fbpx

Laatste werkweek en naar Duinrell | Kijkje in mijn leven

naar Duinrell

Mijn laatste werkweek is als ik dit schrijf dan echt aangebroken. Nog een paar dagen werken en dan heb ik ook vakantie. Maar zoals de voorgaande twee weken, ga ik natuurlijk wel wat leuks doen met de meiden: we gaan naar Duinrell met mijn vriendin Tessa en haar zoontje Alejo die ook een paar dagen blijven logeren. Supergezellig!

Zaterdag

Vandaag zouden we eigenlijk een gezellige picknick in Rotterdam hebben met verschillende mensen uit Mauritius. Maar helaas gooit het weer roet in het eten. Dus dan breng ik Mauritius maar thuis door een grote pan Mauritiaanse bami oftewel mine frire te maken.

In de avond komen onze lieve buurtjes gezellig borrelen en de buurman was een paar dagen in Frankrijk geweest en heeft heerlijke Franse kaasjes meegenomen. Heerlijk! Het is weer een ouderwets gezellige avond waar de biertjes en wijntjes rijkelijk vloeien en het is na tweeën als ik mijn bed in rol.

Zondag

Vandaag weer een rustig dagje waarin ik wat dingetjes doe die zijn blijven liggen. Zo is een paar weken geleden een jurk in de zoom gescheurd en dus kort ik die jurk een stukje in, ik doe wasjes en ruim wasjes op, ruim mijn werkplek op, maak wat foto’s en filmpjes van nieuwe trommelstenen die in mijn shop komen. De meiden vermaken zich intussen met hun nichtje dat is komen spelen.

Aan het begin van de avond komt mijn neefje gezellig langs. Hij kan meteen aanschuiven en een kom pindasoep mee-eten. We kletsen gezellig bij het is laat in de avond als hij naar huis gaat. Ik ga dan gauw mijn bed in, want morgen is natuurlijk gewoon een werkdag.

Maandag

Vandaag vroeg uit de veren en nagenietend van het fijne weekend zit ik al lekker vroeg achter mijn laptop. Vandaag komt mijn vriendin Tessa met ons neefje Alejo een paar dagen bij ons, zodat de mama’s kunnen werken en de kinderen elkaar kunnen vermaken. We gaan natuurlijk ook leuke dingen doen, tenminste als het weer een beetje meewerkt. Daarom ben ik vandaag al vroeg aan het werk en heb als ze vanuit Tilburg aankomen, al aardig wat gedaan.

De kinderen gaan lekker buitenspelen en wij kunnen even lekker werken. Dan gaan we boodschappen doen met zijn allen voor dinsdag. Want dan gaan we gezellig een dagje naar Duinrell. Weer thuis kletsen we bij en doen we spelletjes met zijn allen.

Dinsdag

Vandaag is het dan zover: we gaan naar Duinrell! Ik bak eerst eieren met spek voor op de broodjes en pak de tassen in. Dan is het toch echt tijd om in de auto te stappen naar naar Duinrell te gaan. Gelukkig is het voor ons maar een halfuurtje rijden dus voor we het weten lopen we het park in.

We waren bang voor regen, maar uiteindelijk hebben we een heerlijke dag gehad. Blij dat we een goede dag hadden uitgekozen om naar Duinrell te gaan. Het is al tegen sluitingstijd als we moe maar voldoen het park uitlopen. Een hele gezellige en geslaagde dag met de mama’s en kinderen! En dat gaan we zeker vaker doen.

Woensdag

Vandaag zijn we allemaal nog moe dus starten we lekker rustig op. Nadat Tessa en ik een aflevering van B&B Vol Liefde hebben gekeken gaan we aan het werk. Zij doet haar ding en ik doe mijn ding. We werken geen uren, maar hebben toch wel weer wat werk verzet als we besluiten dat de werkdag erop zit.

Geduld hebben loont. Deze orchidee gaat na maanden weer iets doen

Ze besluiten nog een dagje te blijven dus we eten gezellige mijn heerlijke pastasaus op verzoek van Alejo en deze keer vindt Jenna hem ook lekker waardoor ik in de toekomst niet meer twee pannen saus hoef te maken. Heel fijn!

Donderdag

Voor mij is vandaag toch echt een werkdag als ik wil dat ik vanaf maandag ook van mijn vakantie wil gaan genieten. Dus werk it is. Aan het begin van de middag gaan Tessa en Alejo richting huis en ik merk dat de meiden moe zijn en zich terugtrekken in hun kamers. Ik maak daar gebruik van door de hele middag te werken.

Ik eet sinds Sarah bevallen is bijna iedere dag een beschuit met muisjes haha

Ik had gehoopt alles af te hebben, maar Facebook inplannen voor de hele maand kost toch meer tijd dan gedacht en dus moet ik vrijdag en misschien zaterdag ook nog wat doen.

Vrijdag

Vandaag ga ik eerst twee uurtjes werken en dan mijn huis aan kant maken. Het is supergezellig met 6 man in huis, maar dat betekent ook dat het huis wat sneller ‘vies’ is. En dus moet ik echt even aan de bak om op te ruimen en schoon te maken. Daarna ga ik nog even aan het werk totdat mijn moeder komt.

Jenna zat helemaal in haar rol

Mijn moeder komt gezellig eten bij ons en als zij weer naar huis is ‘s avonds hebben we een escaperoom in huis. Jenna heeft dit heel vakkundig in elkaar gezet. Zo heeft ze bijvoorbeeld een voiceover ingesproken die ze afspeelt op Marley haar homepod. Echt zo knap van haar!

Vakantie!

Uiteindelijk heb ik op zondag nog wat werk gedaan zodat maandag dan echt mijn vakantie kon beginnen. Op maandag verwerk ik nog bestellingen die mijn shop worden gedaan, maar alle bestellingen die vanaf dinsdag binnenkomen worden na mijn vakantie in behandeling genomen.

Op maandag 21 augustus lees je in: Een kijkje in mijn vakantie hoe mijn 3 weken vakantie waren. Tot die tijd wens ik je een hele fijne zomer en hopelijk komt het zonnetje ook nog eens langs.

Fijne vakantie!

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!