fbpx

Corona komt steeds dichterbij, nesteldrang en ik probeer een nieuw recept | Een kijkje in mijn leven

nesteldrang en nieuw recept uitproberen

Een nieuwe week dus een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Vorige week was echt mijn week niet. Ik was niet ziek, maar had weinig energie en voelde me niet fit. Nog steeds geen idee waar het door komt. Aan het begin van deze week is mijn energie nog niet optimaal. Ik begin deze week dan ook rustig aan. Marley is aan het begin van de week ook nog behoorlijk verkouden en zijn beide meiden de hele week thuis. Ik werk terwijl zij spelen of een film kijken. Niet optimaal, maar ik krijg nog aardig wat gedaan. En ik ben niet zwanger, maar ik krijg aan het einde van de week last van nesteldrang en ik probeer een nieuw recept.

Corona komt steeds dichterbij

Nu meer mensen zich laten testen, komt corona steeds dichterbij. Bij de meiden op school is het eerste bevestigde coronageval. En omdat Marley nog steeds verkouden is moet ze thuis blijven. We hebben namelijk een brief van de GGD gekregen waar de richtlijnen in staan. Omdat ik vorige week benauwd was en deze week nog bij inspanning, laat ik Jenna voor de zekerheid ook thuis. Ik neem liever het zeker voor het onzeker. En ook al zijn wij niet ziek; we hebben wel wat vage klachten. En ik wil het niet op mijn geweten hebben dat ik andere mensen ziek maak. Tegen het einde van de week begin ik ook te snotteren. Moet ik me nu laten testen of niet? Ik weet het niet. Ik voel me niet ziek dus ik besluit me niet te laten testen. Ga ik me echt ziek voelen, dan kan het altijd nog.

Collecte brandwondenstichting

Deze week was de collecte voor de brandwondenstichting en eigenlijk liep dit t/m zaterdag, maar door de milde klachten binnen het gezin durfde ik het niet aan om te gaan lopen. En dus wilde ik zondag een rondje lopen. Moet kunnen dacht ik. Maar toen werd ik verkouden. Gaat lekker dus. Gelukkig was Alex zo lief om het samen met de meiden over te nemen. Wil je ook nog een klein bedrag doneren? Onderstaande tekst heb ik via whatsapp naar familie en vrienden gestuurd en heb nog een leuk bedrag opgehaald. De link is ook door jou te gebruiken 😉

Hi!

Deze week collecteer ik voor de Nederlandse Brandwondenstichting. Geef je in mijn online collectebus?

Het werkt heel eenvoudig: klik hier om veilig en anoniem te geven Met het geld dat ik ophaal help ik mensen met brandwonden en steun ik de strijd tegen littekens.

Ik reken op je! Dank je wel.

De eerste Master Mind bijeenkomst

Vorige maand zijn we voor het eerst samengekomen. Maar omdat we toen vooral elkaar leerden kennen, noem ik dit de eerste echte Master Mind. En wat voor één! Van kwart voor tien tot tegen tweeën zijn we online full focus bezig met elkaars ondernemingen. We delen onze doelen, stellen kritische vragen en geven feedback. Ik weet zeker dat hier hele mooie dingen uit gaan ontstaan. We hebben onze doelen voor komende maand gesteld en ieder een tegenprestatie bedacht mocht je je doel niet behalen. Hierdoor heb je een stok achter de deur en doe je net even meer je best om je doelen te behalen. Ik heb nu al zin in de volgende bijeenkomst!

Webshop bijna open

Deze week ben ik druk bezig geweest met mijn webshop. Ik ben bezig geweest met de teksten voor mijn webshop. En daar ga ik komende week mee verder. Ook moet ik nog foto’s van de producten maken. En dan kan ik eindelijk live! Het zijn nog niet veel artikelen, maar als het goed loopt zal mijn webshop zeker uitbreiden met nog meer mooie en fijne feel good items. Ik krijg hier zoveel energie van en wil er eigenlijk iedere minuut van de dag aan werken. Altijd leuk van die nieuwe projecten.

Online programma lag deze week stil

Deze week heb ik niks gedaan aan het online programma wat ik aan het maken ben. Dit is namelijk iets waaraan ik in stilte werk en dat lukt niet als ik de kinderen om me heen heb. Dus volgende week heb ik weer tijd in mijn agenda gereserveerd om hieraan te werken. Het wordt zo’n mooi programma! Binnenkort vertel ik je er meer over.

Nesteldrang

Nee, ik ben niet zwanger. Maar ik ben sinds zaterdag in een opruimmodus. Het komt vooral omdat we in de woonkamer een grote kast hebben staan die ik al een tijd weg wil hebben. Maar het is zo’n kast waar iedereen zijn ‘zooi’ in legt. Er staan ook vier planken vol met knutselspulletjes van de meiden. En vrijdag was ik er ineens klaar mee en moest die kast leeg. Dat is gelukt. Alleen lag er toen door heel de woonkamer spullen. In die kast stonden ook nog champagne- en wijnglazen en glazen voor speciaal biertjes. Die zijn verhuisd naar de keuken en dus moest ik daar ruimte voor maken. Gevolg: zaterdag en zondag heb ik de keuken uitgemest. En dat wil zeggen; twee vuilniszakken met dingen die weggegooid kunnen worden en twee dozen met glazen, bekers, vazen enz. Man, wat een hoop zooi hebben we toch. Heerlijk zo’n onverwachte najaarsschoonmaak. Komende week ga ik boven beginnen!

Nieuw recept uitproberen en oud recept maken

Op Instagram zag ik bij Ditdoetdo een lekker ontbijtrecept voorbij komen en dat wilde ik weleens uitproberen. En dus ging ik voordat ik zaterdag verder ging met de keuken opruimen en schoonmaken aan de slag. Het is een soort cruesli met appel, rozijnen, pecannoten en kaneel. Ik maakte het zonder rozijnen, omdat ze die hier niet heel lekker vinden. En ik kan je zeggen dat ik het zeker vaker zal maken!

Corona komt steeds dichterbij, nesteldrang en ik probeer een nieuw recept

Weer een gek weekje dit. Ik heb ook amper foto’s gemaakt. Gelukkig was niemand echt ziek en daarom was het wel te doen. Marley en Jenna kunnen maandag weer neer school, want Marley is niet meer verkouden en ik ben niet meer benauwd. Wel een beetje verkouden dus ik pas maandag voor de bieb en blijf deze week maar binnen. Dat betekent niet naar de sportschool en thuis sporten. Gelukkig heb ik ook een abonnement op Fitchannel en kan ik gewoon blijven sporten! Wat ik ook zeker zal doen, want die kilo’s raak ik niet kwijt met op de bank zitten. Het wordt weer een drukke week, want volgende week is het herfstvakantie en zal ik wat minder werken omdat ik de meiden 24/7 om me heen heb. Wel weer heel gezellig. Hoop dat we dinsdag niet te horen krijgen dat er weer een lockdown komt, want hoop er wel lekker op uit te kunnen met die twee draakjes. We gaan het horen….

Heeft jouw kind al herfstvakantie of ook pas over een week?

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!