fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn doelen voor 2023

Mijn doelen voor 2023

En toen was het alweer 2023! Heb jij dat ook, dat het naarmate je ouder wordt de tijd steeds sneller lijkt te gaan? Want ook 2022 is weer voorbij gevlogen. En een nieuw jaar betekent nieuwe doelen. In deze blog vertel ik je wat mijn doelen voor 2023 zijn. Mijn privédoelen en mijn zakelijke doelen. Oke, niet allemaal, want hé sommige zijn ook gewoon privé.

Mijn persoonlijke doelen

Ik deel eerste mijn persoonlijke doelen van 2023 met je. Dat zijn er niet veel, want hoe meer doelen hoe lastiger het is om ze ook daadwerkelijk te volbrengen. Daarom heb ik dit jaar mijn één belangrijk en groot persoonlijk doel en dat is dat ik weer een gezonder lichaam wil hebben. Dit houdt in dat ik een paar dingen moet doen:

 • iedere dag gezonde en gevarieerde voeding
 • minderen met suiker
 • iedere dag 2 liter water drinken
 • iedere dag 10.000 stappen
 • 2x per week een lange wandeling van >1 uur
 • 2x per week een intensieve workout van >30 minuten
 • 2x per week yoga
 • iedere dag rustmomenten
 • 1 rustdag waarin ik tijd voor mezelf heb en ontspan
 • iedere week met familie/vrienden afspreken
 • qualitytijd met mijn gezin
 • minimaal 2x per week tijd besteden aan tekenen/schilderen
 • iedere dag journalen
 • iedere dag lezen

Dit zijn dingen die ik moet doen om af te vallen, gezonder te zijn en me goed te voelen. Eigenlijk zijn dit de voorwaarden waaraan ik moet voldoen om me goed te voelen. Om gelukkig te zijn. Want alleen als ik me goed voel lukt het me om op bepaalde gebieden streng voor mezelf te zijn. En er moet zeker 20 kilo af. En wil ik dit in een jaar bereiken moet er dus 1,7 kilo per maand af. Dat wordt dus echt wel bikkelen. Maar het moet ook leuk blijven. Dus zorg ik naast de moetjes ook voor ontspanmomenten en dingen die ik leuk vind en waar ik energie van krijg. Ik ga dit allemaal bijhouden in een nieuw bullet journal en zal dit weer met je gaan delen op mijn socials.

Mijn zakelijke doelen

Natuurlijk heb ik zakelijke doelen. Voor mijn blog Tante Truus Kan Alles is dat ik ervoor ga zorgen dat mijn publiek groeit en dat betekent dat ik interessante content moet blijven leveren. Ik ga een keuze maken in socials omdat ik heb gemerkt dat het teveel is om allemaal bij te houden. Ook heb ik TikTok ontdekt en ik wil me daarin verdiepen en kijken hoe ik dit in kan zetten.

Voor mijn coachpraktijk ireneplanken.nl is het belangrijk dat ik ook dit jaar weer laat zien wie ik ben en wat ik doen. Maar vooral welke meerwaarde ik als lever en welke problemen ik voor mijn coachees oplos. Dit betekent dat ik een goede strategie moet hebben en hiermee aan de slag moet gaan. En hierbij is het ook belangrijk dat ik goede content maak. Dus blogs, podcasts en socials post.

Ik hoef me dus niet te vervelen! En gelukkig heb ik mijn vier businessbuddy’s die mij alert houden. Zo ontzettend blij mee!

Wat zijn jouw doelen voor 2023?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!