fbpx

Netflix aanraders voor juni

Netflix aanraders voor juni

Mei is alweer bijna voorbij en dus heb ik voor jou de Netflix aanraders voor juni. Er zijn weer veel nieuwe series op Netflix te vinden en ook weer nieuwe seizoenen van bestaande series. Ik heb in mei net als in april, niet veel Netflix gekeken. Laten we het houden op lekker weer en geen tijd. Daarom heb ik maar twee series voor je waar ik meer over kan vertellen. Maar ik heb een langere lijst met series die ik graag wil zien. Die heb ik daarom ook voor je aan de lijst toegevoegd.

Workin’ Moms seizoen 3

In dit derde seizoen draait het natuurlijk net als de vorige seizoenen, weer om de moeders en hoe zij het moederschap combineren met hun werk. Maar ook relaties komen aan bod. Zo zijn Kate en Nathan weer samen en genieten volop van elkaar. Maar hoe vindt hun omgeving dat. Kate heeft naast het werken aan haar relatie en de zorg voor haar twee kinderen, nog meer zorgen. Ze moet keihard werken om haar bedrijf niet te verliezen.

Anne heeft met een puberdochter te maken en schrijft een boek over het leven met pubers. Maar klopt het wel wat zij in haar boek schrijft? Frankie en Bianca zijn nieuwsgierig naar de zaaddonor van Bianca’s zoon. Want haar kind is blijkbaar heel lelijk. Frankie vertrouwt het allemaal niet en doet er alles aan om te bewijzen dat hij de zaaddonor niet is. En natuurlijk komt Val ook voorbij. Te weinig, vind ik. Ik vind haar namelijk echt hilarisch.

Seizoen 2 vond ik tegenvallen, maar dit derde seizoen heb ik in een paar avonden uit gekeken. Ik heb weer heel hard gelachen en genoten van de dames en hun partners. Aanrader dus!

Dead to me seizoen 2

In seizoen 1 van Dead to me zie je hoe Jen en Judy vriendinnen worden nadat ze allebei iemand verloren hebben. Als later blijkt dat Judy degene is die betrokken was bij het fatale ongeluk van Jen’s man, staat de vriendschap op losse schroeven. Maar een ander noodlot brengt de twee toch weer bij elkaar.

Nog meer Netflix aanraders voor juni

Naast de Netflix aanraders voor juni die ik hierboven genoemd heb, heb ik nog een paar aanraders. Nou ja aanrader, ik moet deze series zelf nog kijken. Maar ik lees en hoor er goede dingen over. Eind juni kan je lezen wat ik ervan vond. En lees je welke nieuwe aanraders ik voor je heb.

White lines: Zoë Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat
Sweet Magnolias: Goede vriendinnen Maddy, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relatie, familie en carrières.
Dynasty seizoen 3: Het Carrington-fundraisergala wordt verstoord wanneer twee lijken uit het meer worden gehaald. Hierdoor komen rampzalige familiegeheimen boven water komen.
Hollywood: In het naoorlogse Hollywood is een groep ambitieuze acteurs en regisseurs tot bijna alles bereid om hun showbizzdromen waar te maken.

Welke serie heb jij onlangs gekeken en is absoluut een aanrader?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!