fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Netflix kijktips voor juni

Netflix kijktips voor juni

In mei heb ik weer veel Netflix gekeken en van een paar fijne series mogen genieten. Een oude bekende zoals Lucifer. Het lange wachten op dit nieuwe seizoen was de moeite waard, kan ik je zeggen. En dit keer ook een Nederlandstalige serie. Namelijk Undercover. Een echte bingewatchwaardige serie. Ik heb alle afleveringen in drie dagen gekeken. Ik kon niet stoppen! Lees gauw verder en zie wat mijn Netflix kijktips voor juni zijn.

Undercover

Ik had al wat over deze serie voorbij zien komen op Facebook. Het ging voornamelijk over de accenten en dat het moeilijk volgen was. Nu heb ik een paar jaar in Brabant gewoon dus ik had er niet heel veel moeite mee, maar de Belgische stukken waren wat lastiger. Maar hé, daar heb je ondertiteling voor.

In deze serie wordt je meegenomen in het leven van Ferry Bouman. Ferry Bouman is een producent van XTC-pillen. De agenten Bob en Kim gaan undercover om Ferry te ontmaskeren en de hele bende op te rollen. Ze moeten dus vrienden worden met Ferry en zijn vriendin Danielle. Maar ze moeten ook het vertrouwen van Ferry’s rechterhand John zien te krijgen. Het is een lastige klus, vooral voor de afstandelijke Bob die ook nog eens veel privéproblemen aan zijn hoofd heeft. Lukt het de twee om Ferry achter tralies te krijgen of gaat het helemaal mis? Ik beloof je dat het een spannende serie is waarbij je de ene na de andere aflevering wilt kijken. Aanrader dus!

Lucifer seizoen 4

Weet je nog dat ik vorig jaar mei zo baalde omdat seizoen 3 het laatste seizoen zou zijn? Gelukkig was dit van korte duur, want al vrij snel werd bekend gemaakt dat er toch nog een 4e seizoen zou komen. Niet heel raar gezien het einde van seizoen 3. Of er nog een 5e seizoen komt is nog niet duidelijk, maar Netflix houdt de deur open. Grote kans dat we in 2020 dus nog een seizoen van Lucifer kunnen genieten. Want zeg nou zelf, een leven zonder Lucifer is bijna niet te doen 😉

*NIET LEZEN ALS JE SEIZOEN 3 NOG NIET HEBT GEZIEN*
Seizoen 3 eindigt met het ware gezicht van Lucifer en Chloë die dit ziet. Zij beseft zich nu dat Lucifer al die tijd eerlijk is geweest en echt de duivel is. In seizoen 4 zie je hoe Chloë hiermee omgaat. Maar doet zij dit wel op de juiste manier? Door haar toedoen is Lucifer in gevaar. En niet alleen door haar, ook Dan is hier verantwoordelijk voor. Dan kan de dood van Charlotte niet verwerken en geeft Lucifer de schuld. Maar er komen ook meerdere mensen op bezoek. Vanuit de hemel. En de demonen uit de hel hebben ook hun weg naar de aarde gevonden. En een hemelse baby zorgt ook voor een hoop gedoe. Er gebeurt veel dit seizoen en is zeker weer de moeite waard om te kijken. Nu maar duimen dat seizoen 5 er daadwerkelijk gaat komen!

Dead to me

In ‘Dead to me’ volg je Jen die net haar man heeft verloren. Hij is totaal onverwacht overleden; aangereden door een auto en de automobilist is doorgereden. Om met dit verdriet om te gaan gaat ze naar een praatgroep. Maar is dit wel iets voor haar? Ze is helemaal geen prater. En ze wil eerst degene die haar man heeft doodgereden vinden. Bij de eerste bijeenkomst ontmoet ze Judy en ze hebben meteen een klik. Niet gek dat ze vriendinnen worden. Maar is deze vriendschap wel op waarheid gebaseerd? En kan deze vriendschap alles aan wat ze onderweg tegenkomen?

Dit is een, hoe gek het ook klinkt, een hele leuke serie. Je verwacht namelijk een hoop drama. En geloof me, dat is er ook. Maar er is veel humor. Vooral Jen (gespeeld door Christina Applegate) zorgt voor genoeg komische momenten. En ik hou van haar cynische humor. De afleveringen duren zo’n 30 minuten dus prima te doen. Ik zeg: aanrader!

Netflix kijktips voor juni

Dit zijn alweer mijn Netflix kijktips voor juni. Ik zou ik niet zijn als ik alweer een lijstje heb met de series die ik nog wil zien. er verschijnt ook zoveel nieuws op Netflix dat het gewoon moeilijk kiezen is. Ik ben al bezig met seizoen 2 van ‘The Rain’, wil ik ‘The umbrella Academy nog zien en ben ik ook benieuwd naar Northern Rescue. Alex en ik zijn ook opnieuw begonnen met Game of Thrones (niet op Netflix) en onze avonden zijn eigenlijk gevuld met 2 á 3 afleveringen van Game of Thrones. In juni lees je of ik de series die ik wil kijken heb kunnen kijken 😉

Welke serie is echt een aanrader?

Foto: Netflix

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!