fbpx
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Niet goed in mijn vel door de sterfdag van mijn vader | Een kijkje in mijn leven

Niet goed in mijn vel

Deze week zit ik niet goed in mijn vel. Het zal alles te maken hebben met de sterfdag van mijn vader. En juist nu ik het een beetje druk heb, heb ik weinig energie en last van mijn buik. Ik heb deze week ook weinig, of eigenlijk bijna geen, foto’s gemaakt. Dus jullie moeten het even met wat knutsels doen. Volgende week zijn er weer leuke foto’s. Dat beloof ik!

Maandag

Zoals iedere maandag (oké, bijna iedere maandag) begint mijn dag bij de sportschool. Nadat ik de meiden naar school heb gebracht rij ik er gelijk naartoe, zodat ik lekker op tijd weer klaar ben. Dan is het koffie en daarna douchen, want ik ga bij Jenna in de klas helpen met kerstknutselen. Tegen de tijd dat ik terug ben, is het alweer lunchtijd en dus ga ik eerst maar eten zodat ik daarna nog even een paar uurtjes kan werken.

Niet goed in mijn vel door de sterfdag van mijn vader | Een kijkje in mijn leven
Nog nooit zoiets gemaakt en is ook best lastig..

Op maandag gaan de meiden altijd naar kickboksen dus dan kan ik nog even een uurtje werk pakken. Omdat ik nog steeds zo moe ben ga ik lekker op tijd naar bed en kijk ik een kerstfilm Netflix. Even lekker ontspannen en tijd voor mezelf. Dan vroeg slapen zodat ik morgen minder moe ben.

Dinsdag

Vannacht kreeg ik last van mijn maag en darmen. Het is een hele tijd geleden dat ik er last van had. En ik weet nu niet of het komt doordat het een drukke periode is geweest en nog drukker gaat worden of omdat ik toch een virusje of iets heb opgelopen. Ik weet van mezelf dat stress en spanningen op mijn maag-darmstelsel slaan. Maar morgen is ook de sterfdag van mijn vader. En dat is toch ook een dag waar ik dan toch tegenaan zit te hikken.

Niet goed in mijn vel door de sterfdag van mijn vader | Een kijkje in mijn leven
Kerstballen in de maak

Na een slapeloze nacht besluit ik dat ik de kinderen klaarmaak voor school en als ze de deur uit zijn, mijn bed weer in kruip. Het lukt me ondanks de pijn om toch nog een uurtje te slapen. Eten wil niet echt dus ik blijf lekker in bed vandaag. Ik werk een beetje en als de pijn dan toch weer op komt zetten wordt het Netflix. Het is even niet anders. Ik merk dat ik vandaag sowieso niet goed in mijn vel zit vandaag. Bleghh, laat de dag maar snel voorbij zijn.

Woensdag

Vandaag is echt een prutdag. Ik voel me nog steeds niet top. Ik blijf buikpijn houden en geef mezelf daarom maar een dagje vrij. Forceren schiet nu niet op. Ik heb weinig energie en ben niet echt vrolijk. Het lukt me niet om de leuke en vrolijke Irene te zijn. Dat ik niet lekker in mijn vel zit heeft alles te maken met deze dag. En daarom ga ik mezelf ook niks opleggen. Als de meiden naar school zijn kruip ik weer in bed en kijk ik een kerstfilm. Vandaag maar een half dagje school dus na de film ga ik douchen en kleed ik me aan.

Niet goed in mijn vel door de sterfdag van mijn vader | Een kijkje in mijn leven
Ik kreeg een hele lieve kaart van een hele lieve vriendin ❤️

We hebben een rustig middagje met zijn drieën. We gaan lekker tekenen, schilderen en knutselen. We doen ook nog gezellig een spelletje. Na het eten ben ik echt helemaal op en ga lekker mijn bed in. Morgen weer een dag!

Donderdag

Ik voel me nog niet helemaal fit, maar ik ga toch aan het werk. Dat is het voordeel van doen wat je echt leuk vind; je krijgt er ook energie van. En zonder moeite werk ik mijn hele to-do-lijst af. Als de meiden thuis zijn gaan we verder met de kerstkaarten waar we gister aan zijn begonnen. Weer een lekker rustig middagje zo.

Niet goed in mijn vel door de sterfdag van mijn vader | Een kijkje in mijn leven
En nog een kerstkaart in de maak

In de avond ga ik naar mijn schoonzus om de laatste dingen voor hun bruiloft door te spreken. Over precies een week is het zover. Nog even het draaiboek doorlopen, zodat ik mijn taak als ceremoniemeester goed kan volbrengen.

Vrijdag

Als ik de meiden naar school heb gebracht mag ik door naar de huisarts. Ik ben natuurlijk 40 geworden en heb een oproep voor een uitstrijkje gehad. De oproep lag er al een tijdje en ik vergat steeds een afspraak te maken. Maar van de week toch gedaan en vandaag is het zover. Ik dacht dat ik na twee bevallingen geen problemen meer zou hebben met mensen die in mijn doos staan te kijken en graaien. Maar ik was weer blij toen het erop zat. Over 5 jaar weer. Nu nog even de uitslag afwachten. Blijft toch spannend…

Niet goed in mijn vel door de sterfdag van mijn vader | Een kijkje in mijn leven
En nog een kerstkaart in de maak. Weer heel iets anders, maar wel heel leuk

Aangezien ik deze week toch een off-week heb en werken niet echt lukt ga ik lekker koffie drinken bij mijn schoonouders. Bij thuiskomst werk ik nog een beetje en ruim ik thuis wat op voordat ik de meiden ophaal. En dan? Dan is het weekend!! Even twee dagen geen wekker. Heerlijk! Maar morgen mag Jenna eerst nog wel afzwemmen. Dus op tijd naar bed voor de meiden zodat ze morgen fris en fruitig het zwembad in kan.

Zaterdag

Vandaag is het zover! Jenna mag afzwemmen. En ze is me een partij zenuwachtig. Ze is om 4:00 uur, ja om 4:00 uur mensen, al wakker. Ik wil dat ze nog even bij ons komt liggen, maar dat houdt ze tot 5:00 uur vol en dan gaat ze naar beneden. Die zal vanmiddag wel verrot zijn haha. Maar goed, het heeft gelukkig geen invloed op haar zwemprestaties. Alles doet ze perfect en dan heeft ze eindelijk haar B-diploma. Ze was de zwemles zo zat en is zo blij dat ze niet meer naar zwemles hoeft. En ik ben blij dat nu allebei mijn meiden hun B-diploma hebben. Het geeft toch een veiliger gevoel als we naar het zwembad gaan. Al laten we de meiden eigenlijk nooit allen. Maar toch.

Niet goed in mijn vel door de sterfdag van mijn vader | Een kijkje in mijn leven
wachten tot ze de volgende baan mag zwemmen tijdens het afzwemmen

Opa en oma komen na het afzwemmen nog even gezellig bij ons lunchen en de rest van de dag doen we lekker rustig aan. We beginnen aan de kerstpuzzel met 1000 stukjes en verder doen we eigenlijk niet veel. Nou ja, ik leef ’s avonds altijd op dus ik ga tot in de kleine uurtjes kerstkaarten maken. De resultaten heb je bij de andere dagen van deze week al voorbij zien komen haha.

Zondag

Omdat ik veel te laat naar bed ben gegaan, ben ik echt verrot ’s ochtends. Gelukkig is Alex vrij en kan hij eruit. Ik blijf nog liggen, draai me om en tuk nog even verder. De meiden zijn de hele dag lekker met elkaar aan het spelen en kijken tussendoor wat tv. En ik ben lekker in huis aan het rommelen. Alles boven weer lekker schoon terwijl Alex beneden de boel opruimt en schoonmaakt.

niet goed in mijn vel maar van de kerstboom word ik wel blij
Niet goed in mijn vel deze week maar van de kerstboom word ik wel blij

In de avond verf ik mijn haar, want aankomende week is de bruiloft van mijn zwager en schoonzus en dan kan ik niet met grijze haren aankomen, hoor! Maandag of dinsdag alleen nog mijn nagels doen en dan ben ik er klaar voor. Ik heb er zo’n zin in en Alex en de meiden ook. Nu maar hopen dat het droog is…

Niet goed in mijn vel

Het was me een weekje zeg. Lang geleden dat ik me zo niet goed voelde. En dan bedoel ik niet lichamelijk, maar geestelijk. Gewoon niet goed in mijn vel. Zo laag in mijn energie en ook niet echt positief. Ik ben altijd wel positief en probeer het positieve in de dingen te zien, maar deze week kon ik het niet opbrengen. Ach, is ook niet erg. Maar schrok zelf eigenlijk van het feit dat het me niet goed lukte om mezelf op te peppen. Meestal lukt dit altijd wel. Ach, de week is weer voorbij en ik ga voor een nieuwe, goed, energieke en positieve week!

Ik wens jou ook een hele mooie week toe! ❤️

Liefs,
Irene

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!