fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom op mijn nieuwe website: ireneplanken.nl is een feit!

mijn nieuwe website ireneplanken.nl

Yes! Eindelijk is het zover: mijn nieuwe website is te bewonderen! Nieuwe website? Jazeker! Mijn nieuwe website heet: Feel Good Coach – Irene Planken en is te bewonderen via ireneplanken.nl. Op deze website kan je terecht voor online 1-op-1 coaching, e-books en online trainingen. Geen nood Tante Truus Kan Alles gaat niet weg. Dat is en blijft mijn website waar je terecht kan voor alle leuke en gezellige blogs zoals je van mij gewend bent.

Blog en coaching gescheiden

In december schreef ik de blog waarin je kon lezen dat ik de keuze had gemaakt om de blogs die ik op Tante Truus Kan Alles schrijf en de coaching die ik aanbied te scheiden. Puur omdat het twee totaal verschillende dingen en bedrijven zijn en eigenlijk dus niks met elkaar te maken hebben. Het hoe, wat en waarom kan je allemaal in ‘Vanaf nu wordt alles anders’ lezen.

Vanaf nu kan je voor (life)coaching terecht op ireneplanken.nl. Maar ook voor mijn podcast, e-books en blogs over mindset.

Coaching voor vrouwen

Op ireneplanken.nl bied ik coaching aan voor vrouwen. Vrouwen die de balans kwijt zijn, die weinig energie hebben en weer verlangen naar een leven vol energie. Ik begeleid vrouwen die tegen of in een burn out zitten. En vrouwen die meer uit het leven willen halen, maar niet weten hoe. Natuurlijk kan je ook bij mij terecht als je aan de slag wilt met het creëren van een positieve.

Ben ik de wel de (life)coach voor jou?

Als je op zoek bent naar iemand die alle oplossingen voor je bedenkt, ben ik niet de juiste coach voor je. Alle antwoorden zitten namelijk al in jezelf. Ik begeleid je naar het achterhalen wat die antwoorden zijn. Ik ben eerlijk en draai er niet omheen. Ja ik ben empatisch, begripvol en leef met je mee, maar je komt bij mij omdat je verandering wilt. En met klagen en een coach die daarin meegaat, heb je niks.

Holistische lifecoach

Ik ben wel een lifecoach die gelooft dat alles met elkaar in verbinding staat: je lichaam, geest, hart (emotie) en energie. Ik ben dan ook zoals ze dit heel mooi noemen een holistisch coach. En dat maakt dat ik verder kijk dan alleen maar werken aan je mindset. Als jij slecht voor je lichaam zorgt en je hierdoor lichamelijk niet sterk bent en je niet goed voelt, kan je werken aan je mindset maar dat zal weinig effect hebben. Je gaat bij mij vooral leren luisteren naar jezelf als geheel.

Jij bepaalt hoe je gecoacht wilt worden

Wat mijn manier van coachen uniek maakt is dat je zelf bepaalt hoe je gecoacht wilt worden. Wil je liever alleen aan de slag, kan je aan de slag met één van mijn e-books. Wil je focussen op een bepaald gebied binnen jouw leven, bijvoorbeeld de balans werk en privé, beter je grenzen aangeven, meer energie of je gelukkig(er) voelen? En je wilt hierbij begeleiding van mij? Dan is de 1-op-1 coaching de beste oplossing voor jou. Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend en kan je hier inplannen.

Ik help vrouwen zichzelf weer op nr. 1 te zetten

Online Programma

Op 14 januari start mijn vernieuwde online programma ‘Mama in Balans’. Dit is een groepstraject waarin 10 moeders op hetzelfde moment aan de slag gaan met het creëren van balans in hun drukke leven. Want iedere moeder worstelt met al die ballen. Veel moeders houden die veel te hoog, omdat ze veel te streng voor zichzelf zijn.

Mama in Balans met groepssessies

Daarom ga je in deze training werken aan zelfliefde, want daar begint het. Hoe kijk je naar jezelf en hoe praat je over jezelf? Is dat op een positieve manier of juist niet? En vanuit die zelfliefde ga je leren hoe je je grenzen gaat herkennen en gaat aangeven. Je gaat dan ook zeker leren om ‘nee’ te zeggen. Maar je gaat ook kijken naar alles in je leven wat energie geeft en wat energie kost. Hierdoor krijg je veel beter zicht in waar je energie naartoe gaat en wat je moet doen om op te laden. Plannen komt ook zeker aan bod en dat gaat ervoor zorgen dat je die energiegevers en energienemers beter over je dagen verdeelt. Kortom een uitgebreid programma wat ervoor gaat zorgen dat jij de rest van je leven in balans bent en blijft.

Naast de theorie in het werkboek, staan er ook waardevolle video’s voor je klaar. Maar dat is nog niet alles. Iedere woensdagavond is er een online groepssessie waar je vragen aan mij mag stellen, waar we met elkaar over praten. Alle vrouwen delen hun ervaringen over de module (het thema) van die week en zijn elkaar tot steun. Hierdoor ontstaat er verbinding. En een mooie community en wellicht ontstaan er mooie vriendschappen. We sluiten de 8 weken af met een online borrel om na te praten, maar vooral om gezellig te kletsen onder het genot van jouw favodrankje!

Een paar weken na afronding van het groepstraject heb je een 1-op-1 online coachsessie met mij. We bespreken hoe het gaat en waar je eventueel nog tegenaan loopt.

Mama in Balans met 1-op-1 coaching

Heb je nou zoiets van, ik wil dit maar niet in een groep. Je kan deze training ook individueel volgen. In plaats van de groepssessies heb je 4x een 1-op-1 online coachsessie met mij. Als je net gestart bent, halverwege, aan het einde en een paar weken na afronding van de training. Natuurlijk sta ik naast de coachsessies ook dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Valentijnskorting tot 12 november

Als jij je voor 12 februari aanmeldt voor Mama in Balans krijg je een dikke vette korting. Je krijgt namelijk naast de introductiekorting ook een Valentijnskorting, zodat jij jezelf een mooi Valentijnscadeau kan geven. Je betaalt nu namelijk niet €349 voor het indivuduele traject, maar €199 en voor het groepstraject betaal je €99 in plaats van €199. Dat is een korting van 50%! Let wel op dat er voor het groepstraject maar 10 plekken beschikbaar zijn. Wacht daarom niet te lang.

Aanmelden voor Mama in Balans

Aanmelden voor Mama in Balans is heel eenvoudig. Ga naar ireneplanken.nl en kies dan of je voor het individuele- of groepstraject gaat. Je krijgt na aanmelding van mij een mail met alle info.

Komende week ga ik ook de gratis Masterclass ‘Mama in Balans’ geven. Deze heb ik vorig jaar ook een aantal keer gegeven en de moeders die deze masterclass gevolgd hebben, hebben aangegeven dat ze er veel aan gehad hebben. De Masterclass Mama in Balans vindt plaats op woensdag 9 februari om 20:00 uur en op vrijdag 11 februari om 10:00 uur. Wil je ook deelnemen? Schrijf je in voor de Masterclass Mama in Balans en dan zie ik je woensdag of vrijdag!

Ik ben heel erg benieuwd wat je van mijn nieuwe website vindt. Laat je het me weten?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!