fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Netflix kijktips voor december

Netflix kijktips voor december

De maand is weer bijna voorbij en dat betekent dat ik weer een lijstje met Netflix kijktips voor december voor je. Dit keer weer meer programma’s dan series. En een serie die enorm tegenviel. Ook vertel ik je waarom ik zo weinig series heb gekeken. Lees gauw verder…

Interior Design Masters

Dit is geen serie maar zeker het kijken waard. Als je van interieur, interieurdesign en intererieurstyling houdt is dit echt een programma voor jou. Verschillende (beginnende) ontwerpers krijgen iedere aflevering een opdracht. Het gaat dan om het mooiste ontwerp en de ‘perfecte’ afwerking in teams. Iedere aflevering valt er iemand van het verliesende team af en uiteindelijk strijden twee interieurontwerpers in de finale om de winnaar te worden. Na het kijken van iedere aflevering kreeg ik zin om mijn hele huis aan te pakken en ik hoop dat er snel een tweede seizoen komt. Aanrader dus!

Queer Eye we’re in Japan

Dit keer zijn de heren van Queer Eye in Japan om mensen te helpen met een make-over. Tijdens de eerste minuten van de eerste aflevering weet je weer waarom dit zo’n mooi programma is. De ‘Fab Five’ zijn zo betrokken en leven oprecht met de kandidaten mee. Dit is ook wat hun programma zo mooi maakt. En de mensen in Japan zijn ook nog eens zo lief en dankbaar. Dus ja de traantjes vloeiden weer rijkelijk bij dit seizoen van Queer Eye. Aanrader!

Good Girls seizoen 2

Seizoen 1 van Good Girls vond ik echt geweldig. Maar dit heb ik helemaal niet bij dit tweede seizoen. Ik ben dan ook na drie afleveringen afgehaakt. Ik miste de humor van het eerste seizoen. En het verhaal van een aantal moeders die (heel knullig) een overval op een supermarkt plegen vond ik leuk bedacht. Maar dit tweede seizoen waarbij ze de strijd aangaan met ‘Rio’ is denk ik niet echt mijn ding. Wat mij betreft hadden ze het bij het eerste seizoen moeten laten…

The Big Bang Theory

Ik ben inmiddels aanbeland bij seizoen 10 dus na dit seizoen nog maar twee seizoenen te gaan. En stiekem is dit ook de reden waarom ik geen andere series heb gekeken. Ik kijk namelijk iedere dag wel een paar afleveringen van deze geweldige serie. Je kent deze serie vast al. En zo niet, dan moet je echt gaan kijken. Heel veel droge humor en gewoon een heerlijk feel good serie over vier vrienden die heel slim zijn. Tenminste…Dan ontmoeten ze Penny en vanaf dat moment verandert alles. Maar gelukkig allemaal op een leuke manier. Je moet gewoon gaan kijken en dan begrijp je vast waarom ik deze serie zo leuk vind.

Netflix kijktips voor december

In dit lijstje met Netflix kijktips heb ik niet heel veel nieuwe series voor je. Stiekem ben ik ook al kerstfilms aan het kijken. Ik zal binnenkort een lijstje voor je maken met de leukste kerstfilms. Want nog even en dan gaat de goeie ouwe Sint weer naar Spanje en tijd om in kerstsfeer te komen 😉

Welke nieuwe series heb jij op Netflix ontdekt en moet ik gaan kijken?

Foto: Netflix

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!