fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Met Xmas WithLove kijk jij iedere dag een andere kerstfilm

Xmas WithLove

Als je net als ik van kerstfilms houdt heb ik iets heel leuks voor je. Er is namelijk een nieuwe streamingsdienst speciaal voor vrouwen: WithLove. Dat betekent heel veel feel good films, romantische films en feel good series. En de komende periode kan je op WithLove heel veel kerstfilms kijken. Ik ben stiekem al begonnen. Het leuke is dat je via Tante Truus Kan Alles een gratis proefabonnement van een maand krijgt. En dat is nog niet alles….ik mag namelijk niet één maar wel drie van mijn lezers blij maken met een gratis jaarabonnement!

WithLove

WithLove is een nieuwe streamingsdienst die zich richt op vrouwen. Het is dé plek om te ontspannen met heerlijke feel good films en feel good series. Even een momentje voor jezelf en optimaal gebruik maken van je ik-tijd. De streamingsdienst heeft een groot aanbod feel good films en iedere week komen er nieuwe films bij. Je vindt op WithLove de bekende klassiekers, maar ook films die nog nooit eerder in Nederland zijn vertoond. Je kunt hier ook terecht voor Hallmark films; fijne romcoms waarbij je niet hoeft na te denken. Dat doen we immers de hele dag al. Maar gewoon even een momentje voor jezelf om bij te komen van een drukke dag. En dit allemaal voor maar €59,95 per jaar oftewel €5 per maand!

Xmas WithLove

WithLove richt zich de komende periode op Kerst en vanaf 19 november verandert WithLove tijdelijk in Xmas WithLove. Dit betekent dat er tientallen kerstfilms te zien zijn. En iedere week komen daar vijf nieuwe kerstfilms bij. Vanaf 1 december komt er zelfs iedere dag een nieuwe kerstfilm bij. In totaal zullen er dan 70 kerstfilms te zien zijn. Dus ben je een grote fan van kerstfilms dan zou ik zeker gebruik maken van het gratis proefabonnement. Geef aan dat je via Tante Truus Kan Alles komt en je krijgt dan een vouchercode voor een gratis maand streamen. Besluit je na die maand een betaald abonnement af te sluiten dan is dit betaalde abonnement op ieder moment opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast.

Logo WithLove

De mooiste kerstfilms

Het leuke vind ik dat niet alleen maar de bekende films te zien zijn. Zo keek ik de kerstfilm ‘A Bramble House Christmas’. Dit is een Hallmark film en ik zal eerlijk bekennen dat ik helemaal niet wist dat Hallmark ook films maakt. Ik ken ze eigenlijk alleen van de wenskaarten. Maar deze film moet je zeker kijken als je gebruik gaat maken van het gratis proefabonnement van Xmas WithLove. Je komt zeker in kerstsfeer en ja, je zal ook zeker een traantje wegpinken. En er zijn nog veel meer films die ik graag wil zien. Ik weet nu al dat ik de komende periode heel veel kerstfilms ga kijken!

Doe mee en win een gratis jaarabonnement voor WithLove

Ik mag drie van mijn lezers blij maken met een gratis jaarabonnement voor WithLove ter waarde van €59,95. Dat betekent dat je een jaar lang iedere dag kunt genieten van de heerlijkste feel good films en feel good series. En dit allemaal helemaal gratis!

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Ga naar de website van WithLove en meld je aan voor het gratis proefabonnement van Xmas WithLove.
  2. Als je dit hebt gedaan mag je onder dit bericht of onder het vastgezette bericht op Facebook reageren met: ‘Ik doe mee!’. Dit is geen verplichting en vergroot ook je winkansen niet. Ik vind het leuk om te zien wie er meedoet.
  3. Meedoen kan t/m 4 december. De winnaars krijgen via WithLove persoonlijk bericht en genieten dan een jaar lang van alle films en series op WithLove.

Succes!

Xmas WithLove

Foto’s: WithLove

Dit artikel is een advertorial. Een commercieel artikel om een product of dienst aan te prijzen. Als ik positief ben over dit onderwerp zeg ik dit, maar ook als dit negatief is.

Deel op:

2 gedachten over “Met Xmas WithLove kijk jij iedere dag een andere kerstfilm”

  1. Ik heb een proefab geactiveerd. Voor mij is het een afleiding om een jaar gratis films te mogen kijken. Want mijn vader is plotseling overleden in Okt j.l. en ik heb wat afleiding nodig naast mijn vrijwilligerswerk. Gelukt! Je hebt nu een eigen account bij WithLove

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!