fbpx

Naar het ziekenhuis en een nieuw kapsel voor Marley | Kijkje in mijn leven

een nieuw kapsel

Weer een nieuwe week met nieuwe ronden en nieuwe kansen. Gelukkig voel ik me weer beter. Al is mijn energielevel na het verjaardagsfeest van Marley niet heel hoog, maar dat komt vast door de wijn en de korte nacht. Na het weekend ben ik weer vol energie en kan ik er tegenaan. Weer een druk weekje want naast school en werken, gaan we naar het ziekenhuis en naar de tandarts. En krijgt Marley een nieuw kapsel. Druk druk druk dus…

Zaterdag

Als ik wakker word voel ik me een stuk beter dan de twee dagen hiervoor, maar echt fit ben ik nog niet. Ik besluit daarom rustig aan te doen. De meeste boodschappen had ik woensdag al in huis gehaald dus dat scheelt. Ik hoef dus nog maar een paar dingen bij de Jumbo te halen en dat kan prima aan het einde van de middag. Alleen even nog een stofzuiger door het huis en we zijn er klaar voor. Aan het einde van de middag neem ik toch voor de zekerheid maar een paracetamolletje omdat ik toch een licht hoofdpijntje voel opkomen.

Gelukkig voel ik me als de visite ’s avonds komt, weer redelijk goed en kan ik ook gezellig een wijntje drinken. Het is zoals altijd weer een topfeestje met de leukste en liefste mensen. Wat hebben we het toch getroffen met al die leuke mensen! Ik krijg dan zo’n gevoel van dankbaarheid over me heen. En ik geniet van hoe mijn meisje geniet van alle aandacht en het plezier dat dit feestje brengt.

Zondag

Vandaag is officiële uitbrakdag. Dus dan doen we dan ook. Gelukkig doen Tessa en Alejo die zijn blijven slapen ook lekker mee. Gewoon een beetje hangen en verder niks. Heerlijk zo’n dagje!

Ik heb natuurlijk helemaal geen zin om de bende van de vorige dag op te ruimen en schoon te maken. Dus dat schuif ik lekker door naar maandag. Dan is iedereen naar school en werk en loopt er ook niemand in de weg. Vandaag doe ik lekker niks!

Maandag

Het is vandaag weer gelukt om de meiden op tijd op school te hebben. Missie geslaagd dus! Ik fiets na het brengen van Jenna gelijk door naar de bakker, want het brood is bijna op en ga dan thuis eerst even rustig koffie drinken. Na twee koppen cappuccino is het dan echt tijd om wat te gaan doen. Dus genoeg uitstelgedrag en ga ik het huis schoonmaken.

De verjaardagsversiering opruimen

Na de lunch kan ik dan ook aan het werk. Ik heb weer genoeg deze week dus ik hoef me niet te vervelen. We eten vroeg want Marley heeft een proefles Hip Hip. Nu heeft ze al eerder op Hip Hop gezeten, maar ze vond die dansschool niet leuk. Ook was er iedere week een andere juf en dat vond ze ook niet fijn. Hierdoor maakte ze nooit een dans af.

Dinsdag

Vandaag is het businessbuddy-ochtend, dus even bijkletsen met de twee andere onderneemsters voordat we alledrie aan het werk gaan. En ik weet niet wat het is, of eigenlijk wel, maar op de dinsdagen ben ik altijd het productiefst. Vandaag wordt ook weer de nieuwe HelloFresh box bezorgd en het ziet er allemaal weer heerlijk uit.

Vandaag heeft Alex foodtrucks op zijn werk dus die eet niet thuis. Dat betekent dat de meiden en ik alleen eten. En vandaag eten we kipburgers met aardappelblokjes en gegrilde groente. Ik kan je vertellen dat het heerlijk was! Mocht je nou ook HelloFresh willen uitproberen? Gebruik de code: HELLOIRENE85 en krijg tot €85 korting!

Woensdag

De woensdag is officieel mijn vrije dag. Zodat ik in de ochtend tijd aan mijn studie kan besteden. Maar op de één of andere manier komt daar steeds weinig van. Maar vandaag vind ik dat niet erg. We moeten namelijk naar het JKZ (Juliana Kinderziekenhuis) omdat Marley haar halfjaarlijkse controle geeft. Na de verhoging in medicijnen in mei heeft ze nog maar één aanval gehad. Zo fijn dat ze nu aanvalsvrij is na al die maanden meerdere keren per week een aanval. Ook zijn er resultaten terug van het DNA-onderzoek. Maar ook deze keer is hier niets uit gekomen. We weten dus nog steeds niet hoe Marley aan de epilepsie komt gezien ze geen litteken op haar hersenen heeft en alle scans aantonen dat er niks geks in haar hoofd zit. Misschien zullen we het nooit weten en wie weet komt er over een paar jaar een DNA onderzoek waaruit blijkt dat het toch ergens vandaan komt. Voor nu is voor mij het belangrijkst dat ze aanvalsvrij blijft en zo min mogelijk in haar dagelijks leven belemmerd wordt.

In de middag kan ik dan toch eindelijk gaan zitten voor mijn studie. Deze week maar een paar keer een avond pakken. Want ik moet de achterstand die ik in de vakantie ben opgelopen toch een keer zien in te halen.

Donderdag

Omdat ik morgen met Marley naar de mondhygiënist moet, gaan Laura en ik vandaag wandelen. Alleen begint het halverwege de wandeling te regenen en maken we rechtsomkeert. Een korte wandeling deze keer, maar dat maken we volgende week wel weer goed. Na het wandelen een kop koffie en dan lekker aan het werk. ik heb twee deadlines voor twee betaalde blogs en ik moet een instapost voor HelloFresh maken. Ook wil ik er nog een nieuwsbrief uit gooien volgende week dus moet ik daar ook even wat voor doen.

Dan is het alweer tijd om Jenna op te halen en aandacht aan mijn meisje te geven. De dagen vliegen werkelijk voorbij.

Vrijdag

Vandaag eerst met Marley naar de mondhygiënist. Misschien wel de laatste keer met beugel. Want als ze haar elastiekjes dagelijks braaf draagt, zou ze er zomaar voor het einde van het jaar verlost van zijn. Dus nog even een goede reiniging van haar gebit. En gelukkig ziet het er beter uit dan de vorige keer en gaat het dus goed met het rageren. Dan Marley op school afzetten en de schone was van mijn moeder bij haar brengen en natuurlijk neem ik gelijk onze strijk mee. Zo blij mee dat mijn mams dit doet!

In de middag heeft Marley nog een laatste verjaardagsverrassing. Ze wil al heel lang ‘curtain bangs’ en dus heb ik een afspraak bij de kapper voor haar gemaakt voor een nieuw kapsel. Op haar verjaardag was de kapster op vakantie, vandaar dat we iets later gaan. En wat is het mooi geknipt! Marley is er superblij mee.

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst de dikste aanbiedingen, leuke tips en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd de eerste bent die op de hoogte is van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!