Netflix kijktips voor september

Netflix kijktips voor september

Ook deze maand heb ik weer een paar bingewatch-waardige series voor je. Ik bedoel, ‘Suits’. Kan jij stoppen met kijken naar Harvey Specter? Maar ook ‘Orange is the new black’ is dit seizoen gelukkig weer echt een bingewatch-seizoen. Ook het tweede seizoen van ‘The Let Down’ en het tweede seizoen van ‘Workin’ Moms’ heb ik als tip voor je! Lees gauw verder voor de Netflix kijktips voor september.

Suits seizoen 7 (t/m aflevering 10)

Wat ik altijd een beetje jammer vind, is dat Netflix niet het volledige seizoen aanbiedt. Dit betekent dat we moeten wachten op de zes laatste afleveringen van dit seizoen. En helemaal gezien het einde van aflevering 10 is dit gewoon echt niet leuk. Maar goed, neemt niet weg dat de eerste 10 afleveringen van dit seizoen weer een plezier zijn om naar te kijken.

In de laatste 6 afleveringen van seizoen 6 heb je kunnen zien dat Jessica ‘Pearson Specter Litt’ verlaat en dat Harvey Specter en Louis Litt er alles aan moeten doen om de zaak draaiende te houden en vooral klanten te behouden. Maar dit is niet makkelijk aangezien ze beiden ook met privé-zaken te maken hebben. Harvey moet iemand uit zijn verleden confronteren om verder te kunnen in het leven. En Louis moet met de vrouwen in zijn leven dealen. En dan is Mike er natuurlijk ook nog. Lukt het hem om ergens een baan te krijgen, gezien alles wat er gebeurd is in de vorige seizoen.

In de eerste 10 afleveringen van dit zevende seizoen bloeit er iets moois op tussen Harvey en iemand die hem in het verleden geholpen heeft. Maar kan Donna dit accepteren? Mike komt weer terug bij ‘Pearson Specter Litt’, maar kan een zaak waaraan hij werkte bij de rechtskliniek niet loslaten. Alleen moet hij de zaak loslaten in verband met belangenverstrengeling. Omdat hij dit niet doet, komt ‘Pearson Specter Litt’ in gevaar. Lukt het ze om dit alles zonder hulp van Jessica op te lossen?

Orange is the new black seizoen 7 (the final season)

Dit laatste seizoen is een stuk beter dan het vorige seizoen. Je volgt Piper en ziet hoe het haar vergaat nu ze voorwaardelijk vrij is. Lukt het haar om buiten de gevangenis haar leven weer op te pakken? Het is moeilijk en ze beseft dat ze de tijd in de gevangenis los moet laten om verder te kunnen. Maar lukt het haar om Alex los te laten?

Ook Cindy komt vrij en probeert het beste van haar leven te maken. Maar Taystee wil wraak voor wat Cindy haar heeft aangedaan en dit zorgt ervoor dat Cindy’s vrijlating er heel anders uitziet dan ze gedacht had.

In dit seizoen zie je ook hoe het de andere dames vergaat. Zo wachten Maritza en Blanca tot ze het land worden uitgezet en zitten voorlopig vast bij ICE. Ze doen er alles aan om hun uitzetting te voorkomen, maar lukt dit? Omdat er geen keukenpersoneel is bij ICE worden Nicky, Lorna, Flaca, Gloria en Red ingezet in de keuken. Het voelt bijna weer zoals het allemaal begon, alleen is er iets met Red.

Ook komen natuurlijk alle andere dames weer voorbij; Suzanne, Pennsatucku, Maria, Dayanara, Aleida, Frieda en ga zo maar door. In dit laatste seizoen komen alle vrouwen voorbij en zie je hoe het hun vergaat en hoe hun leven in of uit de gevangenis verloopt…

Queer Eye seizoen 4

Hier kan ik heel kort over zijn. Dit is gewoon heerlijke feel good tv. Gewoon opzetten en kijken. Hou wel zakdoekjes bij de hand, want die heb je soms wel nodig. Ik blijf het geweldig vinden dat deze lieve mannen het leven van mensen om kunnen draaien. Nou ja, ze helpen die mensen hierbij. En je ziet gedurende één uitzending gewoon hoe die mensen transformeren en zich steeds beter gaan voelen. Ik kan alleen maar zeggen: ‘Respect!’. En ik hoop dat er nog veel meer seizoen zullen volgen!

The Let Down seizoen 2

In dit tweede seizoen van The Let Down, zie je hoe hoe Audrey en haar partner de tweede zwangerschap (die totaal niet gepland was) op hebben genomen. Haar partner werkt in een andere stad en ze zien elkaar alleen de weekenden. Gelukkig zijn er ook nog de andere moeders, maar die hebben hun eigen problemen. Ook dit seizoen is weer het kijken waard. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik seizoen 1 leuker vond.

Workin’ Moms seizoen 2

Ik moet eerlijk bekennen dat ik seizoen 2 leuker vind dan seizoen 1. Bij seizoen 1 kreeg ik heel erg het gevoel dat ik naar een Canadese versie van de Australische serie ‘The Let Down’ zat te kijken. Dit had ik niet bij dit tweede seizoen van Workin’ Moms. In dit tweede seizoen gebeuren er weer veel komische dingen, maar ook komen er weer serieuze zaken aan bod zoals de keuze tussen gezin en carrière. Of de twee combineren, maar hoe doe je dat? Relaties, ex-partners, soa’s en ga zo maar door. Het komt allemaal aan bod. Ik heb in ieder geval weer heel erg gelachen en het goede nieuws is dat het derde seizoen vanaf 29 augustus beschikbaar is!

Netflix kijktips voor september

Ik heb weer aardig wat series gekeken. Je hebt zo een leuk lijstje met Netflix kijktips voor september, maar ik kan me ook voorstellen dat er niks voor je bij zit omdat dit geen nieuwe series zijn. Of series waarvan je seizoen 1 nog niet hebt gezien. Ik zou zeggen, ga beginnen met het eerste seizoen. Ik heb alweer een lijstje klaar met alles wat ik in september wil zien. Zo ben ik al begonnen met het derde seizoen van 13 Reasons Why en ook met Mindhunter (al maanden in ‘Mijn lijst’ maar nooit aan begonnen). Eind september lees je hier alles over!

Welke serie ben jij nu aan het kijken of wil je binnenkort aan beginnen?

Foto: Netflix

Deel op:

6 reacties

  1. Geen van de series spreekt mij persoonlijk aan, eerlijk gezegd. Maar goed, ik kijk ook echt heel andere dingen. Alleen Mindhunter, daar heben we de eerste serie al een poosje geleden van gezien, nu nog even tijd maken voor s2, want dat was wel enorm goed. Verder zijn we bijna klaar met Battlestar Galactica (de reboot) en kijken we nog steeds MASH. Voor de tweede keer samen. Ik heb de hele serie al zeker 5 keer gezien. Echt. Dan kijken we op Netflix nog Saiki K. en Mad Men (als we er weer eens aan toe komen) en daarnaast proberen we Vikings af te kijken. Daarna dan Legion kijken, dat ligt ook al te lang op ons te wachten.

    1. Zo zie je maar dat smaken verschillen. Ik las goede dingen over Mindhunter dus ben nu met seizoen 1 bezig. Ben nog maar net begonnen en snap de goede dingen die ik hoorde. De overige series die je noemt ken ik niet. Maar zo leuk om te lezen dat jij ook meerdere series tegelijk kijkt haha

  2. Ik vond The Letdown leuk maar bij het tweede seizoen van Working Moms kwam ik niet verder dan de eerste aflevering. Ik vond het ordinair en platvloers… Misschien wordt het nog beter, maar ik ben dus gigantisch afgehaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!