fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Netflix kijktips voor mei

Netflix kijktips voor mei

In april heb ik niet heel veel Netflix gekeken. Ik heb daarom ook geen hele lijst met Netflix kijktips voor mei. Maar ik heb wel twee hele leuke series gekeken; Siempre Bruja en Santa Clarita Niet seizoen 2. En ik ben nog steeds bezig met That 70’s show. Alledrie aanraders wat mij betreft!

Siempre Bruja

Deze serie stond al een tijdjes op mijn lijstje, maar kwam er steeds niet aan toe. Ik ben wel blij dat ik er toch tijd voor heb gemaakt, want dit is echt een hele leuke serie.

Siempre Bruja is een Colombiaanse serie dus de ondertiteling aanzetten is wel gewenst. Siempre Bruja betekent ‘altijd een heks’. In deze serie zie je hoe Carmen in 1646 op de brandstapel wordt verbrand. Terwijl dit gebeurt spreekt zij een spreuk uit en reist dan naar de toekomst om zichzelf en haar geliefde Cristóbal te redden. Ze komt terecht in de huidige tijd.

Dit lukt haar door de hulp van Aldemar, een machtige tovenaar. Zij moet alleen wel iets voor hem doen als zij wil dat haar geliefde het overleefd en als zij terug wil naar 1646. Je begrijpt wel dat ze niet begrijpt wat haar overkomt, want auto’s, mobieltjes en ga zo maar door hadden ze nog niet in de tijd waarin zij werkelijk leeft. Als je dit zo leest klinkt het allemaal heel heftig, maar dit is het niet. Het is niet eng en er zit veel humor in de serie. Vooral Johnny Ki zorgde ervoor dat ik vaak moest lachen.

Ik zal niet teveel verklappen. Ga gewoon kijken en laat me weten wat je ervan vindt. Ik hoop in ieder geval dat seizoen 2 er snel aan komt!

Santa Clarita Diet seizoen 3

Vorig jaar mei heb ik seizoen 1 en 2 van deze serie gekeken en ik was erg blij toen ik zag dat seizoen 3 beschikbaar was. Want dit is een hele flauwe serie, maar ik hou ervan.

Nu Anne (van de politie) weet dat Sheila onsterfelijk is denkt zij dat ze door God gezonden is. En het is nu haar missie om Sheila te helpen met het verkondigen van de boodschap. Sheila maakt een tijdje gebruik van Anne’s diensten, maar het wordt steeds lastiger om uit te leggen waarom ze mensen dood wil hebben. Tja, ze moet toch eten. Dan zijn er ook nog de ridders van Servië die eropuit zijn om alle ondoden uit te roeien. Joel gaat er alles aan doen om een ridder te worden zodat hij zijn vrouw kan beschermen. Maar of dit allemaal goed gaat?

Ook dit seizoen is weer hilarisch! En ik vermoed dat er nog wel een vierde seizoen komt, gezien het einde van dit seizoen. Ik verklap natuurlijk niks dus je zal zelf moeten kijken waarom ik dit denk.

That 70’s show

Ik ben al die maanden ook nog steeds That 70’s show aan het kijken. Het einde is in zicht want ik ben bij seizoen 7 en seizoen 8 is het laatste seizoen. Maar ik heb nog zo’n 40 afleveringen te gaan dus ik ben voorlopig nog wel even zoet. Dit is een leuke comedy serie voor tussendoor. Een aflevering duurt maar 20 minuten en ook dit is lekker flauwe humor. Ik kijk meestal een aflevering voordat ik ga slapen. Heb je deze serie nog niet gezien dan zou ik er zeker aan beginnen. Gewoon voor erbij 😉

Netflix kijktips voor mei

Niet heel veel tips deze maand, maar zeker de moeite waard! Ik heb nog wel een lijstje hoor, hoe ik die series vond lees je volgende maand weer.

Welke serie(s) ben jij nu aan het kijken?

Foto: Netflix

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!