Netflix aanraders voor augustus

Ik heb in juli een nieuwe serie ontdekt, namelijk ‘Never have I ever’. Een hele leuke comedy die ik je zeker kan aanraders. En ik heb ook nieuwe seizoenen van Dynasty en The Politician gekeken. De één viel een beetje tegen en de ander was weer zeer vermakelijk. Maar als ik heel eerlijk ben, kan ik niet wachten tot eind augustus omdat ik dan eindelijk weer kan genieten van Lucifer. Nou maar hopen dat dit het wachten waard was. Voor nu heb ik in ieder geval de Netflix aanraders voor augustus die ik in juli heb gezien en een lijstje met series die ik in augustus ga kijken.

Never have I ever

Devi Vishwakumar is een Amerikaans meisje van Indiase afkomst. Ondanks dat zij in Amerika is geboren voeden haar ouders haar volgens Indiase normen en waarden op. Als haar vader plotseling overlijdt komt haar moeder er alleen voor te staan. Dat maakt het voor zowel Devi als haar moeder niet makkelijk. Zij botsen nogal in manier van doen en denken. Dit komt door het cultuurverschil, maar dat is niet het enige dat meespeelt. Het is in ieder geval een een hele leuke en komische serie met hilarische, maar ook verdrietige situaties. Ik kan niet wachten tot ik van seizoen 2 kan genieten. Zeker een aanrader dit!

Dynasty (seizoen 3)

Wat hebben we lang op dit derde seizoen moeten wachten. En ik weet niet zo goed wat ik ervan moet denken. Weer iemand ander die Crystal speelt en ook iemand anders die Alexis speelt. Gelukkig zijn Blake, Fallon en Sam nog gewoon wie ze waren. Er gebeurt dit seizoen veel. Adam die van slechterik ineens een engel is en dan toch weer slecht wordt, Blake en Anders die ontvoerd worden en Fallon die haar verloofde kwijtraakt, maar dan toch niet, haar zaak kwijtraakt en ook toch weer niet en ga zo maar door. Sam die een hotel opent met Anders, maar toch ook weer niet. Er gebeurt misschien te veel en hierdoor merk ik dat ik dit seizoen minder leuk vindt. Er zijn echt wel leuke momenten hoor. Maar ik vond de eerdere seizoenen beter. We zullen zien wat seizoen 4 ons zal brengen.

The Politician (seizoen 2)

Ik heb lang op seizoen 2 van The Politician moeten wachten. In seizoen 1 heb je kunnen zien dat Payton als vanaf dat hij een klein jongetje is droomt om president van Amerika te worden. Op de middelbare school stelt hij zich verkiesbaar als voorzitter van de leerlingenraad en gaat over lijken om te winnen. In dit tweede seizoen stelt hij zicht verkiesbaar als senator van New York, maar moet dan wel Dede Standish zien te verslaan. En dat blijkt niet echt makkelijk. Zijn team doet er alles aan om te winnen, maar Payton is softer geworden. Hij gaat niet meer over lijken. is het voldoende om zichzelf te zijn en blijven om te winnen of moet hij toch mee in de het spel?

Ook dit tweede seizoen is heerlijk om naar te kijken. Ik vind Judith Light (bekend van ‘Who’s the Boss wat ik als klein meisje altijd keek) en Bette Midler helemaal geweldig in deze serie. Maar eigenlijk is de hele cast zo sterk en goed. Dit is en blijft een bingewatchwaardige serie!

Nog meer Netflix aanraders voor augustus

Ik heb natuurlijk nog meer aanraders. Series of nieuwe seizoenen die ik nog niet heb gezien, maar wel ga kijken deze zomervakantie. Zoals ik eerder al zei hoort het vijfde seizoen van Lucifer zeker in dit rijtje thuis. Maar er zijn nog meer series die ik in augustus wil gaan kijken. Zo heb ik Queen of the South seizoen 3, The Sinner seizoen 3 (of Jamie), The Rain seizoen 3 en seizoen 8 van Suits op mijn lijstje staan. Ik hoef me dus niet te vervelen.

Welke series staan op jouw kijklijst?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.