fbpx

Netflix kijktips voor februari

Netflix kijktips voor februari

Ik heb afgelopen maand weer een paar leuke en goede series gekeken. En ik heb er voor jou een leuk lijstje gemaakt zodat jij je niet hoeft te vervelen. In mijn Netflix kijktips voor februari komen een paar nieuwe series voorbij zoals ‘Sick Note’ en ‘YOU’. Maar natuurlijk keek ik ook ‘Tidying Up with Marie Kondo’. Het is weer een mooi lijstje geworden!

YOU

Ik begin gelijk met de serie waar je misschien al veel over hebt gelezen. In YOU zie je hoe Joe geobsedeerd raakt van Beck, een mooie blonde dame. Hij begint haar te stalken zonder dat ze het doorheeft. Zijn doel is om uiteindelijk een relatie te krijgen. Maar iedereen die hem in de weg staat is alleen maar een last. Deze mensen zorgen er alleen maar voor dat hij niet bereikt wat hij wil. En hij doet er alles aan om deze mensen op te laten houden.

YOU is een spannende serie en echt bingewatchwaardig. Ik moet wel zeggen dat ik me in het begin aan Beck ergerde. Ze wordt wel heel dommig neergezet. Bijvoorbeeld als zij haar telefoon kwijtraakt. Dan probeer je toch van alles om je telefoon te vinden. Tegenwoordig zit dit allemaal ingebouwd in al die mobieltjes (bijvoorbeeld ‘zoek mijn iPhone’). En zo zijn er nog meer dingen waarvan ik denk dat dit in het echte leven anders zou lopen. Maar goed, het is een serie en dus fictie. Ik heb het losgelaten en toen kon ik van de serie genieten. Ik heb gelezen dat een tweede seizoen in de maak is en die ga ik natuurlijk ook weer kijken.

Sick Note

In Sick Note zie je Daniel (gespeeld door Rupert Grint, yep Ron uit Harry Potter) die de diagnose kanker krijgt. En eigenlijk is dit heel positief. Want hij is een beetje een kansloze gozer die de hele dag zit te gamen en weinig van zijn leven maakt. Zijn vriendin staat op het punt hem te verlaten en zijn werkgever staat op het punt om hem te ontslaan. Maar nu hij ziek is behoudt hij zijn baan en wil zijn vriendin er voor hem zijn. Maar dan vertelt zijn arts dat hij de verkeerde diagnose heeft gegeven en Daniel dus helemaal geen kanker heeft. Gaat hij vertellen dat hij helemaal niet ziek is of maakt hij misbruik van de situatie?

Ik weet niet wat het is maar als ik het hoofd van Rupert Grint zie moet ik al lachen. Dat heb ik ook altijd bij de Harry Potter films. Daarom wilde ik deze serie ook kijken. En ik heb er geen spijt van gehad. Je moet van dit soort humor houden anders vind je er denk ik niet veel aan. Ik heb in ieder geval een paar keer heel hard moeten lachen.

How to get away with murder seizoen 4

*NIET LEZEN ALS JE EERDERE SEIZOEN NOG GAAT KIJKEN*

In seizoen 3 heb je kunnen zien dat Wes vermoord is en dat Annalise in de gevangenis zit. In seizoen 4 zie je hoe Annalise met een schone lei wil beginnen. Ze zorgt dat haar schorsing ongedaan wordt gemaakt en laat de vier studenten gaan. Maar niet alleen de studenten worden ontslagen, ook Bonnie laat ze gaan. Bonnie gaat werken bij het OM en de studenten proberen bij andere advocaten een stage-/werkplek te krijgen. Als iedereen denkt dat alles weer een beetje op de rit is blijkt het toch allemaal anders te lopen. Laurel is er namelijk van overtuigd dat haar vader achter de moord op Wes zit. En binnen de kortste keren wordt iedereen erbij betrokken en moeten ze toch weer gaan samenwerken. Lukt het ze op de waarheid boven water te krijgen? Je ziet het in dit seizoen.

Ook dit seizoen is weer retespannend. Ieder moment dat ik tijd had heb ik een aflevering gekeken. Heel verslavend deze serie en als je nog op zoek bent naar een spannende serie dan kan ik de deze serie zeker aanraden.

Tidying up with Marie Kondo

Zoals je hebt kunnen lezen was dit programma precies wat ik nodig had, want ik ben druk aan het opruimen geslagen. In dit programma ga je mee met Marie Kondo naar een gezin. In iedere uitzending komt een ander gezin aan bod. Ieder met een eigen hulpvraag. Zo komt een gezin voorbij dat kleiner is gaan wonen, maar ook een gezin waarvan de kinderen uit huis zijn en de ouders de ruimtes in huis nuttig willen benutten. Het is heel interessant om te zien wat de verhalen achter al deze mensen zijn. Maar het leukst is natuurlijk om te zien welke tips ze krijgen van Marie Kondo en hoe de mensen aan het opruimen gaan.

Na iedere uitzending ben ik altijd onwijs gemotiveerd om zelf ook aan de slag te gaan. Dus kan jou huis ook wel een goede opruimbeurt gebruiken, wil je minder spullen en loop je er maar tegenaan te hikken? Ga dan zeker kijken!

Grace & Frankie seizoen 5

Wat heb ik deze dames gemist! En wat ben ik blij dat ik weer van ze heb mogen genieten. In seizoen 4 zag je hoe ze dat ze in een bejaardentehuis woonden. Maar hier werden ze dolgelukkig en vluchtten naar huis. Thuis aangekomen blijkt hun huis verkocht. Maar daar laten ze het niet bij zitten. Het is hun huis en het blijft hun huis!

Uiteindelijk stemmen de kinderen ermee in dat ze in huis mogen wonen, maar er worden wel voorwaardes gesteld. Eén van die voorwaarden is dat er iemand voor ze zorgt. Iemand die zorgt dat ze hun medicijnen innemen. Maar of Frankie hier nu de juiste persoon voor heeft gekozen? Dit seizoen draait vooral om de discriminatie van ouderen. En beide dames zetten zich hiervoor in. Maar als hun website (waarop ze vibrators voor oudere dames verkopen) door toedoen van Frankie plat komt te liggen wordt hun relatie flink verstoord. Komt het nog wel goed tussen de twee vriendinnen?

Ook dit seizoen is fantastisch! Ik heb weer heerlijk gelachen om alle types in deze serie. Er gebeuren weer genoeg hilarische dingen en iedere aflevering is echt een cadeautje. Deze serie behoort echt toch één van mijn favoriete series!

Netflix kijktips voor februari

Netflix is natuurlijk erg leuk, maar er komen steeds nieuwe series bij waardoor het nog lastig kiezen is. Ik heb natuurlijk alweer een lijstje met series die ik in februari wil gaan kijken. Maar daar moet je nog even een maandje op wachten. Voor nu in ieder geval heel veel kijkplezier!

Welke serie(s) kijk jij nu?

Foto: Netflix

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!