Mijn nieuwe website is klaar

Het is vandaag zo’n sombere dag. Geen zon. Alleen maar bewolking en af en toe valt er wat regen naar beneden. Mijn nichtjes logeren een paar dagen bij ons dus de kindjes vermaken zich prima. Ik ben sinds gister weer eens ziekjes. Ja, ik weet het. Ik kwakkel maar door. Net van een keelontsteking genezen en gelijk door met een buikgriep. Ik hoop dan ook dat we eindelijk eens zon krijgen. Dit weer is niet goed voor mijn weerstand. Maar als je dan zo ziekjes op de bank hangt, kan je wel mooi verder met je website. En dat heb ik dan ook gedaan. Mijn nieuwe website is klaar!

Van Blogger naar WordPress

Ik gaf in mijn vorige blog al aan dat ik van blogger naar wordpress ben overgestapt. Dit had ik al veel eerder moeten doen! Ik had al een eigen domein via Mijn Domein en ik heb nu zelfs mijn pakket bij Mijn Domein kunnen downgraden. Ik betaal nu jaarlijks een stuk minder voor mijn domeinnaam. In Blogger is het een makkelijker werken, maar je hebt veel minder opties dan in WordPress. Dus nu is het voor mij vaak nog zoeken naar hoe ik iets op mijn site krijg. Maar ik weet zeker dat het steeds makkelijker wordt. Al doende leert men, zullen we maar zeggen. En nu is mijn nieuwe website klaar!

Nieuw thema

Ik heb bewust mijn oude thema van Blogger niet overgenomen. Ik wilde een nieuwe lay-out op mijn website. Een mooie en strakke lay-out. Mijn blog is nu een stuk overzichtelijker en rustiger. Mijn oude blogjes moet ik nog wel overzetten, maar eerst uitvogelen hoe dat moet. Maar ook dat komt vast goed.

Mijn nieuwe website is klaar

Nu kan ik weer lekker gaan bloggen. Ik heb genoeg onderwerpen in mijn hoofd om over te schrijven. Al ben ik vandaag aardig leeg, letterlijk en figuurlijk. Dus mijn laptop gaat zo uit. Lekker op tijd mijn bed in en morgen hopelijk weer wat meer het vrouwtje. Thank God voor het nieuwe werken, want als ik me nog niet fit voel kan ik lekker thuis werken. Ik wil me niet ziek melden, maar met buikgriep op kantoor zitten is ook geen optie. Niet leuk voor mij maar ook niet voor mijn collega’s. Ik denk niet dat ze besmet willen worden.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe site? Is deze lay out beter of vond je mijn oude lay-out beter?

Foto: Adobe Stock

1 REACTIE

  1. Ik vind het er mooi uit zien, maar dat vond ik geloof ik van de vorige ook. Zelf vind ik Blogger templates altijd een stuk makkelijker te installeren dan WordPress themes!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.