fbpx

Netflix tips voor februari

Netflix tips voor februari

We zitten meer thuis en kijken meer tv. Netflix is daarom juist nu onmisbaar. En nu januari bijna voorbij is, is het de hoogste tijd voor de Netflix tips voor februari. Ik heb weer een paar leuke tips voor je en vertel je ook over een paar nieuwe series die eraan komen.

Modern Family seizoen 11

Dit is toch wel één van mijn meest favoriete serie. Heerlijke feel good en heel veel droge humor. Ik hou ervan! Daarom deed het ook wel een beetje pijn toen ik zag dat dit het laatste seizoen was. Al weet ik nu al dat ik Modern Family echt nog wel een keer vanaf het begin ga kijken.

In dit laatste seizoen komen wat oudere beelden voorbij, maar kijkt de familie vooral vooruit en maken ze plannen nu hun levens er allemaal anders uit gaan zien. Gewoon lekker gaan kijken en genieten van dit laatste seizoen.

Bridgerton seizoen 1

Ik had deze kostuumdrama al een tijdje in mijn kijklijst staan en omdat ik er zoveel goede dingen over hoorde, werd het echt tijd om te gaan kijken. En daar heb ik geen spijt van gekregen! Ik wacht met smart op seizoen 2.

Daphne Bridgerton is de oudste dochter binnen de invloedrijke familie Bridgerton. Dit jaar debuteert zij als huwelijkskandidaat binnen de high society van London. Uiteraard hoopt ze op echte liefde zoals haar ouders dit hadden. Er zijn genoeg kandidaten, maar niemand geeft haar vlinders. Haar oudste broer, die sinds het overlijden van hun vader de man des huizes is, helpt haar een handje door trouwkandidaten aan haar voor te stellen, maar het is niet wat Daphne zoekt. Totdat Simon (de ‘Duke of Hastings’) opduikt.

Wat begint als een vriendschap ontpopt zich tot zoveel meer. Alleen is daar Lady Whistledown, die een waar roddelblad uitgeeft. Niemand weet wie zij is, maar alle roddels zijn haar bekend. Omdat deze roddels ervoor kunnen zorgen dat Daphne nooit een geschikte man zal vinden, sluiten zij en Simon een deal te sluiten en te trouwen. Hun hartstocht is niet te ontkennen, maar Simon kan zich niet blootgeven, wat ervoor zorgt dat deze overeenkomst lastig vol te houden is.

Story of God

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben groot fan van Morgan Freeman. Daarom had ik Story of God al een tijdje in mijn kijklijst staan. Het kwam er steeds niet van om eraan te beginnen. Maar nu ik eraan begonnen ben, heb ik zeker geen spijt. Dit is zo’n leerzaam programma. Als je alleen op de titel af zou gaan, zou je denken dat dit alleen over God gaat, maar het gaat verder dan dat. Morgan Freeman reist de wereld rond om allerlei levensvragen te onderzoeken met hulp van verschillende geloven; van het Christelijke geloof tot de Islam en van het Boeddhisme tot de oude Maya’s. Echt iedere aflevering is interessant en leerzaam. Je krijgt antwoord op vragen zoals reincarnatie, het einde van de wereld, wonderen, het kwaad en ga zo maar door.

Dit programma heeft 3 seizoenen en is zeker een aanrader als je meer over anderen geloven en gebruiken wilt leren. Heel leerzaam!

Cobra Kai seizoen 3

Gelukkig hoefden we niet lang te wachten op dit derde seizoen. Want zeg nou zelf, hoe gaat het nu met Miguel? En gaan Johnny en Daniel eindelijk hun vete begraven? Over dit laatste kan ik nog niet veel zeggen, want ik ben nog niet helemaal klaar met dit seizoen. Maar wat ik wel weet, is dat Daniel zichzelf is kwijtgeraakt en ook bijna zijn bedrijf kwijtraakt. Daarom besluit hij naar Japan af te reizen waar hij veel aan ‘Mr. Miyagi’ denkt en je beelden uit de oude Karate Kid films ziet. Hij leert zichzelf daar beter kennen en doet er alles aan om zijn autbedrijf te redden. Johnny helpt Miguel met zijn revalidatie, maar of dat nou heel goed gaat. In de tussentijd gaat de strijd tussen de jongen van Cobra Kai en Miyagi-do door. Het gaat hard tegen hard. En Seinsei Lawrence lijkt het niks te doen.

Ook dit seizoen is weer leuk om naar te kijken. Ik heb inmiddels mijn oudste dochter besmet. Het leuke is dat we vorig jaar samen Karate Kid 1 keken en daarom snapt ze het verhaal ook goed. Ik was alleen begonnen, maar inmiddels kijken we samen. Leuk dus om met je kind te kijken.

Nog meer Netflix tips voor februari

Ik heb uiteraard genoeg op mijn lijstje staan. In februari hoop ik Lupin, Expedition Happiness en Pieces of a Woma. Er komen ook nieuwe series aan zoals Firefly Lane en Behind her eyes. We hoeven ons ook in februari niet te vervelen!

Welke Netflix tips voor februari heb jij voor ons?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!