fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verwen met Kerst een dierbare met mooie sieraden van Lux and Luz

mooie sieraden van Lux and Luz

Ik hou van sieraden. Ik ken maar weinig vrouwen die niet van sieraden houden. Welgeteld ken ik één vrouw die niet van sieraden houdt. Vroeger droeg ik altijd gouden sieraden; geelgoud. En de laatste jaren ging ik voor witgoud of zilver. En nu zie je dat geelgoud weer helemaal terugkomt. Ook ik draag weer wat vaker geelgoud. Geelgoud heeft op de één of andere manier toch een sjiekere uitstraling. Ik hou ook van de wat fijnere sieraden, niet dat hele grove. De mooie sieraden van Lux and Luz hebben alles wat ik in een mooi sieraad zoek.

Uniek kerstcadeau

Ben jij nog op zoek naar een mooi en uniek kerstcadeau voor je moeder? Of misschien wel voor je zus of beste vriendin. Dan kan ik je echt aanraden om eens een kijkje te nemen op de website van Lux and Luz. Of je nou op zoek bent naar een ketting of armband, je zal het perfecte cadeau zeker vinden. En wat het helemaal leuk maakt is dat je het sieraad kunt personaliseren met de naam of initialen van een dierbare of geliefde.

mooie sieraden van Lux and Luz

Mijn armband

Ik mocht bij Lux en Luz een armband uitkiezen en koos voor de ‘2 initialen armband met satijn’. Ik ging voor een zwart satijnen bandje. Zwart is toch makkelijk combineren. Maar ze hebben echt alle kleuren van de regenboog. En ik koos voor twee initialen; de ‘M’ en ‘J’ (hoe kan het ook anders) in cursieve letters, maar blokletters kan ook. De initialen worden ingeslagen in het ‘gold filled’ rondje. En binnen een paar dagen ligt er een mooi doosje met een mooi armbandje op de deurmat. Een leuk, mooi en betaalbaar cadeau voor Kerst. Maar ook een leuk verjaardagscadeau of moederdagcadeau. De armbandjes met twee initialen zijn echt heel betaalbaar namelijk €39,95. Ga je voor één initiaal dan is het armandje €34,95.

dezelfde voordelen en levensduur als goud maar dan met een ander prijskaartje. Gold filled is namelijk een dikke laag goud gebonden om een ander metaal. Het is niet te vergelijken met gold plated. Bij gold plated sieraden wordt er namelijk een dun laagje goud over het metaal gespoten. Het is er niet aan vast gebonden zoals bij gold filled en het is heel weinig. Bij gold filled moet minimaal 1/20 van het totale sieraad goud zijn. Daarnaast is door het bindingsproces de dikke laag goud op een andere en betere manier gehecht aan het metaal. Vandaar dat je dus van alle zelfde perks kunt genieten als van echt gouden sieraden maar met een fijner prijskaartje! – LUX & LUZ

Vrolijke armbandjes

Nu ik dit armbandje heb, wil ik er nog meer. Ik ga dus binnenkort nog een armbandje met satijnen koord bestellen en dan met de ‘A’ van Alex. Of Alex, als je dit leest: leuk voor onder de kerstboom! :-p Ik vind het wel leuk om meerdere armbandjes te hebben. En dan in verschillende kleurtjes. Je krijgt dan zo’n gezellige boho uitstraling. Ik hou er wel van. En helemaal straks in de zomer met blote armen en dan allemaal van die vrolijke armbandjes. wat ook handig is, is dat je de armbandjes zelf strakker of losser kan maken. Het is heel makkelijk te verstellen.

mooie sieraden van Lux and Luz

Sieraden van eigen bodem

Daarnaast is de website van Lux and Luz echt gebruiksvriendelijk. Rechttoe en rechtaan. En de medewerkers zijn supervriendelijk. Als je een vraag hebt, dan is je vraag binnen een mum van tijd beantwoord. En er is toch niks zo leuk als een Nederlands merk. Ik ben altijd wel van het steunen van ‘onze’ producten en ondernemers. Al die andere merken die vaak veel duurder zijn, zijn leuk. Maar ik gun het de makers van eigen bodem toch wat meer.

Mooie sieraden van Lux and Luz

Ze hebben trouwens ook armbanden die volledig gold filled zijn, dus ook het bandje. Ik kan me zo voorstellen dat dit voor moeders net wat leuker en luxer is. Maar hé als je net zo’n hippe moeder hebt als ik dan vind ze zo’n satijnen koordje ook echt leuk. Dan kan je altijd voor een veiliger kleur kiezen, bijvoorbeeld grijs, zwart of bruin. Er is keuze genoeg. En is je moeder of zus meer van de kettingen? Nou succes, want het wordt nog moeilijk kiezen tussen al die mooie sieraden van Lux and Lux. Ik heb al een paar kettingen gezien die ik op mijn verlanglijstje ga zetten. Maar eerst nog een armbandje erbij…

Hou jij ook zo van sieraden? En vind jij het ook altijd leuk om mooie sieraden cadeau te krijgen?

 

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!