fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Netflix aanraders voor maart

Netflix aanraders voor maart

Minder Netflix is deze maand aardig gelukt. Tenminste als je het vergelijkt met de voorgaande maanden heb ik niet veel Netflix gekeken. Maar ik heb natuurlijk wel wat gekeken. En ik heb dan toch een paar leuke Netflix aanraders voor maart voor je. Ik heb ook een afrader en er staan twee series op mijn kijklijst. Welke series dit allemaal zijn lees je in deze blog.

Next in fashion

Als je van programma’s houdt waarin mensen de strijd te gaan om de beste te zijn op een bepaald gebied en als je van fashion houdt is dit het programma van jou. Kandidaten gaan met elkaar de strijd aan om de ‘Next in Fashion’ te worden en een contract te winnen. De kandidaten beginnen in tweetallen en uiteindelijk is het ieder voor zich en moeten ze laten zien wie de beste is in het ontwerpen en maken van kleding. Iedere aflevering heeft een ander thema en ieder aflevering valt één van de kandidaten af.

Ik heb echt genoten van dit leuke programma en hoop dat er nog een tweede seizoen komt. Ook mijn dochters vonden het erg leuk om naar te kijken. Echte aanrader dus!

Sex Education seizoen 1 en 2

Otis en Eric zijn van jongs af aan beste vrienden en zitten nu op de middelbare school. Eric is een homoseksuele jongen die het heerlijk vindt om zich vrouwelijk te kleden en make-up te dragen. Dit doet hij dan ook gewoon en wordt hier door zijn ouders helemaal in vrij gelaten. Vriend Otis is wat minder vrij als het om sexualiteit gaat. En dat terwijl zijn moeder een sekstherapeute is en heel openlijk en vrij over relaties en seks praat. Ondanks dat Otis zelf niet seksueel actief is, weet hij wel hoe hij andere mensen kan helpen om hun relaties en seksleven te verbeteren. En op school schijnt hier enorme vraag naar te zijn.

Seizoen 1 van deze serie had ik al heel lang in mijn kijklijst staan, maar ik dacht dat het misschien voor wat jonger publiek was. Toen seizoen 2 uitkwam hoorde is steeds meer positieve verhalen dat ik toch wel nieuwgierig werd en ben gaan kijken. En man, wat een leuke serie is dit. Zoveel humor. Maar ook maatschappelijke onderwerpen komen aan bod. En dit zonder dat het zwaar voelt. En Eric. Ik wil wil dat Erik mijn bff is. En zijn ouders; geweldige mensen! Deze zeker is zeker een aanrader. Het is echt zo’n serie waarbij het zo balen is dat je moet wachten op het volgende seizoen.

Ares

De eerste Nederlandse Netflix Original. Een serie waar ik en veel anderen veel van verwacht hadden. En dan ook nog een horrorserie, één van mijn favoriete genres. Dat moest wel goed zijn. En toch hoorde en las ik veel negatieve verhalen over deze serie. Laat ik eerst in het kort vertellen waar de serie over gaat…

Rosa is een geneeskunde student die in de Bijlmer woont. Haar vader werkt ’s nachts zodat hij overdag bij haar moeder kan zijn. Haar moeder is psychisch niet in orde en kan niet alleen gelaten worden. Dan wordt Rosa benaderd door een aantal studenten en ze willen dat zij zich aansluit bij hun genootschap. Een genootschap dat normaal gesproken alleen voor de elite toegankelijk is. Het is een mysterieus genootschap en Rosa weet niet of ze hier thuis hoort. Maar aan de andere kant is het misschien haar enige kans om het verder te schoppen. Want als je bij deze club mensen hoort, gaan er deuren voor je open die normaal gesloten blijven. Er is alleen iets heel raars aan de hand. Studenten die verdwijnen en doodgaan. En dan braakt Rosa iets op wat ze niet kan verklaren…

Ik moet heel eerlijk zijn dat ik echt wel genoten heb van deze serie. Het is een psychologische horrorserie dus verwacht geen hele enge dingen. Maar ik vind de serie goed in elkaar zitten. Ook met het oog op de achterliggende gedachte; de boodschap. Hiervoor moet je wel een beetje de Nederlandse geschiedenis kennen. Ik had wel op momenten dat het misschien iets te lang duurde allemaal en dat er teveel horrorelementen bij elkaar waren gestopt. Maar dat is natuurlijk iets heel persoonlijks. Wat ik wel tegen vond vallen is het typisch Nederlandse in series en film; of heel veel seks of heel veel gekost. In dit geval het laatste. Dat ging me op een gegeven moment wel tegenstaan. Maar ondanks dat ben ik wel benieuwd naar het tweede seizoen van deze serie.

Wat kan je nog meer kijken?

Natuurlijk heb ik weer wat op mijn kijklijst staan voor komende maand. Hieronder lees je welke serie dit zijn. Maar ik ben ook met series begonnen die ik niet af heb gekeken. Ook die zal ik hieronder benoemen, want misschien vind jij ze wel leuk.

Medical Police

Ik had behoefte aan een leuke comedy en ik dacht dat Medical Police wel leuk zou zijn. Niet dus. Niet mijn ding. Te flauw allemaal. Ik heb de eerste aflevering zo’n 10 minuten volgehouden en heb het toen heel snel uit mijn kijklijst verwijder. Jammer!

AJ and the queen

In deze serie speelt Ru-Paul de rol van Robert. Robert verdient zijn geld als Dragqueen, Ruby Red. Als hij 100.000 dollar bij elkaar heeft gespaard gaat zijn partner er met de buit vandoor. Robert besluit er met een camper op uit te gaan en ontmoet dan de tienjarige AJ (Amber Jasmine). Samen zorgen ze ervoor dat Ruby Red de show weer steelt en veel geld verdient.

Ik heb de trailer gezien en het lijkt me een heerlijke serie waar ik binnenkort zeker aan ga beginnen.

Anne met een E

Deze tip kreeg ik vorige maand van één van mijn lezers. En ik ben erg benieuw naar deze serie.

Het gaat over Anne een dapper weeskind met grote dromen die een onverwacht thuis vindt bij een ongehuwde vrouw en haar zachtmoedige vrijgezelle broer.

Netflix aanraders voor maart

Dit waren alweer mijn Netflix aanraders voor maart. Ik ben heel benieuwd of jij deze series ook hebt gekeken of misschien ga je ze wel kijken. Ik ben vooral nieuwsgierig wat je van Ares vindt. Juist omdat ik daar wisselende dingen over hoor. Laat je het me weten?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!