fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een mooi cadeau voor een bijzondere band

mooi cadeau voor een bijzondere band

Als je mij langer kent, weet je dat ik van sieraden hou. En als je me heel goed kent, weet je dat mijn kinderen ook van sieraden houden. Ik denk dat dit door mij komt, want al vanaf baby hebben ze allebei een baby armbandje. En toen ze ouder werden kwamen daar oorbellen, kettinkjes en ringen bij. En nu heb ik weer iets nieuws voor ze: een mooi cadeau voor een bijzondere band.

Mooie armbanden voor de meiden

De meiden hebben allebei een namen armband gehad; een armbandje met hun eigen naam. Marley heeft inmiddels al haar tweede armband omdat ze het armbandje dat ze als baby had op het kinderdagverblijf is kwijtgeraakt. Een tip van mij: doe geen sieraden bij je kinderen om als je zelf niet bij ze bent! En nu wilde ik iets wat hen als zussen verbindt. En dat heb ik gevonden in de vorm van een slavenarmband set met de tekst: ‘Zusjes voor altijd ♡’. En wat zijn ze mooi! Echt een mooi cadeau voor een bijzondere band. Ik kreeg gewoon tranen in mijn ogen toen ik het doosje openmaakte. Ik ben heel benieuwd hoe ze gaan reageren. Maar daarvoor moet ik nog even geduld hebben, want ze krijgen de armbanden voor Kerst.

mooi cadeau voor een bijzondere band

Voor iedere gelegenheid een sieraad

Ik heb de armbanden van Kaya Sieraden en ze hebben zulke mooie persoonlijke sieraden. Van een ketting met een vingerafdruk van een dierbare tot een slavenarmband met een eigen tekst en alles daartussen. De keuze is reuze en het ene sieraad is nog bijzonderder dan het andere sieraad. Je kan voor iedere gelegenheid of bijzondere gebeurtenis wel een sieraad uitkiezen. Of gewoon omdat je iemand heel lief vindt en dit met een mooi sieraad wil laten weten.

Sieraden met een diepere betekenis

Ik hou echt van sieraden met een diepere betekenis. En ik heb dan ook sieraden met emotionele waarde. Helaas ben ik in de loop der jaren ook sieraden kwijtgeraakt. Zoals bijvoorbeeld de ring die ik van mijn lieve tante kreeg op haar sterfbed. Helaas is deze ring uit huis gestolen toen ik nog bij mijn ouders woonde. Ik ben daar echt kapot van geweest en ik heb er flink wat tranen om gehuild. Alleen al daarom ben ik blij dat je tegenwoordig zulke mooie en bijzondere sieraden kunt kopen. En ook nog eens sieraden die betaalbaar zijn. Ik koester al mijn sieraden en ben er heel zuinig op. En ik hoop dat mijn meiden dit ook zullen zijn.

Een herinnering voor altijd

Mijn meiden hebben nu ook een herinnering voor altijd. De band die ze hebben is sowieso onbreekbaar en die wordt nu bekrachtigd met deze prachtige slavenarmbanden met mooie tekst. Zo zullen ze zich nooit alleen voelen en weten ze dat hun zus altijd dichtbij is. Ze hoeven alleen maar naar de armband te kijken of die even aan te raken en ze weten dat de ander dichtbij is. Nu maar hopen dat ze de armband nooit kwijtraken….

Heb jij ook dierbare sieraden waar je mooie herinneringen aan hebt?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!