fbpx

Netflix kijktips voor augustus

Netflix kijktips voor augustus

In juli heb ik eigenlijk maar één nieuwe serie gekeken; Jane the Virgin. En dit is geen nieuwe nieuwe serie, want het eerste seizoen kwam al in 2014 uit. Maar deze serie heeft inmiddels 5 seizoenen dus ik kan nog even vooruit. Wel keek ik series waarvan ik eerdere seizoenen al had gekeken. Zo was ik erg blij dat het derde seizoen van Stranger Things beschikbaar was en keek ik vol plezier naar een tweede seizoen van de Mummie Mummy’s. Dit zijn mijn Netflix kijktips voor augustus.

Jane the Virgin seizoen 1

Ik kreeg deze serie al een paar keer als tip. Toen ik nog midden in mijn burn out zat ben ik er aan begonnen. Maar toen ergerde ik me aan de personages. Maar omdat mensen maar bleven zeggen dat het een hele leuke serie is ben ik er toch weer aan begonnen. En dat is maar goed ook! Zo zie je maar weer hoeveel je geestelijke gesteldheid met je doet. Want nu het goed met me gaat en ik weer om alles kan lachen, vind ik deze serie echt heel komisch.

Je leert in seizoen Jane kennen. Jane is een leuke meid die een relatie met Michael heeft. Als ze naar de gynaecoloog gaat voor en standaard controle gaat het mis; ze wordt ‘per ongeluk’ geïnsemineerd en een paar weken later komt ze erachter dat ze zwanger is van Rafael die zijn sperma in had laten vriezen omdat hij kanker had en misschien nooit meer op de natuurlijk manier zijn vrouw zwanger zou kunnen maken. Zijn vrouw Petra is niet blij want dit was het enige spermamonster dat beschikbaar is.

En of de hele zwangerschap nog niet voldoende is, want Jane komt erachter dat haar vader Rogelio De La Vega is. Een hele bekende tv-ster die nogal een diva is. Lukt het Jane om met al deze gebeurtenissen om te gaan?

Stranger Things seizoen 3

Niet verder lezen als je seizoen 1 of seizoen 2 nog moet kijken.

Ik raad je aan om eerst de eerdere twee seizoenen te kijken anders snap je niks van dit derde seizoen. Dit derde seizoen begint eigenlijk heel normaal. Je ziet alle jongens en meiden weer en het is zomer. Ze gaan shoppen en ijsje eten in het winkelcentrum en Mike en Eleven hebben verkering. Tot grote ergernis van Jim Hopper. En hij doet er dan ook alles aan om ze uit elkaar te drijven. In de tussentijd gebeuren er weer rare dingen. Dingen die niet te verklaren zijn. Het ‘monster’ is terug en sterker dan ooit. Is Eleven sterk genoeg om het monster te vernietigen? Lukt het de jongeren en hun ouders om het nu voor eens en voor altijd te stoppen?

Dit seizoen is wederom weer enorm spannend. Het is dat één aflevering zo’n 50 minuten duurt, want anders had ik alles op één avond afgekeken. Je blijft wel met vragen zitten, maar gelukkig is seizoen 4 alweer in de maak. Of het vierde seizoen ook op Netflix te zien zal zijn is nog niet bevestigd, maar de makers van de serie verwachten dit wel. Het zal ergens in 2020 te zien zijn dus we moeten weer even geduld hebben…

Yummy Mummies seizoen 2

Ik vergeet dus blijkbaar ook weleens een serie of programma te noemen, want seizoen 1 van Yummy Mummies heb ik echt gekeken maar niet genoemd in één van de kijktips.

De Yummy Mummies zijn moeders die een moederclubje hebben. En dan niet het soort moederclubje dat we kennen van bijvoorbeeld ‘Workin’ Moms‘ of ‘The Let Down‘. Deze moeders doen niet aan in een kringetje zitten en over het moederschap praten. Nee, Lorinska, Jane en Rachel drinken champagne en shoppen erop los. Want deze moeders zitten heel goed in het geld. Of nou ja, hun partners. Zo krijgen ze allemaal een baarcadeau; de één een Range Rover en de ander een Rolex. Tja. En toch is het zo leuk om naar deze moeders te kijken. Je krijgt echt een kijkje in hun leven en hun doen en laten.

In seizoen 1 waren alle dames nog zwanger en kwam de zwangere Maria bij de groep, maar dat was niet echt een succes. Maria paste er niet bij. Ze was dan ook echt wel een beetje apart vergeleken bij de andere dames. In seizoen 2 zijn de dames allemaal bevallen van prachtige kinderen en zijn ze gestopt met borstvoeding. De champagne vloeit dus weer rijkelijk. Iva is net bevallen en voelt zich soms eenzaam, maar een moederclubje lijkt haar niks. Als ze dit tegen haar kapper verteld (man van Jane) stelt hij voor dat zij zich aansluit bij de andere drie dames. Of dit een goed idee is zie je in dit seizoen…

Netflix kijktips voor augustus

Dit zijn de series die ik in juli keek en mijn Netflix kijktips voor augustus. Ik heb nog genoeg op mijn lijstje staan want ik ben al bijna klaar met seizoen 7 van Suits. De mannen van Queer Eye zijn ook weer terug én ik ben stiekem ook al begonnen aan het zevende seizoen van Orange is The New Black. Ik hoef me de rest van de vakantie dus zeker niet te vervelen!

Van welke serie hoop jij dat er nog een volgend seizoen komt?

Foto: Netflix

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!