fbpx

Naar de tandarts en Jenna mag afzwemmen | Een kijkje in mijn leven

naar de dierentuin en naar de tandarts

Kort samengevat beginnen we de week met een studiedag en gaan we naar de dierentuin, moet ik deze week twee keer naar de tandarts en Jenna mag afzwemmen voor haar A-diploma. Het was me weer een weekje wel. Lees je mee?

Maandag

Vandaag hebben de meiden nog een studiedag en dus gaan we een gezellig dagje naar de dierentuin. Diergaarde Blijdorp is om de hoek en ik blijf dat een hele mooie dierentuin vinden. Natuurlijk gaan opa en oma mee. Vooral opa kijkt zijn ogen uit, want die is nog nooit in zo’n grote dierentuin geweest en ziet veel dieren voor het eerst van zo dichtbij. Het weer is ook perfect; niet te warm. We genieten daarom ook volop.

naar de dierentuin en naar de tandarts
Zebra’s zijn mijn favoriete dieren. Ik vind ze zo mooi en kan er uren naar kijken

In de avond gaan de meiden naar kickboksen en ruim ik de boel een beetje op. Na een aflevering van Game of Thrones ga ik naar mijn bed, want ik wil morgen vroeg op om te werken omdat ik de hele ochtend weg ben en in de middag naar de tandarts moet.

Dinsdag

Het plan was om om 6 uur op te staan. Maar als je geen ochtendmens bent is dat verrekte moeilijk. Hoe vroeg je ook naar bed gaat. Uiteindelijk sta ik om 7 uur op, ga ik douchen en ontbijt dan samen met de meiden. Uiteindelijk ga ik om 8 uur aan het werk en brengt Alex de meiden naar school. Ik kan dan 1,5 uur werken en dan ga ik ook naar school, want Jenna heeft met de groepen 1,2 en 3 een uitje en ik ga gezellig mee.

Gezellig uitje met groep 1,2 en 3

In de middag moet ik naar de tandarts, want mijn kroon kwam afgelopen weekend los. En ik dacht: ‘Even vastzetten en dan komt goed!’. Maar nee, ik moet naar een endodontoloog omdat het wortelpuntje van de kies een lichte ontsteking laat zien. Dit komt omdat de kroon waarschijnlijk al langer los zat en omdat ik hem ‘s nachts loshaalde omdat ik bang was dat ik zou stikken in mijn slaap (ik weet het, kneusje ben ik). Maar hierdoor zijn er in toch bacteriën in gaan zitten en moet er een nieuwe wortelkanaalbehandeling gedaan worden. Heb ik heel veel zin in..NOT!

Woensdag

Vandaag is de eerste woensdag dat Alex niet meer vrij is. Voorheen was dit de dag dat ik van ‘s ochtends vroeg tot aan het avondeten aan het werk was. Maar nu heb ik dus alleen een ochtendje. Gelukkig is Alex morgen de hele dag vrij en kan ik weer een hele dag knallen.

Spider-Man was ook in de bioscoop dus ik moest natuurlijk wel even een selfie nemen 😉

In de avond gaan Alex en ik naar de bioscoop. Ik heb kaarten gekregen van Kinepolis voor de Hero Night met Spider-Man. En wat een leuke film is dat! Er is zit heel veel humor in de film en ook Nederland komt voorbij. Echt een aanrader. En als je de voorgaande Spider-Man en Avengers films niet hebt gezien kan je toch gewoon deze film kijken en begrijp je wat er allemaal gebeurt en is gebeurd.

Donderdag

Vandaag kan ik weer lekker een hele dag werken. Ik ga aan de slag met verschillende blogartikelen en wat administratie. Door de studiedagen ben ik helemaal vergeten om de gewonnen puzzelboekjes op te sturen. Gister heb ik een deel op de post gedaan en vandaag doe ik een rondje Zoetermeer aangezien er ook twee winnaars in Zoetermeer waren. Een prima dagje zo!

Er moet nog een tweede laag verf op maar ik ben al zo blij met hoe het er nu uitziet

Ik heb Alex en mijn stiefvader vandaag aan het werk gezet. Ze hebben het houten schuurtje geschilderd. Morgen nog even verf halen voor de tweede laag. En ik heb de rest van de middag boven zitten werken.

Vrijdag

Vandaag weer het gebruikelijke riedeltje; kinderen klaar voor school maken, hond uitlaten, koffie drinken en boodschappen doen. Alleen moet alles op een hoger tempo want Jenna moet rond half 12 even langs de tandarts. Er is een stukje van haar kies afgebroken en tijdens het tanden poetsen is dat gevoelig. Gelukkig zit er geen gaatje en de tandarts polijst alleen even het scherpe randje en doet er wat fluoride op. Wel moeten we iedere avond na het tanden poetsen haar kiesje insmeren met een speciale tandarts zodat er een laagje wordt aangemaakt die haar kies tegen gaatjes beschermt.

naar de tandarts
Deze bikkel vond het allemaal best wat de tandarts deed

Omdat ze fluoride heeft gehad mag ze een uur niks eten en drinken. Maar zal je net zien dat ze trek heeft. Dus om haar af te leiden doen we wat spelletjes en zo lukt het me om haar gedachten af te leiden. Daarna eten we samen wat en maak ik haar klaar voor een kinderfeestje. Nadat Marley en ik haar hebben opgehaald van het kinderfeestje, gaan we nog even de Intratuin in voor wat plantjes.

Zaterdag

Vandaag is een special dag, want mijn kleine meisje mag afzwemmen. Ze heeft zo goed haar best gedaan dat ze al af mag zwemmen. Zo knap van haar! En natuurlijk doet ze het supergoed en haalt ze haar A-diploma. Natuurlijk hebben alle opa’s en oma’s gekeken en gaan nog gezellig mee voor een koffie bij ons thuis. Gezellig zo met alle zes de opa’s en oma’s bij elkaar!

Mijn held! Zwemdiploma-A in the pocket!

Als iedereen weer weg is ga ik aan de slag met wasje, opruimen en schoonmaken. Ik weet niet wat het is, maar zo voor de zomervakantie wil ik altijd dat alles opgeruimd is. En mijn kinderen zijn echte verzamelaars, dus ik ga hun slaapkamer uitmesten. Als ze ‘s middags hun kamer inlopen zijn ze het toch wel met me eens dat een opgeruimde kamer met geen zooi, toch wel wat fijner is. Ben benieuwd hoe lang ze dat gevoel vast zullen houden 😉

Zondag

Vandaag doen we lekker rustig aan. Alex moet al vroeg naar zijn werk en Marley en ik blijven lekker op bed liggen. Jenna gaat even met Alex naar beneden, maar komt lekker bij me liggen als ze gegeten heeft. Als we ontbeten hebben gaan we weer lekker in bed liggen en chillen nog even. Opa en oma zijn er toch niet.

Ik was de plantjes water aan het geven en bukte even. Toen dacht een vogel dat het een goed idee is om even te poepen 😂

In de middag heeft Marley een kinderfeestje en dus maken Jenna en ik er een meidenmiddag van. We lakken onze nagels en gaan een ijsje eten in het winkelcentrum. Natuurlijk zitten we om vijf uur klaar in onze oranjetenues om de leeuwinnen aan te moedigen. Helaas niet gewonnen, maar we zijn supertrots op onze heldinnen!

Naar de tandarts

Terwijl ik dit tik is mijn kroon weer losgeschoten dus ik mag komende week weer naar de tandarts. De afspraak met de endodontoloog is inmiddels gemaakt, maar daar kan ik pas in oktober terecht. Ik hoop niet dat ik nu iedere week bij de tandarts zit omdat die kroon steeds losschiet. Deze week maar weer de tandarts bellen en ik ga ervan uit dat ik dan voorlopig de tandarts niet meer zie….

Hoe was jouw week?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!