Netflix aanraders voor december

En toen was het alweer december en zit 2020 er weer bijna op. Wat een jaar! Gelukkig hebben we wel gewoon van Netflix kunnen genieten en alle andere streamingsdiensten. Ik heb een paar Netflix aanraders voor december en uiteraard komen we helemaal in kerstsfeer met een paar leuke kerstfilms. December is immers de maand om kerstfilms en -series te kijken.

The Crown (seizoen 4)

Ik ben echt groot fan van The Crown en was dan ook blij dat ik seizoen 4 kon kijken. De serie is zo goed gemaakt, dat je bijna vergeet dat het niet allemaal echt gebeurd is. Ook dit vierde seizoen is weer zo goed gemaakt. In dit seizoen doet prinses Diana haar intrede. Je ziet hoe ze als jong meisje prins Charles ontmoet en hoe blij zijn familie en vooral de koningin met haar is. Alleen kan hij Camilla niet loslaten. Diana probeert op allerlei manieren zijn liefde te winnen, maar hij blijf teruggaan naar Camilla. De koningin heeft haar eigen struggles, want zij heeft te maken met de eerste vrouwelijke minister president. Positief zou je zeggen, maar Margaret Thatcher is een behoorlijke kenau. Het land is in crisis en de koniningin is ten einde raad.

Virgin River (seizoen 2)

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk kunnen we genieten van seizoen twee van Virgin River. In seizoen 1 heb je kunnen zien hoe Melinda na een groot verlies de grote stad verlaat om in een klein dorp als verpleegkundige aan de slag te gaan. De arts voor wij zij zou gaan werken zit helemaal niet te wachten op een verpleegkundige en al helemaal niet iemand uit de grote stad. Hij is het er dan ook niet mee eens dat zijn vrouw deze vacature had uitgezet. Melinda probeert in dit dorp haar draai te vinden en gelukkig helpt Jack haar hierbij.

Seizoen 1 eindigt met Charmaine die zwanger is van Jack en dat heeft natuurlijk impact op de prille relatie van Melinda en Jack. Gaat hun verliefdheid en passie voor elkaar dit overleven? Of kiest Jack voor Melinda. Je zie het allemaal in dit tweede seizoen van deze geweldig serie.

Christmas Made to Order

Een architect die vooral druk met zijn werk is moet dit jaar Kerst organiseren. Hij houdt helemaal niet van Kerst, maar wel van zijn familie. En zijn familie is dol op Kerst. Omdat hij met een belangrijk project op werk zit kan hij er niet constant voor zijn familie zijn. Daarom huurt hij een kerstdecorateur om zijn huis te versieren. Dit doet zij zo goed en leuk dat zij zijn familie gedurende hun verblijf vermaakt met kerstactiviteiten. En dan, tja dan bloeit er iets moois tussen hen twee op.

Dit is dé film als je van superzoete kerstfilms houdt. Gewoon een lekker feel good film waarbij je niet hoeft na te denken, maar alleen maar te genieten.

Bad Moms Christmas

Dit is natuurlijk al een wat oudere film en ik heb hem al meerder keren gezien. Ik vind de Bad Moms films helemaal geweldig en zo ook deze kerstversie. De moeders Amy, Carla en Kiki zijn druk met de kerstvoorbereidingen bezig als hun moeders besluiten op bezoek te komen met Kerst. En dat brengt natuurlijk nog meer stress met zich mee, want het moet allemaal perfect zijn. En dan, dan gaat het natuurlijk mis. De moeders zetten het op een zuipen met alle gevolgen van dien….

A Christmas Prince (1, 2, en 3)

Als je van zoetsappige kerstfilms houdt is deze trilogie een mustsee. In deel 1 zie je hoe Amber en prins Richard elkaar leren kennen. In deel 2 zie je hoe ze gaan trouwen en in deel 3 zie je hoe ze zich klaar maken voor hun eerste kind. Uiteraard gaat alles niet zonder slag en stoot. En daarom zijn dit drie heerlijk romantische kerstkomedies om bij weg te zwijmelen.

Christmas Chronicles 2

Mijn kinderen vinden deel 1 helemaal geweldig en zo ook dit tweede deel. Dit is gewoon een hele leuke kinderfilm en daarom ideaal om op een regenachtige woensdagmiddag of zondagochtend met ze te kijken. Gewoon zitten, kop warme chocolademelk met slagroom erbij, wat kruidnootjes of kerstkransjes binnen handbereik en genieten maar!

Nog meer Netflix aanraders voor december

Ik blijf nog even in kerstsfeer bij deze aanraders die ik nog niet gezien heb, maar die wel op mijn lijstje staan. De eerste is Holidate over twee singles die elkaar amper kennen, tijdens Kerst elkaars platonische metgezel worden en gevoelens voor elkaar krijgen. De volgende kerstfilm die ik wil kijken is The Princess Switched – switched again, maar dan moet ik wel beginnen met deel 1 The Princess Switch. En dan zijn er nog zoveel meer kerstfilms, zoals A Cinderella Story – Christmas Wish, Christmas Wonderland, The Knight before Christmas, Operation Christmas Drop en nog veel meer. Type in Netflix in het zoekveld kerst en je krijgt een enorme lijst met kerstfilms voor jong en oud.

Welke Kerstfilm is jouw favoriet?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.