fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn nieuwe website is klaar

Mijn nieuwe website is klaar

Het is vandaag zo’n sombere dag. Geen zon. Alleen maar bewolking en af en toe valt er wat regen naar beneden. Mijn nichtjes logeren een paar dagen bij ons dus de kindjes vermaken zich prima. Ik ben sinds gister weer eens ziekjes. Ja, ik weet het. Ik kwakkel maar door. Net van een keelontsteking genezen en gelijk door met een buikgriep. Ik hoop dan ook dat we eindelijk eens zon krijgen. Dit weer is niet goed voor mijn weerstand. Maar als je dan zo ziekjes op de bank hangt, kan je wel mooi verder met je website. En dat heb ik dan ook gedaan. Mijn nieuwe website is klaar!

Van Blogger naar Wordpress

Ik gaf in mijn vorige blog al aan dat ik van blogger naar Wordpress ben overgestapt. Dit had ik al veel eerder moeten doen! Ik had al een eigen domein via Mijn Domein en ik heb nu zelfs mijn pakket bij Mijn Domein kunnen downgraden. Ik betaal nu jaarlijks een stuk minder voor mijn domeinnaam. In Blogger is het een makkelijker werken, maar je hebt veel minder opties dan in Wordpress. Dus nu is het voor mij vaak nog zoeken naar hoe ik iets op mijn site krijg. Maar ik weet zeker dat het steeds makkelijker wordt. Al doende leert men, zullen we maar zeggen. En nu is mijn nieuwe website klaar!

Nieuw thema

Ik heb bewust mijn oude thema van Blogger niet overgenomen. Ik wilde een nieuwe lay-out op mijn website. Een mooie en strakke lay-out. Mijn blog is nu een stuk overzichtelijker en rustiger. Mijn oude blogjes moet ik nog wel overzetten, maar eerst uitvogelen hoe dat moet. Maar ook dat komt vast goed.

Mijn nieuwe website is klaar

Nu kan ik weer lekker gaan bloggen. Ik heb genoeg onderwerpen in mijn hoofd om over te schrijven. Al ben ik vandaag aardig leeg, letterlijk en figuurlijk. Dus mijn laptop gaat zo uit. Lekker op tijd mijn bed in en morgen hopelijk weer wat meer het vrouwtje. Thank God voor het nieuwe werken, want als ik me nog niet fit voel kan ik lekker thuis werken. Ik wil me niet ziek melden, maar met buikgriep op kantoor zitten is ook geen optie. Niet leuk voor mij maar ook niet voor mijn collega’s. Ik denk niet dat ze besmet willen worden.

Update 2023

Mijn website is inmiddels al een paar keer veranderd en dat zal vast nog wel vaker gebeuren. Omdat ik het erg leuk vind om websites te bouwen en restylen ben ik al een paar keer gevraagd dit te doen. De meest recente website die ik helemaal heb gebouwd en ontworpen is die van Tessa Luites Fotografie. En de meest recente website die ik een nieuwe en frisse look heb gegeven en SEO-proof heb gemaakt, is van FotoMano Fotografie.

Heeft jouw bedrijf een nieuwe website nodig of kan jouw huidige website wel een nieuwe frisse look gebruiken én wil je dat je website goe gevonden wordt door zoekmachines? Vul dan onderstaand formulier in:

Foto: Adobe Stock

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!