fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met het Denksport Winter Doeboek hoeft jouw kind zich niet te vervelen

Denksport Winter Doeboek

Deze winter en in de kerstvakantie kan jouw kind zich uitleven in het Denksport Winter Doeboek. 160 pagina’s vol puzzels, doolhoven, zoek de verschillen en nog veel meer. En ik mag een exemplaar van dit leuke doeboek weggeven. Lees snel verder voor mee info en wat je moet doen om kans te maken op het Winter Doeboek.

Denksport Winter Doeboek

Het Winter Doeboek van Denksport speelt in op de winterperiode en het weer wat dan toch wat minder is. Dan kan je toch iet leuks en leerzaams doen, maar dan lekker op de bank of aan tafel. Het is voor kinderen van 6 tot 10 jaar, maar iedere puzzel heeft een andere moeilijkheidsgraad. Zo staat er bij iedere puzzel sterren en die sterren geven aan hoe moeilijk de puzzel is. Voorin het doeboek staat precies welk level het aantal sterren is.

Verschillende puzzels en activiteiten

Je vindt verschillende puzzels in het Winter Doeboek. Zo staan er woordzoekers, lijnpuzzels, cijferlegpuzzels, Zweedse puzzels en nog veel meer in. Maar er staan ook rebussen, doolhoven en kleurplaten in het doeboek. Zo is er voor iedereen wel iets wat ze leuk vinden en goed kunnen. Maar het is ook leuk om de nieuwe puzzels te ontdekken. En als je even geen zin hebt om te puzzelen kan je lekker kleuren.

Het Winter Doeboek is 160 pagina’s dik en kost €7,95. Je kunt het doeboek bij Denksport bestellen, maar natuurlijk ook in de winkel kopen.

Doe mee en win

Ik mag een exemplaar van het Denksport Winter Doeboek weggeven. Misschien win jij wel en kan jouw kind deze kerstvakantie lekker puzzelen.

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Like Tante Truus Kan Alles op Facebook
  2. Reageer onder het vastgezette bericht op Facebook met: Winter Doeboek. Uiteraard mag je altijd vriendinnen taggen om ze op de hoogte te brengen van deze leuke winactie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Heb je geen Facebook? Reageer dan onder dit artikel met: ‘Winter Doeboek.
  3. LET OP: ik zie bij sommige winactie dat niet iedereen zich aan de voorwaarden houdt. Zorg dat je bovenstaand doet om kans te maken.
  4. Meedoen kan t/m zondag 15 december. Ik maak op maandag 16 december de winnaar bekend. De winnaar krijgt altijd persoonlijk bericht en ik stuur het doeboek nog voor de kerstvakantie per post op.

Succes!

Deel op:

5 gedachten over “Met het Denksport Winter Doeboek hoeft jouw kind zich niet te vervelen”

  1. elisabeth timmermans

    daar zou ik heel graag mijn kleinzoon mee verrassen, dit leuke kado zal vast nog wel onder de kerstboom passen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!