fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn zoektocht naar najaarskleding voor de meiden

najaarskleding voor de meiden

Nu het weer wat somberder wordt krijg ik gelijk zin om te shoppen. De kasten van de meiden hangen nu nog vol met zomerkleding en het wordt tijd om alvast herfst- en winterkleding te kopen. En er moeten ook nieuwe winterjassen komen. Ik hoop natuurlijk nog wel op een lekkere nazomer, maar je kan maar beter alvast wat warme kleding in huis hebben. Zoals jullie weten ben ik een echte onlineshopper. Mijn zoektocht naar najaarskleding voor de meiden begint dan ook lekker op de bank, een kopje thee erbij en mijn laptop op schoot.

De basics

Een goede garderobe begint wat mij betreft met goede basics. Denk hierbij aan shirtjes, leggings, broeken, truien en vesten. Het liefst in uni zodat je ze overal bij kunt combineren. Ik vind het altijd fijn dat ze in ieder geval witte en zwarte shirtjes hebben. En daarnaast ook nog wat effen shirts in leuke kleuren. Ook ga ik altijd voor een zwarte broek en een blauwe spijkerbroek. Natuurlijk mag ook een lekker joggingbroek en sweatshirt niet ontbreken. Als je de basics hebt ben je al lekker op weg. Deze basics kan je namelijk overal mee combineren.

najaarskleding voor de meiden basics

Jurken en rokken

Mijn meiden houden van jurken en rokken. Die ontbreken dan ook zeker niet in hun kasten.  Ze houden echt van de jurken met veel tule, maar gelukkig vinden ze het ook leuk om stoere jurken te dragen. Bij Kixx Online kan je terecht voor allerlei soorten kinderkleding en dus ook jurken en rokken. Lang, kort, wijd en strak en dat van verschillende merken. Ik ben gek op de jurkjes van Little Miss Juliette, Like Flo, Molo, Z8 en Mim-pi. Soms ben ik best jaloers op mijn meiden, want toen ik nog een klein meisje was hadden ze niet zoveel leuke jurken en rokken. En vergeet geen panty’s en maillots te kopen. Want blote benen kan nu nog, maar voor je het weet wordt het echt te koud voor blote benen. En als je gebruik wil maken van de zomersale kan ik je de kleding van Z8 zomer 2018 aanbevelen. Leuke kortingen en zo loopt je kind er voor weinig superleuk bij 😉

Truien en blouses

Dan kies ik altijd nog voor een paar items die eruit springen. Een leuke blouse in een leuke print en truien met een leuke tekst of print. Deze kan je weer mooi combineren op één van de basics die ze in de kast hebben liggen. Of je gaat juist voor een simpele blouse die je dan op een leuke broek met print draagt. Ik ben zelf gek op luipaardprintjes, maar dit kunnen ook bloemen, strepen of een andere print zijn. Persoonlijk hou ik niet van print op print en daarom combineer ik een item met print met één van de basics. En bij najaarskleding voor de meiden mogen truien natuurlijk ook niet ontbreken!

najaarskleding voor de meiden herfst

Winterjassen

Vorig jaar ging ik in de winkel op zoek naar nieuwe winterjassen en najaarskleding voor de meiden. Ik had natuurlijk wel al online gekeken welke jassen leuk waren en ze gingen allebei voor een winterjas van Vingino. Ik vind het altijd prettig als ze twee winterjassen hebben. Als de ene dan vies is en de was in moet hebben ze altijd nog een jas. Ik heb een onwijs gave panterprint jas van Vingino gevonden. Maar ik denk dat de meiden het niks vinden. En daarnaast is de jas niet heel praktisch. Wat ik belangrijk vind is dat een jas natuurlijk lekker warm is en een capuchon heeft. Tja, we wonen toch in Nederland waar het in het najaar meestal regent. Gelukkig zijn er genoeg andere winterjassen te vinden dus ik denk dat we daar wel uit gaan komen.

Heb jij als herfst- en winterkleding voor je kinderen gekocht? Of wacht je nog even?

Foto: Adobe Stock

Dit artikel is een editorial. Dit betekent dat ik betaald heb gekregen om over dit onderwerp te schrijven. Dit verandert mijn mening niet. Als ik positief ben over dit onderwerp zeg ik dit, maar ook als dit negatief is.

Deel op:

2 gedachten over “Mijn zoektocht naar najaarskleding voor de meiden”

  1. Nee, ik wacht altijd net zo lang tot het overal uitverkocht is tot mijn verbijstering. Maar wie koopt er nou winterkleding e.d. als het nog hoogzomer is? Een heleboel mensen dus….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!