fbpx

Netflix aanraders voor februari

Netflix aanraders voor februari

Eén van mijn goede voornemens was minder Netflix en meer lezen. Ik ben meer gaan lezen, maar het minderen met Netflix wil nog niet helemaal lukken. Maar ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik met sommige van de Netflix aanraders al in december was begonnen. Dus toen gold het goede voornemen nog niet 😉. Het is dus toch wel een aardig lijstje geworden. Maar voor jou alleen maar positief, want dan is er meer kans dat je de serie nog niet gezien hebt. Dit zijn mijn Netflix aanraders voor februari.

Welke series zijn de aanraders voor februari

Je bent natuurlijk gewend dat ik een lijstje maak met de series die ik gezien heb. Dit blijft ook zo, maar er gaat wel iets veranderen. Ik laat je voortaan ook weten welke nieuwe series er op mijn kijklijst staan. Nieuwe series die in de afgelopen maand op Netflix zijn gezet en waar ik nog geen tijd voor heb gehad en series die in de komende maand te zien zijn.

YOU seizoen 2

En daar was eindelijk het langverwachte tweede seizoen van YOU. Als je seizoen 1 nog niet hebt gezien, raad ik je aan die eerst te kijken. Want anders begrijp je veel dingen in dit tweede seizoen niet.

Dit tweede seizoen vind ik persoonlijk veel beter dan seizoen 1. Ik ergerde me in seizoen 1 namelijk enorm aan Beck. Ze werd heel naïef neergezet, bijna dom. Maar in dit tweede seizoen ontmoeten we Love. En hoe hard Joe probeert om zijn leven te beteren en niet meer geobsedeerd te zijn van iemand, Joe is Joe. Alleen Love is niet zoals de andere vrouwen in zijn leven. Zij is anders. Dit seizoen zit weer vol plottwist. Sommige plottwists zie je aan komen, maar er zijn er een paar die je echt niet aan ziet komen. Dit seizoen is ook echt weer bingewatchwaardig en ik heb dit seizoen ook binnen een mum van tijd uitgekeken. Nu is het wachten op seizoen 3….

How to get away with murder seizoen 5

Dit seizoen begint met Annalise die weer lesgeeft en studenten wil voor haar rechten clinic en probeert weer aan werk te komen. De meeste advocatenkantoren zitten namelijk niet echt op haar te wachten. En ook de gouverneur heeft het op Annalise gemunt. Maar ook die nieuwe student roept bij een aantal mensen vragen op. Zo ook bij Frank. En Frank zou Frank niet zijn als hij niet onderzoekt wie deze jongen is en waarom hij probeert dicht bij Annalise te komen.

Annalise is nog druk met de rechtszaak van Nate’s vader. Maar als Nate’s vader wordt overgeplaatst van gevangenis naar een psychiatrische instelling gaat het helemaal fout. Hij wordt doodgeschoten door een van de gevangenisbewaarders. En Annalise en Nate laten het er niet bij zitten en zoeken dit tot de bodem uit. Er vallen nog meer doden die misschien wel voorkomen hadden kunnen worden. En is iedereen wel die hij zegt dat hij is…

Wederom weer een heel goed seizoen vol spanning. Ik wacht met smart op seizoen 6…

Grace and Frankie seizoen 6

Onze lieve en leuke Grace en Frankie zijn ook weer terug. Oh wat had ik ze gemist!

In seizoen 5 zag je dat Grace met Nick is getrouwd. Hoe zal Frankie op dit nieuws reageren? De twee hebben jaren samen in het strandhuis gewoond en nu gaat alles veranderen. Frankie moet leren om alleen te leven en Grace moet wennen aan het leven van een getrouwde vrouw. Een vrouw met een veel jongere man. Maar Grace is de jongste niet meer en opstaan van de lage bank in Nick’s huis gaat niet meer soepeltjes. En ook opstaan van de wc is een drama. Frankie bedenkt een oplossing voor dit probleem, want er zullen meer mensen zijn die dit probleem hebben. Ze pitchen hun idee en mogen het presenteren bij Shark Tank. Een tv programma waarin ondernemers hun idee mogen pitchen voor investeerders (Sharks) in de hoop dat één van de investeerders in hun idee wil investeren zodat ze het op de markt kunnen brengen.

Uiteraard komt ook het wel en wee van Sol en Robert, Coyote, Bud, Brianna en Mallory voorbij. En dit alles met een grote dosis humor. Helaas kunnen we niet heel lang meer van Grace en Frankie genieten want na seizoen 8 stoppen ze ermee. Maar gelukkig komen er nog wel twee seizoen aan!

The Ranch

Deze serie had ik heel lang in mijn kijklijst staan, maar steeds keek ik hem niet. Er kwam altijd wel een andere serie voorbij die ik wel ging kijken. En nu wist ik even niet wat ik moest gaan kijken en begon aan The Ranch. En wat ben ik blij dat ik begonnen ben. Als je net als ik ‘That 70’s Show’ geweldig vond, is deze serie een aanrader. Wat betreft de humor, maar ook de acteurs. Want er komen meerdere acteurs uit ‘That 70’s Show’ voorbij.

Ashton Kutcher (Michael Kelso in That 70’s Show) en Danny Masterson (Steven Hyde in That 70’s Show) spelen in ‘The Ranch’ twee volwassen broers die op de boerderij van hun op het oog ietwat norse vader werken. Colt Bennet is 15 jaar weggeweest om een carrière als American Football speler van de grond te krijgen, maar dit is niet helemaal gelukt. En in die 15 jaar heeft zijn broer Rooster (Jameson) hun vader bijgestaan. Hun ouders zijn nog getrouwd maar wonen apart en hun moeder heeft een bar in het dorp waar ze wonen.

Deze serie zit vol droge humor en veel gescheld. Dat gescheld kan voor veel mensen minder zijn, ik moet er vooral heel hard om lachen. De twee broers zijn al in de 30 maar gedragen zich nog als jongvolwassenen. Er wordt veel alcohol gedronken en vooral dan doen ze veel domme dingen. Maar ondanks dat ze overkomen als onvolwassen en onverantwoordelijke kwajongens, zit hun hart op de goed plek. Ze werken hard en staan hun geliefden altijd bij.

Ik heb stiekem al meerdere seizoen gekeken en ik ben groot fan. De afleveringen zijn lekker kort en hierdoor ideaal om nog even snel voor het slapengaan te kijken. Ik heb wel begrepen dat ergens halverwege Danny Masterson uit de serie is geschreven omdat hij ervan beschuldigd wordt meerdere vrouwen te hebben verkracht. Logisch besluit. Maar hierdoor wist de serie wel een bepaalde energie en is het vierde seizoen (deel 8) het laatste seizoen. Maar als je van droge humor houdt en wat gescheld niet vervelend vindt, is dit zeker de serie voor jou!

Don’t Fuck with cats: Hunting an Internet Killer 

Deze documentaire gaat over een groep mensen, internetnerds zoals ze zichzelf noemen, die de jacht openen op iemand die online gruwelijke filmpjes post van hoe hij katten vermoord. En het erge is dat dit allemaal echt is gebeurd. Je ziet ook origineel beeldmateriaal in deze docu voorbij komen. Deze kattenmoordenaar maakt er een spelletje van, een waar kat en muis spel. Iedere keer als ze denken dat ze dichtbij zijn, verdwijnt hij weer en duikt ergens anders weer op. Hij geniet van dit spel en de aandacht. Maar het doden van dieren is dan niet meer genoeg. Kunnen de internetnerds voorkomen dat hij een mens vermoord….

Dit is zo’n bizarre documentaire. Ik zit dagelijks op internet en social media. En dat er een wereld is waar ik (gelukkig) geen weet van heb is zo bizar. Ik bedoel, ik ben op de hoogte van fake accounts. Er schijnen heel veel mensen te zijn die dit soort fake accounts hebben voor het meedoen aan bijvoorbeeld winacties. Ook apart, maar nog vrij onschuldig. Ik hou het maar gewoon bij het leuke van social media en denk er maar niet teveel bij na, maar na het zien van deze documentaire ben ik toch wel anders naar Facebook gaan kijken….

Wat kan je nog meer kijken?

Zoals gezegd deel ik niet alleen wat ik al gezien heb, maar ook wat ik nog wil zien en wat voor jou misschien ook interessant is. Ik heb dit keer drie dingen die ik wil zien; twee documentaires en een serie. Je leest in februari of het aanraders zijn of niet, want dan staan ze in mijn lijstje. Vind ik het nik dan staan ze niet in de lijst.

Pandamic: gow to prevent an outbreak

In deze docu zie je wat er wordt gedaan om in de strijd tegen griep en wat er moet gebeuren om een wereldwijde uitbraak te voorkomen. Behoorlijk actueel nu het Coronavirus Europa heeft bereikt…

Ares

Deze Nederlandse horrorserie stond hoog op mijn lijstje. Ik lees er niet veel goeds over. Maar ik ga natuurlijk wel kijken, want ik wil nu wel weten of deze serie nu echt zo slecht is of niet. Wat ik wel begreep is dat het behoorlijk eng is en je niet moet kijken voordat je naar bed gaat. Ik ben heel benieuwd!

Netflix aanraders voor februari

Dit zijn mijn Netflix aanraders voor februari. Een aardig lijstje waarmee je wel vooruit kan. Of je moet alles al gezien hebben natuurlijk. Maar wees gerust er komen zoveel nieuwe series bij dat het bijna niet bij te houden is. En daarom is er altijd wel iets te kijken.

Welke serie is wat jou betreft een absolute aanrader?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!