fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn Kerstwens voor jou

Mijn kerstwens voor jou

Morgen is het Kerst en vier ik kerstavond met mijn schoonfamilie. Aansluitend ga ik met mijn moeder naar de nachtmis in de kerk. Kerst is voor mij het feest van licht en liefde. Daarom heb ik ook deze Kerst weer een Kerstwens voor jou. Gewoon omdat ik je heel dankbaar ben dat je iedere keer weer mijn blog leest en de moeite neemt om te reageren op één van mijn socials. Omdat je me na al die jaren trouw bent gebleven. En voor de nieuwe lezers omdat ze na één blog ook meer wilden. Dankjewel hiervoor ❤️

Lichtpuntjes om naar uit te kijken

Kerst is voor mij het feest van licht en liefde, van nieuwe hoop. Want dat was de reden dat God zijn zoon naar aarde stuurde. Daarom is mijn Kerstwens voor jou dat jij ook het licht zal zien. Het leven kan namelijk soms donker zijn en je kan het gevoel hebben dat er geen lichtpuntjes zijn. Maar er zullen altijd lichtpuntjes zijn, hoe klein ook. Probeer die lichtpuntjes te zien en er volop van te genieten. Dat zal jouw leven namelijk letterlijk en figuurlijk lichter maken. Daarom vraag ik je om deze Kerst en in het nieuwe jaar te letten op die lichtpuntjes, zodat ze jouw leven iets lichter mogen maken.

Liefde voor jou en door jou

Daarnaast gun ik je alle liefde van de wereld. Dat je liefde mag geven, maar ook dat je liefde krijgt. En liefde kan je heel groot maken, maar ik heb het hier vooral over de kleine liefdesmomenten. En dat kan al een goede morgen tegen een vreemdeling zijn die je op straat tegenkomt. Want als jij die vreemdeling een goede morgen wenst, kan dat best een lichtpuntje voor diegene zijn. En als je dan die lach op zijn of haar gezicht ziet, maakt dit dat er bij jou ook een lacht verschijnt. Het is het helpen van iemand, hoe groot of klein ook en het dankbaar zijn voor de mensen die jou helpen. Als die kleine liefdesmomenten maken van jouw leven een grote liefdesbom. Probeer het maar eens!

Mijn Kerstwens voor jou

Maar voor nu is mijn Kerstwens voor jou vooral hele fijne Kerstdagen. Ik hoop dat je deze dagen mag doorbrengen met de mensen van wie je houdt en met mensen met wie je graag tijd doorbrengt. En als het voelt als een ‘verplichting’, focus dan op wat er allemaal welk leuk is aan dit samenzijn. Dat maakt dan deze ‘verplichting’ ook weer wat lichter. Eet niet teveel, want je moet nog een dag. Maar geniet en wees dankbaar.

Ik wens je een mooie Kerst ❤️

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!