fbpx

Netflix kijktips in januari

Netflix kijktips in januari

Ik moet eerlijk toegeven dat ik in december vooral heel veel kerstfilms en een paar kerstseries heb gekeken. Mijn lijst met Netflix kijktips in januari is daarom ook niet heel lang. Maar er kwam een nieuwe serie op Netflix: ‘Living with yourself’ die ik wel heel graag wilde zien. En toen ik een kerstserie voorbij zag komen, ben ik ook overstag gegaan. Verder heb ik tussendoor afleveringen van een verborgen camera programma gekeken. Omdat het geen lange lijst heb ik nog wel wat series toegevoegd die op mijn kijklijst staan. Geen idee of het wat is, maar dat lees je binnenkort.

Living with yourself

Deze serie is eigenlijk heel vaag. Paul Rudd speelt in deze serie een dubbelrol. Hij speelt namelijk Miles Elliot die niet meer de beste versie van zichzelf is. Op zijn werk zit hij in een sleur en is zijn creativiteit kwijt. Thuis is het al niet veel beter. Dan komt zijn collega met de tip van een speciale spa. Als je naar deze spa gaat, kom je als herboren terug. Er gaat alleen iets mis en ineens zijn twee Elliots; de Elliot die geen energie meer heeft en niet echt een leuke man (meer) is en de nieuwe Elliot. Deze nieuwe Elliot is een leuke, attente en liefdevolle man vol passie voor alles wat hij doet. Hoe gaan deze twee Elliots dit oplossen? Lukt het ze om dit verborgen te houden voor zijn vrouw Kate?

Gezien het einde van dit eerste seizoen komt er vast en zeker een tweede seizoen. En daar ben ik heel blij mee. Een briljante serie die je zeker moet zien. Aanrader dus!

Prank encounters

Bij Prank Encounters worden iedere aflevering twee mensen in de maling genomen. Deze twee mensen kennen elkaar niet en weten ook niet dat zij de enige twee zijn die niet in het complot zitten. Al vanaf de eerste aflevering was ik verkocht. De verhaallijnen gaan best ver, maar zijn zo komisch. Je ziet dat de mensen die beet worden genomen echt geloven wat er gebeurt. Ik heb een paar keer zo hard gelachen dat ik echt tranen in mijn ogen kreeg en wel een Tena Lady kon gebruiken.

Als je van dit soort candid camera programma’s houdt en vroeger altijd Bananasplit keek, is dit echt een programma voor jou. Ik weet zeker dat je de ene na de andere aflevering kijkt!

Netflix kijktips in januari

Geen enorme lijst met kijktips dit keer. Maar daar zal in februari wel weer verandering in komen. In januari keert de rust weer terug en heb ik meer tijd om weer lekker te bingewatchen. Ik ben inmiddels begonnen met seizoen 2 van YOU en seizoen 5 van How to get away with murder is vanaf aankomende woensdag te zien. Maar er zijn ook genoeg nieuwkomers die ik wil zien. Zo ben ik erg benieuwd naar Messiah, Virgin River en Spinning Out. Er is ook in 2020 weer genoeg te zien op Netflix!

Veel kijkplezier!

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!