fbpx

Nieuwe website en webshop | Kijkje in mijn leven

Nieuwe website en webshop

Na een best chaotische week, want Marley jarig en feest en Jenna die haar pols brak, hoop ik dat dit een wat rustiger week is. Er staan geen hele spannende dingen gepland. Ik ben vooral druk met veel schrijven voor mijn blog en ik besluit eindelijk voor een nieuwe website en webshop te gaan. En het eindresultaat mag er zeker wezen.

Zaterdag

Na een geweldig gezellig feestje, waarin ik misschien toch wel een wijntje of twee teveel op heb, is het vandaag uitbrakdag. Ik kan nooit slapen als ik wat meer heb gedronken. Dus toen ik tegen vijven naar bed ging heb ik eerst nog zo’n twee series gekeken op Netflix. Maar toen ik eenmaal sliep, was ik ook helemaal van de wereld. Als ik tegen 11 uur wakker word, ben ik redelijk uitgeslapen. Ik hoor dat Alex beneden is met de kinderen dus ik blijf nog even liggen voordat ik ga douchen en de was ga doen. Tja, dat gaat toch ook door hè.

Nieuwe website en webshop | Kijkje in mijn leven
Katerontbijtje. Een broodje met hapjes uit Mauritius (Gateau Piments)

Buiten de was doe ik vrij weinig. De bende ruim ik zondag wel op en dan maak ik ook wel gelijk het huis schoon. Vandaag eet ik, drink en slaap ik. Dat is een beetje mijn dag. We gaan dan ook allemaal vroeg ons bed in, want morgenochtend gaan we naar de kerk. En dat kunnen we niet skippen.

Zondag

Ik had voor de zekerheid een wekker gezet, maar dat was niet nodig. Ik was namelijk zoals altijd vroeg wakker. Dus we kunnen zonder haasten en stressen richting de kerk. Marley en de andere kinderen die dit jaar hun vormsel doen, worden voorgesteld aan de gemeenschap doormiddel van een speciale viering. En na de viering lunchen we gezellig met mijn moeder en neefje die ook bij de viering waren.

Nieuwe website en webshop | Kijkje in mijn leven
Fotootje van onze kerk

Mijn moeder gaat na de lunch naar huis en dan ga ik even met de meiden naar de stad omdat Marley een ring van Pandora heeft gekregen die te klein is. Ze kan hem daar omruilen voor een maatje groter. En de meiden hebben hun spaarpotten kapot geslagen en de buit moest even gestort worden. Dan terug naar huis en bijkomen van het drukke, chaotische maar zeker ook gezellige weekend.

Maandag

Vandaag moet ik de gipspoli bellen voor nieuw gips voor Jenna, maar helaas kan ze deze week niet terecht en zal ze volgende week toch nog met dit zware gips op schoolreis moeten. Zo balen. En ze zal er niet blij mee zijn als ik het vertel. Dan ga ik aan het werk en schuif het huis schoonmaken steeds maar voor me uit, maar na de lunch ga ik toch maar wat doen want het is echt nodig. Voor ik het weet is het alweer tijd om Jenna op te halen.

Nieuwe website en webshop | Kijkje in mijn leven
Er werd ook weer heerlijk gekookt deze week (door mij)

In de avond hebben we kennismakingsavond bij Marley op school. Dus eerst luisteren naar de coördinatoren van de onderbouw en dan naar een lokaal met de andere ouders en de twee mentoren die Marley dit jaar heeft. Leuke vrouwen, maar dat had ik al van Marley gehoord.

Dinsdag

Vandaag begin ik de dinsdag zoals altijd met mijn businessbuddy Irene van Foto MaNo en dan door met content maken voor Tante Truus Kan Alles. Ik heb alleen maandag al acht blogs geschreven dus dat geeft wel aan dat ik in een hele goede flow zit. Bijna alle blogs voor september zijn daarmee geschreven en dat geeft heel veel rust.

De rest van de dag gebruik ik om podcasts op te nemen en ga ik eindelijk beginnen met het vernieuwen van mijn website. Ik loop hier al een tijd tegenaan te hikken, maar heb of maak er geen tijd voor en nu is die ruimte er. Dus even een nieuw webdesign en een beter werkende webshop. Ik wil het mijn klanten zo makkelijk mogelijk maken en dat is nu aardig gelukt. Daarnaast ziet mijn webshop of eigenlijk de hele website er top uit, al zeg ik het zelf.

Woensdag

Mijn vrije dag begint wel lekker, want Jenna begint op woensdag wat later. Haar klas begint met de gymles en aangezien Jenna haar pols is gebroken kan ze even niet meedoen met gym. Daarom hoeft ze pas om half tien op school te zijn. Dus als Marley naar school is vertrokken kruipen wij nog even in bed. Om Expeditie Robinson te kijken, maar ik val al snel in slaap. Dat krijg je ervan als je tot laat in de avond met je webshop bezig bent.

Nieuwe website en webshop
Mijn nieuwe website!

Als Jenna naar school is ga ik even naar de supermarkt en dan eindelijk beneden goed schoonmaken. We hebben vrijdag natuurlijk feest gehad en ik heb alleen even een snelle schoonmaak gedaan omdat ik geen zin had en andere dingen even belangrijker vond. Maar wat is het toch lekker als het huis schoon en fris is. Dat is echt wel een genietmomentje voor mij. Als Marley in de avond naar de kerk is voor haar Vormsevoorbereiding ga ik verder met mijn website. Wel in bed, samen met Jenna die lekker een serie kijkt.

Donderdag

Vandaag nog een laatste dag werken aan mijn website en webshop en dan is het helemaal klaar. Alles ziet er top uit, werkt goed en mijn site is weer wat sneller. Nu kan ik door met het volgende project, want als je een eigen bedrijf hebt ben je nooit klaar en is er altijd wel wat de doen. Ik moet nu in ieder geval zorgen voor een webwinkel keurmerk en oude blogs optimaliseren. Dat komt mijn vindbaarheid en betrouwbaarheid alleen maar ten goede.

Nieuwe website en webshop | Kijkje in mijn leven
Druk bezig met de nieuwsbrief

Omdat ik de afgelopen dagen best hard en veel gewerkt heb, stop ik vandaag wat eerder. Gelukkig is die ruimte er en balans is key natuurlijk.

Vrijdag

Doordat ik donderdag eerder gestopt ben en op tijd naar bed ben gegaan, ben ik vandaag weer helemaal fris en fruitig. Dus ik rommel nog wat aan mijn website, de welbekende puntjes op de i, en schrijf alvast de nieuwsbrief die volgende week verstuurd wordt. Dan plan ik nog wat Instaposts in en schenk dan een lekker wijntje in.

Nieuwe website en webshop | Kijkje in mijn leven
Ja hoor, ik krijg weer eens een appje van mijn ‘kind’ haha (trappen mensen hier echt nog in?)

Ik ga genieten van een rustig weekend. Afgelopen weekend was druk genoeg en deze week wat het ook weer gekkenhuis met werk. Dus een beetje in huis rommelen en lekker bijkomen.

Hoe was jouw week? En wat vind je eigenlijk van mijn nieuwe website en webshop?

Deel op:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontvang leuke updates

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief

Ontvang als eerst handige tips, leuke aanbiedingen en nog veel meer!

Wacht!

Schrijf je in voor mijn Feel Good Nieuwsbrief zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de leukste nieuwtjes en aanbiedingen!