevoel, vind ik.

Een speciale kerstkaart voor mijn mama

Ik maakte twee verschillende kerstkaarten en heb daar een bepaald aantal van besteld. Maar ik maakte ook nog een speciale kerstkaart. Zoals jullie weten woont mijn moeder niet in Nederland. Voor haar maakte ik een kerstkaart met een speciale tekst. Niet zelf verzonnen trouwens, maar je kunt bij Kaartje2go standaardteksten of -gedichten aan je kaart toevoegen. En of je nou zelf een tekst verzint of niet, het gaat om het idee erachter. Ik denk dat mijn moeder wel blij wordt van de kaart die ze van ons krijgt.

kerstkaart binnenkant

Wie maak jij deze Kerst blij?

Was je niet van plan om kerstkaarten te versturen? Denk er nog even over na. Bedenk hoe leuk je het zelf vindt om een kaartje te krijgen en hoe je iemand met iets heel simpels ook blij kunt maken. Een kerstkaart krijgen is leuk en een kerstkaart uitzoeken, een leuke tekst schrijven en op de bus doen is nog veel leuker! Echt, geloof me.

Ga jij dit jaar ook (weer) kerstkaarten naar je familie en vrienden sturen?

 

Dit artikel is een advertorial. Een commercieel artikel om een product of dienst aan te prijzen. Als ik positief ben over dit onderwerp zeg ik dit, maar ook als dit negatief is.

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!