fbpx

Mijn eerste keer The Flying Dutch is zeker niet de laatste keer

The Flying Dutch

Het kan niemand ontgaan zijn. The Flying Dutch was gister trending topic op Twitter en ook Instagram stond er vol mee. Een outdoorfestival met Nederlandse dj’s van wereldklasse, op drie locaties in Nederland. Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. De dj’s werden per helikopter van de ene locatie naar de andere gevlogen. Er was een livestream die wereldwijd bekeken werd. Een mooi feestje om mee te maken! Mijn eerste keer The Flying Dutch is zeker niet de laatste keer

Nieuw festival

Toen ik een aantal maanden geleden naar RTL Late Night zat te kijken was John Ewbank te gast. Hij kondigde dit festival aan. Ik heb geen moment getwijfeld. Toen de kaarten in de verkoop gingen hebben we gelijk kaarten gekocht voor Rotterdam. Maar goed ook want de kaarten waren binnen een mum van tijd uitverkocht.

The Flying Dutch Rotterdam

En gister was het dan zover. Wij gingen naar The Flying Dutch Rotterdam. En ik kan niets anders zeggen dat ik het voor geen goud had willen missen. Er hing een goede sfeer; alle leeftijden boven de 18 jaar waren present. Ja echt, dacht ik dat ik oud werd. Ik kan nog zeker 30 jaar naar dit soort feestjes. Het zonnetje scheen, wijntje erbij en lekker ‘los’ op de beats van deze topdj’s. Er was genoeg keuze in drankjes en eten. Enige minpuntje waren de toiletten. Ik ben één keer naar de wc gegaan, maar heb het daarna opgehouden tot ik thuis was. Wat een smeerboel en over de stank maar te zwijgen. En dan nog een muntje moeten betalen. Nou, ik dacht het niet! Nee John, dat moet de volgende keer echt anders hoor.

Word ik oud?

Terwijl ik dit schrijf zit ik aardig brak op de bank. Uiteraard met een grote beker cappuccino binnen handbereik. Word ik dan echt al zo oud? Een jaar of acht geleden was ik een echte nachtbraker. Het weekend begon vaak al op donderdag. Ik sloeg regelmatig wel een eens nachtje over. Lag zondag dan heel de dag in mijn bed om op zondagavond het weekend af te sluiten in de kroeg. Ik was nooit moe en had nooit pijn. En nu? Pijn in mijn rug, spierpijn in mijn benen en heb tot 11 uur in mijn bed gelegen. En dat terwijl we voor twaalven thuis waren en ik maar één wijntje op heb…..

Mijn eerste keer The Flying Dutch is zeker niet de laatste keer

Tja, met kinderen ga je niet zo vaak meer op stap. Maar geniet je dubbel van de keren dat je wel ‘op stap’ gaat. Ik zit hier nu met een glimlach op mijn gezicht en geniet na van een geweldig feestje! Festival moet ik zeggen. En wat voor één! Op naar The Flying Dutch 2016, maar straks mijn kindjes bij opa en oma ophalen. En weer lekker genieten van mijn meiden <3

Ben jij al eens bij The Flying Dutch geweest?

Foto: BAAS Amsterdam

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!