fbpx

De Mim-Pi zomercollectie 2017 is geweldig

De Mim-Pi zomercollectie 2017 is geweldig

Elke moeder herkent dit: je gaat voor jezelf naar de stad (als ze überhaupt nog voor zichzelf naar de stad gaat) en komt dan thuis met tassen vol voor de kinderen. En waarschijnlijk niks voor zichzelf. Oké, misschien heb je een panty of sokken (of iets in die trant) voor jezelf gekocht. Een groot deel van mijn (euhh ons) geld gaat naar de meiden. Nieuwe kleding en nieuwe schoenen. Want 1. mijn meiden zijn echt knoeipotten, vooral Marley (nooit geweten dat dit mogelijk is bij meisjes) en 2. ze groeien als kool (echt niet normaal).

Shoppen voor de kinderen

Maar eerlijk is eerlijk, ik geniet ervan om voor ze te shoppen. Want wie vindt regelmatig shoppen nou vervelend? Ikke niet in ieder geval. En mijn meiden vinden het heerlijk om kleding te krijgen en te tutten met kleding. Als ik wat voor ze koop in de winkel of weer eens een berg kleding online bestel, dan moet alles gepast worden en geven ze een modeshow voor papa en mij. Als ik samen met Marley ga shoppen moet ook alles gepast worden voordat we naar de kassa gaan. Uiteraard moet ik dan ook foto’s maken die ik gelijk naar papa moet appen zodat hij haar nieuwe outfits ook kan zien. Geweldig! Ben zo blij met mijn meiden haha.

Zomerkleding

Als de dagen langer worden en het de temperaturen beginnen te stijgen, weet je dat het tijd is om de kledingkasten lente- en zomerproof te maken. En dus ben ik online een beetje aan het rondkijken wat er zoal is. Laat ik beginnen met Mim-Pi. Mim-Pi is van Nederlandse bodem. De kleding is handgemaakt. Het is een eerlijk merk dat zorgt dat de kleding duurzaam wordt geproduceerd (hier lees je daar meer over). De kleding van Mim-Pi is origineel en heel vrolijk. Veel felle kleurtjes. Echte meisje-meisje kleding. Alle mama’s met meisje-meisje dochters snappen wel wat ik bedoel. De kleding is te krijgen in maat 92 tot en met 152. De Mim-Pi zomercollectie 2017 is geweldig en ik weet al wat ik voor de meiden ga bestellen (ssst niet tegen papa zeggen hoor). Ik zal jullie een paar van mijn favorieten laten zien.

De Mim-Pi zomercollectie 2017 is geweldig
Mim-Pi 427 Feest jurk
De Mim-Pi zomercollectie 2017 is geweldig
Mim-Pi top 441 en rok 450
De Mim-Pi zomercollectie 2017 is geweldig
Mim-Pi 409 Trendcoat
De Mim-Pi zomercollectie 2017 is geweldig
Mim-Pi rok 463
De Mim-Pi zomercollectie 2017 is geweldig
Mim-Pi 490 T-shirt
De Mim-Pi zomercollectie 2017 is geweldig
Mim-Pi 455 jurk
De Mim-Pi zomercollectie 2017 is geweldig
Mim-Pi 524 rokje
De Mim-Pi zomercollectie 2017 is geweldig
Mim-Pi 483 jurk

Meisjeskleding

Ik zei het je; de Mim-Pi zomercollectie 2017 is geweldig! Ik heb echt niet gelogen, toch? En dit is maar een heel klein deel van de collectie. Ik heb nog veel meer favorieten in deze collectie. Je vindt de hele collectie terug in de onlineshop van Mim-Pi maar ook op Kleertjes.com. Ik weet wat ik vanavond ga doen 😛

Dit artikel is overigens niet gesponsord of iets dergelijks. Ik vind Mim-Pi een heel leuk merk met prachtige kleding voor meiden. De felle kleertjes staan zo leuk bij mijn meiden. Ik wilde jullie laten zien hoe leuk dit Nederlandse merk ik. Volgende keer laat ik jullie een andere collectie van een ander merk zien. Hou mijn blog dus in de gaten 😉

Wat vind jij van deze zomercollectie? Heb jij al voorjaarskleding voor je kinderen gekocht?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!