fbpx

Mijn nieuwjaarswens voor 2018 voor al mijn lezers

Mijn nieuwjaarswens voor al mijn lezers

2017 laten we alweer achter ons. Een jaar waarin we gelachen en gehuild hebben. Maar ook een jaar waarin we boos waren en lachten tot onze buik pijn deed. Een jaar waarin we ons gelukkig voelde en soms zo intens verdrietig. Het was een jaar van ups en downs. We moest ook dit jaar weer keuzes maken; makkelijke maar ook moeilijke keuzes. Maar vandaag is het alweer 1 januari 2018 en kijken we vooruit en heb ik een nieuwjaarswens voor 2018 voor al mijn lezers.

Vandaag op 1 januari 2018 wil ik jou, jullie, mijn lezers allemaal een gelukkig nieuw jaar wensen. Een mooi jaar waarin je wensen uit zullen komen. Een gezond jaar waarin je fit en gezond bent en blijft. Maar ook een jaar waarin je jezelf kunt zijn en omringd bent met de mensen van wie je houdt. Ook hoop ik dat 2018 jou alles geeft wat je nodig hebt en dat je je blij en gelukkig zult voelen.

Ik wens jou een jaar waarin je de wereld aan kan. Een jaar waarin je angsten overwint. Het jaar waarin je eindelijk voor jezelf durft te kiezen. Een liefdevol jaar waarin je alle liefde ook echt voelt. En een jaar waarin je geniet van ook die kleine momentjes. Een jaar dat zoveel ups kent waardoor de downs makkelijk te handelen zijn. Ik wens dat jij dit jaar eindelijk die knoop durft door te hakken. Dat jij dit jaar keuzes durft te maken zonder bang te zijn.

Ik hoop dat jij dit jaar die baan krijgt die je graag wilt. Dat jij dit jaar misschien wel zwanger raakt of oma wordt. Wie weet win jij dit jaar de jackpot in de staatsloterij. Of ontmoet je de liefde van je leven. Of ga je eindelijk die mooie reis maken waar je al zo lang over droomt. Ik hoop dat je positief durft te zijn. Dat je het goede in mensen zult zien. En ik hoop dat jij dit jaar kan genieten van de kleine dingen. Dat je veel tijd doorbrengt met je geliefden. En dit ook bewust doet. Ik hoop dat jij dit jaar je mobieltje wat vaker weg zult leggen en zo ziet wat er om je heen gebeurt. Ik wens je een bewust jaar. En ik hoop dat je dit jaar niet meer geleefd zal worden.

Dit jaar brengt jou misschien wel tot inzichten waardoor je leven zult veranderen. Misschien helpt dit jaar jou realiseren dat je leven eigenlijk best wel heel oké is. En misschien zie jij dit jaar in hoe goed je eigenlijk wel niet hebt en zal je minder klagen. Maar misschien realiseer je je dat het veel beter kan allemaal. En misschien zal je dit jaar harder werken om jezelf te verbeteren en een beter mens te worden.

Wat jouw wensen en dromen ook zijn, ik hoop dat je ze waar kunt maken. Ik wens jou een mooi jaar, een gelukkig jaar, een liefdevol jaar, een gezond jaar en vooral een vrolijk en gezellig jaar. En onthou dat je iedere dag weer een nieuwe kans hebt om jouw dromen na te jagen.

Lieve lezer, maak er wat van en ik hoop dat je ook in 2018 weer met veel plezier mijn blogs zult lezen. Ik ga er in ieder geval alles aan doen om weer mooie, leuke en interessante blogs te schrijven. Ik kan je niet vaak genoeg bedanken. Dank je dat je steeds weer terugkomt en mijn blogs leest, reageert onder de blogs of op social media. Kom vandaag lekker rustig bij van je kater en geniet van alles wat het nieuwe jaar jou zal brengen!

Liefs,
Irene

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!