fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kijkje in mijn leven | Mijn verjaardag wordt goed gevierd

Mijn verjaardag wordt goed gevierd

Deze week ben ik jarig en dit jaar wordt mijn verjaardag goed gevierd. De laatste jaren heb ik weinig aan mijn verjaardag gedaan. Ik vind de verjaardag van de meiden belangrijker. Dat vind ik nog steeds, maar dit betekent niet dat ik mijn verjaardag niet mag vieren. Vorig jaar heb ik mijn verjaardag zelfs stilletjes voorbij laten gaan. Stom eigenlijk. Dit jaar maak ik het helemaal goed en geniet gewoon de hele week van mijn verjaardag. Tja, als ik het dan doe dan doe ik het goed ook haha

Maandag

Vandaag ging Marley na weken geen school weer naar school. Ze had er ook wel weer zin in. En hoe gezellig ik het de afgelopen weken ook vond, ik keek uit naar weer een dagje werken. Ik was dan ook om 7 uur alweer aan het werk. Achterstallige mail wegwerken, pakketjes op de bus doen en artikelen schrijven. Heerlijk! ik was weer helemaal in mijn element 😃

Mijn verjaardag wordt goed gevierd borstel uittesten
Ik lees goede dingen over deze ‘krullen’borstel en dus heb ik hem ook maar besteld 😉

In de middag heeft Jenna zwemles en dan is het weer kijkdag. Uiteraard gaan we met hele gezin kijken. Alex is ook vrij dus hij kan ook weer kijken hoe ze het doet. En Alex maakt op mijn verzoek een lekkere appeltaart. Als er morgen dan onverwacht visite voor de deur staat, kan ik ze altijd nog een lekker stuk appeltaart aanbieden.

Dinsdag

Vandaag ben ik jarig en mag ik alweer 39 kaarsjes uitblazen. Vorige week schreef ik al dat ik me nog helemaal niet zo oud voel. Het voelt nog steeds alsof ik onder de 30 ben. En ik ben van plan om me zo nog een tijdje te voelen. Mijn schoonmoeder en -vader komen traditiegetrouw voor een kopje thee en koffie en natuurlijk appeltaart. Alex is werken en de meiden zijn naar school dus ik ga lekker met een vriendin lunchen. Ik heb geen zin om de hele dag te werken en een boterham met kaas te eten op mijn verjaardag.

Mijn verjaardag wordt goed gevierd verjaardagslunch
Een heerlijke verjaardagslunch

Marley is vandaag weer een hele dag naar school gegaan en dat ging eigenlijk prima. Ik geloof dat ik het allemaal spannender vindt dan het daadwerkelijk is. Na school eten de meiden lekker een tompouce. Ze houden niet van appeltaart en dus heb ik bij de HEMA een lekkere tompouce voor ze gehaald (die van de HEMA zijn nu eenmaal de lekkerste tompoucen). En als Alex thuis is uit zijn werk gaan we gezellig met zijn viertjes buiten de deur eten. We gaan al lekker vroeg zodat de meiden om 19:30 uur in bed kunnen liggen. Ik kan wel zeggen dat ik echt een topdag heb gehad!

Woensdag

Dit is een druk maar gezellig dagje! Ik begin deze ochtend met een workshop fotografie. De workshop duurt zo’n 2,5 uur en is heel praktijkgericht. Ik heb in die 2,5 uur zoveel geleerd en weet zeker dat mijn foto’s nu beter en mooier zullen zijn. Binnenkort kun je een blog lezen over deze workshop en wat ik allemaal geleerd heb. Na de workshop heb ik een afspraak staan voor een manicure. Als ambassadrice van Beauty Booking heb ik regelmatig een beautybehandeling zodat ik daarover kan schrijven voor de blog op de website van Beauty Booking. Heel leuk dus!

Mijn verjaardag wordt goed gevierd borstel uitgetest

Ik neem een vriendin mee zodat zij foto’s kan maken en op de terugweg hebben we lekkere trek. We besluiten daarom te gaan borrelen bij STAGE Kitchen&Café. En dat bleek een goed idee, want de borrelplank en het broodplankje is benen notime helemaal leeggegeten door ons. In de avond ga ik met een andere vriendin naar de bioscoop. De schat wilde mij meenemen omdat ze mij dit na alle spanningen van de afgelopen week gunde. Zo lief! Ik zou echt niet weten wat ik zonder mijn vriendinnen zou moeten ❤️ We gingen naar ‘A star is born’ met Lady Gaga en Bradley Cooper. Een hele goed film die ik je zeker kan aanraden!

Donderdag

Vandaag maar weer eens een dagje gewoon werken. Ik heb een aantal schrijfopdrachten en daar ga ik dan ook even voor zitten. Heerlijk om weer even van me af te schrijven. Veel mensen denken dat een blog alleen maar schrijven is, maar vaak gaat er meer tijd in anderen dingen zitten waardoor het schrijven een beetje tussendoor gebeurt. Ik probeer nu iedere week een hele dag of twee halve dagen alleen maar te schrijven. En vandaag is zo’n dag; schrijfdag.

Mijn verjaardag wordt goed gevierd borstel uitgetest
De Denman borstel is goedgekeurd!

Ik ben vandaag zo moe. Gisteravond gingen we pas om 21:15 naar de film en ik was na twaalven thuis. Ik kan dan nooit meteen slapen en dat betekent dat ik pas rond 2 uur sliep en om 6:15 stond Jenna alweer naast mijn bed. In de middag ga ik dan ook lekker met een boek onder een dekentje op de bank liggen 😉

Vrijdag

De dag begint met boodschappen doen. What else is new op vrijdag. Ik merk dat ik toch wel moe ben en voel me niet helemaal fit dus ik doe rustig aan.

Mijn verjaardag wordt goed gevierd shoppen bij Primark
Geshopt voor de meiden bij Primark

Als Jenna om 12 uur klaar is met school lunchen we samen en dan gaan we even naar het Stadshart. Ik wil maillots voor de meiden halen, maar dan maak ik een hele grote fout. Iks stap bij de Primark naar binnen en koop dan toch weer een paar broeken, truien en onesies voor de meiden. Ach, Marley is weer een hele week naar school geweest en dat mag best gevierd worden 😜

Weekend

Zaterdadochtend is poetsochtend. Terwijl de meiden lekker aan het spelen zijn strijk ik wat, maak ik de slaapkamers en badkamer schoon. De meiden en ik willen nog ergens heen, maar kunnen niks bedenken en besluiten daarom thuis te blijven. De meiden gaan lekker buitenspelen en ik rommel een beetje in huis. In de avond ga ik gezellig uiteten met een paar vriendinnen. Helaas had ik twee afbellers, maar we hebben het toch nog heel gezellig gehad met zijn drieën! Lekker gegeten, geklets en gelachen. En ja, we waren weer eens de laatsten die het restaurant verlieten haha.

Mijn verjaardag wordt goed gevierd lekker een dagje in bed doorbrengen
Nee, ik wil met mama op de foto. Nee ik!

Zondag ben ik echt gesloopt en dat terwijl ik maar één wijntje op had. Misschien toch iets te druk geweest deze week? Of toch iets onder de leden? De meiden en ik ontbijten beneden en brengen dan de rest van de dag in bed door en ik ga me steeds beroerder voelen. Misselijk, hoofdpijn, keelpijn, verstopte neus. Hopelijk geen griepje. Ik doe veel dutjes en in de avond lukt het niet om te eten. Ik hoop dat ik me morgen beter voel…

Mijn verjaardag wordt goed gevierd

Wat heb ik toch een heerlijk week gehad. Ik voelde me deze week echt jarig! En dat is nu een klein griepje te pakken heb, neem ik maar voor lief. Ik ben zo dankbaar dat ik al die lieve mensen om me heen heb en allemaal dingen doe die ik onwijs leuk vind. Dat was een paar jaar geleden wel anders; een baan die niks voor me deed en altijd moe waardoor ik nooit de puf had om leuke dingen te doen met lieve en leuke mensen. Deze verjaardag stond voor mij ook symbool van een nieuw leven. Een nieuw pad dat ik vorige jaar ben ingeslagen. Het juiste pad, want ik kan me niet voorstellen dat mijn leven anders zou moeten zijn.

Nu op naar een nieuwe week. Ik hoop dat ik gauw van dit griepje af ben en weer voor 100% kan genieten in plaats van maar half half omdat ik me bleghh voel. Dus even wat extra vitamine C en veel gemberthee drinken en dan komt het vast goed!

Ik wens je een mooie en gezellige week!

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!