fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Netflix aanraders voor november

Netflix aanraders voor november

De nieuwe maand is alweer aangebroken en dat betekent dat ik een lijstje met Netflix aanraders voor november voor je heb. En het is geen lange lijst, maar wel een lijst met spraakmakende lijst. Kijk zelf maar eens…

Jane the Virgin (seizoen 5)

Dit vijfde seizoen van Jane the Virgin is ook het laatste seizoen van Jane the Virgin. En heel eerlijk? Het is goed zo. Alles is wel voorbij gekomen en het is goed zo. Neemt niet weg dat ik enorm heb genoten van dit laatste seizoen. En ik weet zeker dat ik deze serie nog een keer opnieuw ga kijken.

In seizoen 4 zag je in de laatste aflevering dat Michael terug was. Een grote shock voor Jane, maar zeker ook voor Rafael. Jane is immers officieel nog getrouwd met Michael. Het enige probleem is dat Michael zijn geheugen kwijt is. En Jane is Jane natuurlijk niet als ze er niet alles aan doet om zijn geheugen terug te krijgen. Slaat de vonk weer over? En hoe zit het met Rafael? Als Jane uiteindelijk een keuze moet maken, voor wie kiest zij dan? Je ziet het allemaal in dit laatste seizoen!

The Haunting of Bly Manour

Ik had hoge verwachtingen van The Haunting of Bly Manour. Dit komt omdat ik The Haunting of Hill House een geweldig goede serie vond. Doodeng, maar goed. Zo goed, dat ik The Haunting of Hill House weer aan het kijken ben. Maar ik vind The Haunting of Bly Manour een beetje tegenvallen. Het is ook weer een bizar verhaal zoals bij de eerste, maar het is niet echt eng. Meer vaag. Je moet goed opletten en nadenken over wie wie is. Het is zeker geen slechte serie, maar als je hoopt dat dit seizoen net zo eng is als het eerst seizoen kom je van ene koude kermis thuis.

Eigenlijk is het geen tweede seizoen maar een heel nieuw verhaal. Enkele van de acteurs van The Haunting of Hill House komen weer terug in The Haunting of Bly Manour, maar wel in andere rollen. Dit verhaal speelt zich af in de jaren 80. Al begint het verhaal in de tijd waarin we nu leven. Het vertelt het verhaal van Dani die in Bly Manour als nanny aan de slag gaat bij de de kinderen Flora en Miles. Deze kinderen zijn hun ouders verloren en hun oom neemt Dani aan als nanny. Maar als snel komt Dani erachter dat er iets met het landgoed en de kinderen aan de hand is. En iedere aflevering kom je dichterbij de waarheid.

Ondanks dat ik er wat betreft horror meer van had verwacht, is dit zeker wel een aanrader. Wel goed opletten, want zodra je iets mist snap je er niks meer van 😉

The Crown (seizoen 1 t/m 3)

Deze serie had ik al heel lang op mijn lijstjes staan, maar steeds kwam het niet van kijken. Iets hield me tegen. Ik dacht ook dat het een saaie serie was. Maar saai is het zeker niet! Ik ben door deze serie heel anders naar Brits koningshuis gaan kijken. Het is heel interessant om op deze manier een inkijkje te krijgen in hoe koningin Elizabeth koningin is geworden en hoe zij die rol op zich neemt. Hoe moeilijk zij het vindt om haar gevoelens te voelen, laat staan te tonen. Prins Phillip die worstelt met zijn rol naast (of meer achter) de koningin. En hoe prins Charles opgroeit als de troonopvolger. Het is soms best heftig. Ik zit er helemaal in en kan niet wachten tot het vierde seizoen op 15 november beschikbaar is. In dit vierde seizoen gaan we kennismaken met Diana.

Nog meer Netflix aanraders voor november

Naast de Netflix aanraders voor november die ik gekeken heb, heb ik nog wat extra tips. Als je van kerstfilms houdt, is november jouw maand. Er komen namelijk heel veel kerstfilms aan en er staan al aardig wat films op. Zo kan je Holidate al kijken en komt er een deel 2 van The Christmas Chronicles aan. En als je de films van ‘A Christmas Prince‘ nog niet hebt gezien en van superzoete films houdt, moet je die zeker gaan kijken. Ben je niet zo van de kerstfilms? Dan komt seizoen 4 van The Crown eraan, kunnen we vanaf 27 november genieten van het tweede seizoen van Virgin River.

Er is weer genoeg te bingen. Welke series en/of films ga jij kijken?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!