fbpx

Een betere weerstand voor je kinderen met de gummies van Natriche Immune KIDS

Natriche Immune Kids

De scholen zijn weer begonnen en dat betekent voor mij altijd weer gezonder eten en drinken, sporten, rust nemen en ga zo maar door. Voor mijn kinderen geldt hetzelfde. Ik ren daarom altijd in de vakantie naar de drogist voor een pot multivitaminen voor mijn kinderen. Ze eten echt wel gezond en gevarieerd, maar een extra steuntje in de rug kan geen kwaad. Ik was dan ook heel blij dat ik een leuk pakketje van Natriche thuis kreeg. Ik kreeg een aantal potten met Natriche Immune KIDS voor de kinderen (en Natriche Immune Sport voor volwassenen). In deze blog vertel ik je alles over de supplementen voor kinderen, waarom mijn kinderen ze iedere dag bij het ontbijt krijgen, wat ze ervan vinden én krijg je van mij een kortingscode!

Natriche

Ik kende Natriche nog niet en was daarom erg nieuwsgierig naar hun supplementen voor kinderen. Natriche is namelijk een familiebedrijf gespecialiseerd in supplementen. Het is hun missie om consumenten een supplement aan te bieden met een uitstekende kwaliteit, makkelijk in te nemen maar bovenal een uitstekende werking en effectiviteit. Alle supplementen van Natriche worden uitsluitend in Nederland geproduceerd en ze kiezen voor zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten die uiteraard voldoen aan alle gestelde kwaliteitssystemen van de Europese Unie.

Natriche Immune KIDS

Natriche Immune KIDS, is een proactief supplement oftwel een suikervrije gummie (stevia). Zo is het voor de kinderen alsof ze een snoepje eten in plaats van een supplement. Deze gummies kunnen ook het hele jaar ingenomen worden, want ook met mooi weer kan je weerstand wel wat hulp gebruiken. De gummies zijn een samenstelling van gist beta glucan en multivitaminen en speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar. In een pot zitten gummies met de smaken sinaasappel en aardbei.

Wat zit er allemaal in een gummie:

  • Bakers Gist Betaglucan 1,3/1,6
  • Vitamine A
  • Vitamine C
  • Vitamine E
  • Vitamine B6
  • Vitamine B12
  • Vitamine D3 
  • Biotine
  • Foliumzuur 

Waarom mijn kinderen supplementen krijgen

Mijn kinderen zijn goede eters, maar eten lang niet alles. Daarom krijgen ze van mij al vanaf jonge leeftijd multivitaminen in de vorm van supplementen. Zelf heb ik een vitamine D tekort gehad en ik weet wat de effecten hiervan zijn. En aangezien mijn kinderen en ik niet graag buiten zijn als het regent (en dat doet het nu eenmaal vaak in Nederland) én omdat vitamine D amper uit voeding te halen is, vind ik het belangrijk dat supplementen deze vitamine bevatten. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer vitamines die met hulp van supplementen aangevuld worden. Gelukkig vinden mijn kinderen het nooit erg om een supplement in te nemen. En nu we ‘snoepjes met vitamientjes’ hebben zijn ze helemaal blij!

Wat vinden mijn kinderen van deze supplementen

Wij hebben in het verleden weleens eerder supplementen in de vorm van gummies voor de kinderen gehad en ze waren er niet altijd blij mee. Een chemische smaak, rare nasmaak of gewoon een heel vies ‘snoepje’. En daarom is het nu zo grappig, want de kinderen smeken bijna om nog een Natriche Immune KIDS gummie. Ze zijn ook helemaal blij met het feit dat ze er twee per dag mogen. En omdat ik zelf ook nieuwsgierig was, heb ik natuurlijk ook even geproefd. En ja, ze zijn echt lekker! Wat ons betreft dus een echte aanrader!

Kortingscode voor Natriche Immune KIDS

Ik heb van Natriche een kortingscode gekregen die ik met je mag delen. Met de code: IRENE10, krijg je maar liefst 10% korting bij de aanschaf van Natriche Immune KIDS. Een pot kost normaal gesproken €14,95 en bij aanschaf van 6 potten krijg je nu een back to school korting en betaal je maar €49,95. Daar gaat dan de korting die je via mij krijgt nog af. Maar je kan natuurlijk ook gewoon beginnen met 1 pot. Ik zeg: doen!

Geef jij jouw kind supplementen en waar let je dan op bij de aanschaf van die supplementen?

Dit artikel is een advertorial. Dit betekent dat dit artikel een commerciële insteek heeft om een product of dienst aan te prijzen.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!