fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Na twee maanden weer een Master Mind | Kijkje in mijn leven

weer een Master Mind

De eerste week na de zomervakantie is echt voorbij gevlogen! We zitten nu alweer in de tweede week en als dit online komt de derde week. Bizar gewoon hoe snel het gaat. Deze week heb ik na twee maanden weer een Master Mind bijeenkomst, hebben we een informatie-avond bij Jenna op school, ga ik koffie drinken met een vriendin en nog veel meer!

Zaterdag

Weekend! En daar zijn we best aan toe. Zo’n eerste school- en werkweek is toch wel weer even wennen. Daarom heb ik dit weekend ook niks gepland. We zien wel wat de dagen ons brengen. Om te beginnen hebben we een lekker rustige ochtend. Ik heb een hele lange ochtend want ik ben al om 5:30 uur wakker. Daarom ga ik maar even werken zodat dit me komende week weer wat tijd scheelt. Ik heb namelijk de financiële administratie van juli nog niet gedaan.

De meiden gaan bijna de hele dag buiten spelen en ik ga even naar de Action en Jumbo, draai wasjes, maak granola voor de komende week en neem ik lekker de tijd om te lezen in Maan van de Zeven Zussen-serie. In de avond kijken we niet één maar wel twee films met zijn viertjes.

Zondag

Ook vandaag slapen we uit. Althans de kinderen slapen tot een uur of 9, ik ben al rond 6 uur wakker. Maar ik blijf lekker even liggen, voordat ik beneden ga ontbijten. Dan is het echt de hoogste tijd voor de B&B Vol Liefde reünie. Wat een heerlijk programma en leuk om iedereen weer te zien. Nooit gedacht dat ik dit zo’n leuk programma zou vinden (ik heb de eerste twee seizoenen niet gekeken).

weer een Master Mind
Lekker in bad en ontspannen

Rond de lunch gaat Alex met de meiden naar Den Haag want de meiden willen bij Oriental noedels halen. Kan ik mooi even de woonkamer en keuken schoonmaken zodat we weer fris de nieuwe week kunnen beginnen. Daarna ruim ik wat was op en dan is het tijd voor: me time! Ik ga even lekker in bad met een maskertje op. Het is toch vies weer en helemaal niet warm. Even lekker ontspannen en F1 kijken. Ik ben weer helemaal opgeladen voor de nieuwe week!

Maandag

En toen was het alweer maandag. De tweede week na de vakantie. Time flies. Tijdens het ontbijt beeldbellen de meiden en ik met Alejo om hem een fijne schooldag te wensen, want ook voor hem is nu de vakantie voorbij. Dan gauw dooreten en richting school. Marley heeft de laatste dag van de introductieweek en is al voor de lunch thuis. Voor mij is het gewoon een werkdagje.

weer een Master Mind
Alex had zondag eten meegenomen en dat had ik nu lekker als lunch

Als de meiden ’s avonds naar hiphop zijn, moet ik eerst een nagel herstellen die ingescheurd is en ga daarna een uurtje sporten. Vorige week heb ik 2x een workout gedaan en 3x een wandeling van ruim een uur gemaakt. Lekker bezig geweest dus. En dat ga ik deze week ook weer doen.

Dinsdag

Vandaag heb ik eindelijk weer een Master Mind en daar kijk ik best naar uit. Allereerst omdat ik mijn businessbuddy Irene van Foto MaNo al een hele tijd niet heb gezien en ik heel benieuwd ben naar haar reis naar Amerika. En omdat ik merk dat ik behoefte om over mijn bedrijf te sparren zodat ik weer focus heb na de vakantie. Het is weer en hele fijne sessie en ik ga moe maar vol energie naar huis.

Nou ja, naar mijn moeder want daar heb ik de hondjes in de ochtend gebracht. Marley was om 12:50 uur uit is ook naar mijn moeder gegaan. Uiteraard om mijn moeder even te zien, maar ook omdat mijn achternicht uit Mauritius een paar dagen bij mijn moeder is. Als ik haar zie vallen we elkaar in de armen en laten niet los. Het is best emotioneel om haar te zien. Niet alleen omdat we elkaar heel lang niet gezien hebben, maar ook omdat haar dochter een paar maanden geleden is overleden. Na een middag kletsen moet ik echt naar huis, want Jenna komt uit school en ik moet nog even boodschappen doen. Vrijdag komt mijn achternicht met mijn moeder gezellig bij ons eten.

Woensdag

Vrij! Nou ja, vrij. Die boodschappen dinsdag werden niks omdat alle schappen bij onze Jumbo leeg waren. Dus heb ik alleen voor het avondeten van dinsdag gehaald. Vandaag maar naar Lidl en Ah en daar heb ik meer geluk. Als de weekboodschappen binnen zijn ga ik snel naar huis om de boodschappen uit te pakken en een stofzuiger door het huis te halen, want vandaag komt een vriendin gezellig koffie drinken. Het is heel gezellig en we hebben elkaar heel lang niet gezien dus genoeg te bespreken. De tijd vliegt en we spreken gauw weer wat af.

Dan is het alweer tijd om Jenna op te halen. We lunchen samen en dan gaat zij op haar kamer make up lookjes maken en heb ik lekker tijd voor mezelf. Ik plof op de bank en kijk lekker heel de middag Grey’s Anatomy. Ik ben inmiddels bij seizoen 18 dus het einde komt in zicht. Ook wel weer leuk om een andere serie te gaan bingen.

Donderdag

Vandaag weer lekker aan het werk. Even alles van de Master Mind uitwerken en een planning maken voor september. Verder moet ik een paar blogs schrijven en wat dingen voor mijn webshop doen. Ik hoef me dus niet te vervelen!

Vrijdag

In de ochtend gauw even naar de winkel. Mijn achternicht uit Mauritius komt vandaag met mijn moeder en ik vind het altijd leuk om dan een kleinigheidje mee te geven. En meestal vind ik het dan altijd lastig, maar typisch Hollandse lekkernijen zijn altijd een succes. En dus koop ik stroopwafels en kruidnoten. Ik bedoel hoe Hollands wil je het hebben. Daarna ga ik gezellig naar een buuf voor een kop koffie en om bij te kletsen.

Na twee maanden weer een Master Mind | Kijkje in mijn leven
Alex geappt of hij wijn mee wil nemen van de Appie als ie uit zijn werk komt 😉

Als ik weer thuis ben, pak ik Marley haar cadeaus in. Dat ligt al de hele week te wachten en steeds vergeet ik het. En dinsdag is ze jarig dus het moet toch gebeuren en dit weekend gaat het hem natuurlijk niet worden omdat ze dan thuis is. Als alles is ingepakt ga ik aan het werk. Helaas heb ik al sinds dinsdag mailstoring en kan ik geen mail verzenden. Helaas is het aan het einde van mijn werkdag nog niet verholpen. Ik besluit dat ik er klaar mee ben en maandag wel weer kijk of het werkt. Nu is het weekend en ga ik genieten van mijn visite en de gezelligheid!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!