fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Netflix kijktips in april

Netflix kijktips in april

Het is april en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe blog met kijktips voor Netflix. Fijne series, films en documentaires waarbij je even kan ontspannen en bij kan komen van de drukke (werk)dag. Dit zijn mijn Netflix kijktips in april!

Anne+

Ik kwam per toeval deze serie tegen en had wel weer zin in iets Nederlands. Het is een leuke dramaserie die het verhaal vertelt van Anne. Anne is een lesbische twintiger die in Amsterdam woont en komt haar ex-vriendin tegen als ze net verhuisd is. Dat zet haar aan het denken en neemt je mee naar hoe haar liefdesleven eruit ziet. Ze gaat terug de tijd in en vertelt je over al die exen. Ook komen nieuwe liefdes aan bod en hoe zij steeds weer anders tegen de liefde en het leven aankijkt. Een groot dieptepunt is de scheiding van haar ouders en dit maakt grote indruk op haar. Bestaat echte liefde wel? Ze werkt als trainee bij een reclamebureau maar zit helemaal niet op haar plek. Ze droomt van een carriere als schrijfster, maar die droom lijkt zo ver weg. Een leuke serie over een jonge meid die haar plek in de wereld aan het vinden is. En hoe ze hierbij steun van familie en vrienden krijgt.

Een leuke en goede serie die het leven van nu voor jonge mensen weergeven. Anne is lesbisch en veel van haar vrienden komen ook uit de gay-scene. Je ziet goed dat het leven als homoseksueel echt niet over rozen gaat. Helaas, is er nog veel sprake van vooroordelen en geweld vanuit de heterogemeenschap. Goed dat deze serie deze kwesties aansnijdt. Echt een aanrader als je het mij vraagt. Deze serie is van 2020, maar heeft wat mij betreft te weinig aandacht gehad.

THE SECRET: Dare to dream

Deze film wilde ik in de bioscoop gaan kijken, maar helaas gingen die dicht voordat de film in de bios te zien was. Gelukkig is deze film nu op Netflix te zien. Als je bekend met ‘The Secret’ of de Law of Attraction is dit echt een film voor jou. Maar ook als je dit niet bent is deze feel good film een aanrader. Deze film laat zien hoe positief denken en positief de wereld inkijken je leven zal veranderen. En ja, het is een film. Maar ook in het echte leven kan je je leven veranderen door positief naar de dingen te kijken. Deze film kreeg lovende kritieken, maar ook hele slechte reviews. En wie zouden nou die slechte reviews gegeven hebben? Ik mag natuurlijk geen aannames doen, maar ik denk dat dit de mensen zijn die niet in het positieve geloven. En ja, het kan overkomen als een zoetsappige film, maar de boodschap is voor mij duidelijk genoeg.

Miranda Wells is een hardwerkende weduwe met drie kinderen. Ze werkt hard om alle eindjes aan elkaar te knopen. Na het overlijden van haar man lopen de schulden namelijk op. Het huis vertoont achterstallig onderhoud en staat bij wijze van nog maar net overeind. Ze werkt voor een viswinkel en heeft een relatie met de eigenaar Tucker. Er is een heftige storm op komst en de mensen in haar dorp zetten zich schrap. Maar er is nog een storm op komst, in de vorm van Bray Johnson. Hij is een techniek professor bij de Van der Bilt Universiteit en op weg naar Miranda met een envelop. Vanaf het moment dat Miranda hem ontmoet, verandert haar leven in positieve zin….

Nieuwe releases in april

In april komen ook weer een paar nieuwe releases. Deze deel ik hieronder met je. Ik weet zeker dat er iets leuks voor je bij zit!

Prank Encouters (seizoen 2)

Ik heb zo gelachen bij seizoen 1 dat ik niet kon wachten tot seizoen 2 ging starten. Op 1 april was het zover en kon ik weer even heerlijk lachen om andere mensen. Prank Encounters is een verborgen camera programma waar mensen heel hard voor de gek worden gehouden. En de grappen gaan soms echt heel ver. Maar altijd heel komisch. Als je zin hebt om even lekker te lachen, kan ik je Prank Encounters zeker aanraden!

The Wedding Coach

Vanaf 7 april kan je kijken naar The Wedding Coach. Comediènne Jamie Lee is in deze realityserie op een missie om verloofde voordat ze in het huwelijksbootje stappen te helpen. Het voorbereiden van een bruiloft brengt veel stress met zich mee en Jamie Lee ondersteunt de koppels zodat ze minder last van de stress hebben. De stress komt namelijk doordat deze koppels torenhoge verwachtingen hebben en de perfecte bruiloft willen. Jamie Lee helpt ze om de focus te leggen op het grotere plaatje en alles waar het werkelijk om draait.

Geen idee wat ik ervan kan verwachten, maar ik ga zeker kijken. Ik ben namelijk een sucker voor reality-tv.

Worn Stories

Vanaf 1 april kan je kijken naar Worn Stories. Dit is een docuserie waarin verschillende mensen vertellen en laten zien wat een bepaald kledingstuk voor ze betekent. Voor de één is dat een paar laarzen die overwinning symboliseren en bij de ander is dit een jurk die staat voor genezing. Er komen grappige, tragische, aangrijpenden en mooie verhalen voorbij.

Ik hou van echte verhalen van echte mensen en daarom heel geinteresseerd in deze docuserie. Jij?

Madame Claude

Vanaf 2 april kan je naar de film Madame Claude kijken. Een Franse serie over Madame Claude die in de jaren 60 in één van de betere wijken van Parijs met succes, een bordeel opzet. Een bordeel voor de rich & famous. Voor de elite dus. Door haar posititie krijgt ze veel macht, maar het maakt haar ook kwetsbaar. En dit wordt duidelijk op het moment dat ze een welgestelde jonge vrouw ontmoet; Sidonie. Zal dit haar ondergang betekenen?

Vrouwen aan de macht. Daar hou ik van! Het verhaar spreekt me heel erg aan deze film ga ik daarom ook zeker kijken. Volgende maand lees je wat ik ervan vind.

Welke Netflix kijktips in april heb jij nog voor ons?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!